Маријана, Немеш и Бојана а и Нирмал тука негде.Ептен ми се одвратни, посебно Маријана Ни грам срам да се немало ццц
на маријана и треба еден многу добар ќотек за срамот што го направи а после мажот и треба да и го зема девојчето замислете како ке и е на ќерка и кога ке порасне кога ке ја зафркаваат за делата на мајка и
Немеш или Маријана нека летаат, зар Брендон пак номиниран ? Како се номинираше, од публика или од укуќаните?
^Укуќаните ,ама они ги номинираа Нирмал Немеш и Брендон,а Маријана е номинирана од Големиот брат за казна,мислам дека ради однесувањето на журката ама не сум сигурна.
гледавте синоќа преглед на денот.. Брендон во исповедалницата призна дека тој е крив затоа што се скарал со Лестер.. призна и дека премногу го провоцирал.. и дека не сака да биде со него скаран.. за нивната кавга придонесле некои од станарите.. да биле сами во куќата Лестер и Брендон никогаш немало да се скараат инаку после кавгата Лестер за излегување го номинира Брендон.. а напротив Брендон не сакаше да го номинира на Лестер Брендон е цар.. на почетокот го мразев но сега се повеќе му се восхитувам хехе п.с. Брендон му честита на Лестер роденден, му подари картичка и се смирија.. срцки се
Срце ми е овој Брендон бе Само да не искочи вечер А ова ако не сте го гледале ("Imitacije" - како се имитираат меѓу себе), обавезно видете јас се утепав од смеење http://vb4.emotion.rs/video/5881.html
Ууууф сега пуштив Пинк, Брендон ли е испаднат ? Е, БАШ ШТЕТА, епа не може две работи во исто време да бидат како што сакам. Штета што испаднал Брендон бе, цц, гледајте го колку е убав, срцкаст .