За Немеш само ваква зафрканција требаше, затоа што е кретен и сите пари ги имаа изгубено заради него. Сега си ги вратија, а тој си се насанка Инаку сега во живо оди Ајмооо разгибавање
А овој Немеш уште се замарала како ќе се гледа тоа надвор што го прават тие тоа внатре? Им се чудам кога со Маријана разговараат/претпоставуваат за тоа како и на кој начин ситуација ќе биде сфатена од луѓето . Значи нешто глумите вие тука батка, двајцата, зошто Брендон или Лестер, ајде и останатите не се замараат со тоа за надвор ? Цц, па уште ги толерира, да бев Велики Брат, немаше другите да ги казнувам со кратење на сумата, туку нив 2ца или еден по еден ќе ги дисквалификував директно и нека си решаваат проблеми надвор !
Немеш ми стана толку мн одвартен што веќе неможам да гледам посебно кога се со онаа Маријана заедно уффф А Брендон срцкаааааа преубав е сеа претера малце нашиов коа се испокараа се и сешто му кажа али очигледно битен му е на Брендон зашто покрај се што му изнакажа Лестер ,Брендон не му врати никако
А што се дешава сега со Маријана и Немеш?Каква вистина треба да дознае Немеш? Го гледам ама не можам да се вклопам..
Кога збори Брендон со Лестер, мислам дека се топи Сте приметиле? По блажена фаца нема видено досега Геј ли е бе?
колку дена траеше чудово ? сега им е 86 ден а се скоро сите внатре ?? да не трае цела година хехехе знам како да ми е во глава негде 100 дена или се лажам
е стварно се пресмеав кога пееја денес..лудница се ахахах..одвај им ги чекам настапите,ке има смеење ахахахахахах
леле овој Брендон премногу го гушка Лестер и да несакам да гледам сепак ми боде очи, сомнително се однесува, како да му се пушта..
Glasajte za Lester da ostane vo kukata MAKEDONIJA Javete se na brojot 147 4 16 Brojot važi za fiksnata mreža vo Makedonija Ispratete SMS na 14741 so sodrzina: VB 16
Си навивам за Сорајчето која бај д веј во почетокот не ја поднесував ама имав погрешна претстава за неа уствари е многу паметна,забавна и опуштена си прави што сака и ич не се замара.Исто навивам за Лестер и Никола а Брендон ми е многу смешен човекот е роден за шоу дефинитивно .А онаа мајката Маријана пак се сексаше со Немеш во денешниот преглед ах колку ли е само напалена а само не знам со какво лице ќе излезе од куќата.
и на никола му здосади без женско па затоа ја потфати сара ,кога беше тука тамара со неа си губеше време ама сега не е така
Оној Брендон леле ако го убие некој го частам Одвратен ,лигав , газолижач уфф . Овој нашиов пак ептен некако ме разочара сеа дојдоа до тепање ваква работава дека сега се гушкаат own: . Јас до душа и таков човек сум по природа кога со некого завршувам тоа е крај а не овој ама имал збор на место .... Сепак помеѓу останативе телетабиси сепак Никола Лестер и до некаде Сораја која знае добро да ми прошета по нерви едноставно некад е НАПОРНА !!!
Ова за Лестер и Брендон во право сте. Само незнам што ќе прави Брендон кога ќе излезе од куќата и нема да го гледа повеќе Лестер, а тоа некаде за 2 дена кај да е..ќе биде П.С. Гарант го потсетува на некој негов поранешен дечко
А, па чекајте, има уште едно објаснување зошто би го гушкал, можда онака од милост, другарски па си го гушка? Или дека Лестерко го сака публиката и и овај сака да привлече некое внимание со тоа . Па цел ден затворени им треба и макар таква нежност, сеа на сител3 гледав преглед некој и Брендон на Сораја ја факаше за штикла и и викаше дека се палел на џенцки (да не ме кара Најтвокер ) што носат високи штикли , епа сега не е педер, ама можда го привлекуваат и машки, ама не можеме да тврдиме дека е педер .