Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Леле како го масира, само немој да испадне дека е геј и да ме разочара бе, каде ја брак да му предлагам после :P
    Море да не се заљубил овој во Лестер :( :| не бе, не е можно, го сака ко пријател .

2. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.014
    Допаѓања:
    11.744
    Значи поодвратно суштество од Нирмал нема. Колку само е горд, па тоа погледот. Абе лета.
    Синоќа Никола на Сораја и вика: Сораја може сол да ми дадеш?, а Нирмалов на тоа: НЕМА МОЖЕ. Претерува, се иживљава, си мисли којзнае што е. Не можам да го гледам.
    И очигледно не разбира дека катастрофа пееше и дека Лестер е најзаслужен за нивната победа

3. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Лестер ми е најголема срцка од сите. :inlove:

Неверојатно многу ме изненади, бидејќи морам да признаам целосно сум разочарана во машкиве од Македонија, си ја почитува девојката, не треси глупости, згоден е, паметен и знае да пее. :D

Ме изненади бидејќи кога влезе мислев дека ќе се глупира, ама супер испадна. И многу ми се допаѓа тоа што знае да почитува женски и што воопшто не се согласува со тоа што го направи Маријана.
    Ако некогаш налетам некаде на него кога ќе заврши серијалот, истото ќе му го речам, дека докажа дека не се сите македонски машки тотални идиоти. :D

Исто така и Сораја ми е супер. Многу убаво размислува, не дозволува никој да и го погази ставот и иако имаа погрешно мислење за неа (поради тоа како изгледа), не дозволува никој ни да ја допре, ниту да ја навреди. Девојка со став, браво за неа. И многу убаво се облекува. :)

На Valerin и mamence им се допаѓа ова.
  4. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    ^ Се согласувам со напишаното освен со делот за Сораја.Таа допрво ке си го покаже лицето кога ке излезе од куќата.Ќе читаме многу за неа. Не е толку невино суштество какво што се прави :)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Цело време мислев дека Нино е злобен ама гледам дека всушност тој е глупав на некој начин.
    Незнае да се шегува баш најдобро и затоа е можеби погрешно сфатен. Е сега што озборува, сите го прават тоа, но никој не сврти против некој.

6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Може линк од она тресењето на бусот од Немеш и Маријана ? Ај да се посмеам малку :wasntme:

7. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    ^Го имаш линкот една страна поназад постирано (од Совршенство) :)

- Леле Брендон вчера се соживеа и со затвор и со се, а и ја со него :D Како изгледаше во затворон :( Оној па Нирмал мисли вистински диктатор е |( Многу е беден :D

А дали некој примети кога го имитираа сите овие, кога му играа и он ги гледаше и го гледа Лестер, му се смешка и му намигна (ама онака шмекерски) :rofl: Ауууууу се изнасмеав!
    Јас се кладам дека е заљубен во Лестер! :D

А Сораја на нет по форуми (не македонски) ја викаат Злораја :rofl: Баш и одговара!!! :!:
    Вчера незнам дали гледавте кога збореше како и било жал за Брендон, дека него му требало стучна помош, он бил многу несреќен, дека оваа куќа и овие луѓе му биле се на светот, дека надвор него животот му бил пропаст! |( Одиииииии мааа, Брендон пола свет го има прошетано, кај све нема отидено и кого нема запознаено! Страшно лоша е, само многу не приметуваат!

8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Тој е тргнат, затоа побарав :wasntme:

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    леле ги видовте ли пичињана што им ги донесоа да ги масираат диктаториве?
    таа на лестер бомба тело :inlove:
    а Брендон пукна од љубомора на камера коа ги глеаше, вика дроља е оваа, ружна, дебела :lol:
    и влегоа да се тушираат Лестер и таа, и овој веќе не можеше да седи пред малите екрани, пукнааааааааа позелене од љубомора и стана и отиде во испедаолницана и му вика на Братот
    заштоооо ова ми го правите на роденден, најужасен роденден ми е до сеа

10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    ^
    А и кога се срчкаа со Бојана... Брендон и вика - Знаеш ли кој ќе дојде со мене на моето патување во Прага? Бојана му вика кој ? Лестер? Нема шанси... Кога рипна овој Брендон - Зашто нема шанси, ти си толку негативна... :D и Бојана му вика - Па си има Лестер фамилија, женска има, со тебе ќе иде како не и Брендон - Па и јас имам женска па што ( :?: ?!) тоа на пријателска база ќе одиме ние и вика :D :D :D

Стварно незнам дали лаже дека има женска или е стварно обратен :D или може и двете? :D

11. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Ај нека испадне Брендон...ме тера малер секогаш кога вртам канали него обавезно морам да го видам , а толку е одвратен!

12. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    ^ :D Никако. Он е Куин! :!: :D

На zhap4e, glamour-lady и SOVRSENSTVO им се допаѓа ова.
  13. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ха ха ха нема шанси да испадне па омилен ми е ме забавува, а и партал ја прави Бојанчето :lol:

14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Кој излезе, гледаше ли некој?

15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.440
    Допаѓања:
    91.721
    Бојана излезе.

16. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    ^^^ Е не ми е јасно како се провлекува онаа Маријана

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ама ми е мило што излезе Бојана уф!

Кутрата Маријана,ја изеде грижата на совест кога ја виде ќерка и...така и треба!

Во финале се сите што и треба да се,освен Нирмал...ептен се извади дека Лестер пееше,инаку одамна ќе беше аут он.

18. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Маца ај раскажи..каде ја видела ќерка и? со кого било девојчето?

19. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Значи колку глуми оваа маријана просто да е пред мене ќе ја треснам од земја :devil: Убаво си кажа Бојана дека не го сака Немеш и дека очи нема да и види кога ќе излезат. Маријанчето си направило стратегија да стигне до финале, без срам и перде. Сигурно со сопругот имаат слободен брак ( кога е тој месец на море, она воли да изаѓе и попије), така што ако ја земе наградата тоа ќе и биде голем плус, а глупиот Немеш ќе остане само со спомените од с*к*ањето. Впрочем Бојана тоа го увиде и затоа си се тргна настрана. Како и да е сакам Лестер да победи, ако не тој барем Никола.

Маријана ја виде ќерка и на шпицата за најава, кога ги претставуваа сите станари на почеток пред да влезат.

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Па заедно со неа било, на почетокот кога се преставувале било тоа.
    И за маж и збореше,поморац ово оно,и на крај песна некоја за морнари, и сето тоа ја трогна.

Уште кога беа во исповедалницата,кога кажа Велики Брат,она тогаш праеше фаци,демек,не не ова она.
    Знаеше дека ќе се расплаче ваљда...

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.