Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    http://www.youtube.com/watch?v=XiunTL3i ... ded#at=128

Ете доказ дека Маријана е во договор со продукцијата.
    Или па може само се вади пред Бојана дека не е ку*ва,демек ако има договор со продукција тогаш оправдано и е |(.Боже боже :D

2. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Најверојатно Маријана победува.Ама сто посто е местено кој нормален човек со грам морал ке гласа за неа стварно не ми влегува во глава :?: .30 % од гласовите за маријана невозможно е !
    Со што има заслужено да победи ?! Со ширење нозе секоја вечер?Со пијанчење ?
    За вас незнам ама јас од неа ниту слушнав нешто паметно,интересно..
    Ја сум да победат или Дуле или Хорват,најпозитивни личности од целата куќа.

Најмногу се израдував кога излезе Нирмал.Толку беше сигурен дека ке победи,на сите се фалеше и им здосади више со истата приказна.Ми се допаѓа како цело време водителката Антонија го спушташе на земја :lol:

3. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Брендон ми беше некако многу ладен во односите со неговата мајка и пријателка али ок. Може навистина не очекувал! А за Сораја ми падна жал бидејки нема семејство и кутрата кога си ги виде пријателките умре од радост :(
    Јас ја подржувам и гласам за неа без оглед на она што се зборува за неа. Нејзиниот карактер ми е супер :) На моменти се пронаоѓам себе си во нејзиното однесување :$

4. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.424
    За ова видео морам да ја обвинам Маријана, независно дали продукцијата и платила или не, како прво она е мајка на малолетно дете, а како второ и мажена жена, која дома ги оставила мажоти детето за шо, за да ја гледаат како се е*е со друг?! Како може една жена која дома ја чека семејство да си дозволи секс пред камери. Во ред ако е слободна и без обврски но вака :x :x И не е важно дали продукцијата ќе и го плати сексот или не, тие секако ќе направат се за шоуто да биде погледано, но како една жена може да си дозволи маж и, мајка и, татко и и останатото семејство ја гледаат како се е*е со друг. Ако не можела да издржи без секс што се пријавувала?! За пари, па еве сега може ќе добие пари и за сексот и може главната награда ќе ја добие но најверојатно ќе го изгуби сопругот, детето (судски ќе припадне на таткото) а и довербата од блиските.
    Ете толку. Морав да го кажам ова :bow:

5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    И јас Сораја ја обожавам.
    Прво имав негативно мислење за неа,просто самиот изглед,силиконите,ми го створија тој впечаток.
    Мислев дека е некоја празноглава дрољ*тина,ама ми го сврти мислењето за 360.

Сватив дека ни најмалку не е празноглава,напротив е многу интелегентна особа.Уште при почетокот ги процени сите,и навистина нивните вистински лица испаднаа такви.
    Груба е,жилава,има некој свој одбранбен систем кој на многу им дава погрешна слика за неа,дека е покварена дволична и слично.
    Она што ја прави таква е тоа што сама се има изборено во живото.Немала родители и била препуштена сама на себе,и на суровата страна на живеењето.

Читав дека некое време кога била во домови гладувала буквално,се дур нејзиниот вујко не ја прифатил и не ја земал со себе,и тоа како прилично возрасна,имала и повеќе од 18 години.
    Вујко и е богат човек ,и од таму и пари на Сораја,а сега има и сопствени апартмани во Будва.Иначе ја има изгубено и најдобрата другарка во заедничка сообраќајна несреќа :!:

Комплексите од тоа дека немала ништо во животот предходно,ја натерале да стави силикони,што таа самата го призна како и тоа дека згрешила,што е вистинска доблест за мене.
    Се однесува заштитнички за себе,поради се што има поминато во животот,и затоа првенствено има негативен и помалку параноичен став кон сите,дур тие не и го докажат спротивното.
    Како што е во случајот со Хорват и Дуле,вистинска и искрена пријателка им е им го кажува и доброто и лошото во лице,а како што се заштитува себе си така ги заштитува и нив.
    Највеќе ја поштувам зашто има свој став до кој се држи ма што било.И тоа што е премногу добродушна ,иако не сака да се претстави така,стравувајќи дека луѓето ќе ја искористат.

