Драгана не се врати оти била навредена кога гласаа кој да се врати,нејзе ни еден глас не и дадоа туку ја вратија Ема
Да да ради тоа се наљутила девојката. А тоа што го влече за нос 2-3 месеци и се бацува со Брендон и им се пушта на сите по ред,нема врска
Леле ја престанав да го пратам ова, (не сум во тек со случувањата ) неможам да го фатам откако сменија термин.... пу јазк Цел преглед на денот има само навечер накај 12 или има и во друг период од денот?
Ич не сум во тек со настаните што се дешава? Гледам Маријана добро шоу направила А во колку е прегледот на денот??? Вчера до 12 го чекав
е сеа па и вие не ја претерувајте,маријана јесте да е одлепена малце у паметот ама освен со немеш со никој друг во шоуво не се бакнувала и не му се пуштала на никого..
Марјана не само што го викаше Лестер го викаше и оној црногорецот што беше што по своја желба си ја напушти куката (не ми текнува како се викаше) ...таа кога е пијана сите ги вика
Море колку е самата контрадикторна, не е свесна, а не знам дали е свесна дека грам мозок нема, сирота таа, не сакала да го види Немеш дека спиел помеѓу нив две, а таа што спиеше со Немеш и плус тоа правеше нешто друго, маж и што треба да и направи ? Што се случува сега ? Го немам цела недела гледано, не дека редовно го пратам, ама ме интересира што прават Брендон, Хори, нашион и Дуле
па добро може другарски ги викала во кревет незнам не сум гледала таква сцена кога викала некого,не го следам секој ден,валјда онака на мајтап,или да ги провоцира сакала,не верувам дека вистински мислела со лестер или со црногорецот нешто,кога немеш и она се нон стоп заедно..уствари шо ја знам не сум и у главата на маријана доволно си имам занимација со мојава
evo koga go napagja prvite denovi vo kukata,posle toa uste nekolku pati go ima napagjano,ama ja odbi http://www.youtube.com/watch?v=ZOCImzV8yH0 nasiot inace socno go izvregja onoj Brendon pred nekoj den pa sega go hejtaat strasno na site forumi vo Srbija i Hrvatska od 3 minuta negde... http://www.youtube.com/watch?v=0XdcW9PG ... ideo_title [mod-kirilica:1mcjw62f][/mod-kirilica:1mcjw62f]
aуууууууууууууу,ама го испровоцирала лестер,не сум го гледала ова,леле а јас пак ја бранев,,оваа кога ке се опие изгледа сите и се исти да бил некој побудала на местото од лестер можеше да ја залапа комотно..ама нашиов е воспитано дете..
Што му е проблемот??? Изгледа со себе има проблем па Брендон му смета... Почна да ме иритира после клипов!!!! Каков кретен, вреѓа уствари сам се вреѓа, идиот!!!!!! Не ми е веќе фаворит! Брендон е ЦАР!