ахаххахахаха немеш ја сфати маријана, си сфати дека е наместено! вика јас имав 9ка за глума, а таа најмалце 15 треба да добие! денек вечер парите ќе си ги земе ау бу фала богу му се отвориле очите
Маријана е со профил типичен саможивник, опериран од осет и емоции за било што и било кого. Не знам како ваква персона е и мајка!? Ги знам ваквиве .. освен себе никој друг не ставаат на памет.
Он важно си ја прее*а, не изгуби ништо,си доби фанови,си доби забава во куќата. Маријана доби хејтери,семејството го разочара крајно,ќерка и еден ден ќе се срами што има ваква мајка... Еее....
Му се поклонувам на Немеш!! КОНЕЧНО човекот свати со каква идиотка си има работа. Браво! Воопшто не го сакав, ама докажа дека имал барем малце мозок. А на онаа, Бог знае што ја чека кога ќе излезе надвор, колку само бесен поглед имаше Немеш.
Браво за Немеш! Си искористи човекот што му се нудеше, не е самиот крив. Јас мислам дека отпочетокот тој знаеше каква е, само си глумеше. А Маријана, искрено не знам кај ќе оди после ова шоу. Дома? Кај мажот и ќерката? Кај Немеш? Или сама ќе си остане... Многу е неизвесно, моментално сите имаат добри шанси за победа.
Сорајааааааааааааа Ама не бе луѓееее зошто да го Spoiler ебам?!?!? Зошто е девојка ли? Проклет балкан... Се изнервирав крај, НЕ ГЛЕДАМ ПОВЕЌЕ!
А Маријана, искрено не знам кај ќе оди после ова шоу. Дома? Кај мажот и ќерката? Кај Немеш? Или сама ќе си остане... Многу е неизвесно, моментално сите имаат добри шанси за победа. [/quote] Кај детето бре. Семејство и се. Каква е таква е нивна е. Жал ми падна и за неа. И кај глумеше бре?! Или овој Немеш си го направи ќеифот па сега не е битна? (Не дека е и она дева Марија) ама сепак мислам..безврска
Ајде Хори!!!!!!!! еве зашто му светна на Немеш за што се работи: http://www.youtube.com/watch?v=XiunTL3i ... r_embedded
луѓе како вака Немеш да се опамети? што мислите што му кажаа, како тој се убеди дека Маријана го лаже?