А и има прекрасни штикли секогаш ,гад дејм ит!!!! :D

На Stam, Cacy, Valerin и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Искрено и јас на почетокот имав таков впечаток, ама повеќе не. Само некогаш ме нервира кога вика дека само она знаела да пее, и некои ситници. х)

7. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Се согласувам се што напиша за неа е точно.И јас во почетокот имав лошо мислење за неа ама дефинитивно ми стана фаворит и заслужува да победи.Затоа што ги поседува сите квалитети кои еден победник треба да ги има.И се восхитувам на тоа што и покрај тешкиот живот кој го имала успеала да остане на нозе и не глуми некаква патетика за да победи во шоуто.

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    не ги знаев ови работи за Сораја а од самиот почеток е една од моите фаворити таја Никола и Хорват сите имаат став свое јас и стојат позади тоа би сакала или таа или Хорват да победат заслужват за Сораја немав предрасуди искрено можеби вештачка е но сепак убава е има став све жал ми е што имала толку тежок живот :(
    извинете девојки а каде мже да се прочитаат афтобиографиите на станарите баш би сакала да прочитам?

9. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    А може ли клипот од забавата со масерките и тој голиот маж што им играше во дворот? :D
    Неможам никако да ги најдам.

10. fatbeautiful

fatbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    58
    Никола Маурович и Никола Настевски Лестер,беа прекрасни и имав голема надеж дека ќе победат но за жал им е направено голема неправда.Ипак нивната искреност и големо пријателство нема да бидат заборавени,ма ги обожавааам посебно Маурович,па и на иста дата сме родени мхмм....... :D А за Маријана посебно немам зборовови :x голем срам е.Хорват и Дуле ми беа исто така интересни.

11. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Два мои фаворити веќе испаднаа тоа се Лестер и Немеш многу ми е криво, мислам дека на нивно место требаше ко ништо да испадне Маријана па може и Брендон, типот претера со неговото провоцирање на сите станари во куќата, со сите се расправа како сите да му се криви, во ред е да бидеш искрен, но со сите да војуваш е претерано. :@ Незнам како го трпеа цело време.

Кој што сака нека мисли мене покрај нашиот Лестер одличен впечаток ми остави Немеш иако малку ми делува гордо, но сепак е дечко кој стои цврсто на земја, не се занесува иако очекував од него некое големо фраериште и лигле но не, баш е природен и пријателски настроен, а најмногу ме зачуди како можеше да го заведе една мрсулка како Маријана и да не гледа дека го лаже. :^)

Како и да е останаа уште два мои фаворити во куќата Сораја и Хорват кого неизмерно го обожавам, од сам почеток он и Лестер ми се фаворити и ги проценив како крајно позитивни и интересни личности и сега гледам дека не сум згрешила, бидејќи за сите овие 100 дена колку се во куќата не се променија. Хори напрееед! :* Срценце!

Се надевам публиката нема да дозволи Маријана да победи, навистина не заслужува. Од сите тие што останаа најмногу заслужува Хорват, Сораја и Душко. Друго се аут.

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Е сега,кога Лестер и Никола не се тука а ми беа фаворити мислам т.е. според мене Хорват треба да победи! Многу го сакам и многу поштен човек си е. А нема да е лошо и Сара да победи..
    Или Хори или Сара..според мене :) :* :*

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    во колку ќе биде финалето?
    леле ма и Mаријана нека победи, онаа силиконскана крзнарка да не победи!
    A највеќе ќе ми биде мило дуле да победи, зашто Xорват ми е тешко оговарачко женче, многу ми е дволичен |(

14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    Брендон отпадна ???

15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Неее,супер финалист е.

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Морам да прашам ова
    Дали Хорват и Антонија се мувале?!
    Коа беше задачата со полиграфот незнам кој го праша Хори: Што правеше со Антонија под јорганот? и он рече : А, па мало смо се љубили и ваков :rofl: :$ :$
    чекам одговор :D

17. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Е па никој не ги видел, пошто тоа не го дадоја во преглед а и плус било под јорганот :D И јас знам, од тоа што го зафркаваа другите и веќе се осигурав кога самиот призна дека се мувале :D страмота за Антонија глупава, па си имала дечко што и требаше тоа :^)

На Gargamel му/ѝ се допаѓа ова.
  18. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    леле конечно ќе заврши денес :D

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.076
    Допаѓања:
    66.896
    Го слушате Немеш? Се опамети конечно :x
    Греота, какво трескање од земја доби, ама ако му е.

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Aуууууууууууу како и го спзна Немеш на Маријана.
    Туф туф тууууууф. :o