конечно на Немеш му дошол паметот...упс уствари не му дошол другарите пријателите и блиските му го дадоа....фино што призна за кој особи згрешил уште кога ја спомна Бојана знаев дека е разочарам од фуфицата....е сега за кај е? Ако маж и ја прими дома нека иде да се убије фамилија засрамена од неа кај мури црна Маријано? Хорват сакам да победи или стариот сега...
Ок ама сепак никогаш нема да се случи жена да победи...факт е! Или ќе победи зошто е дро*а Наведи една лоша причина зошто не? Мислам стварно...
Маријана си изглуми, се изнаужива хахаха и сега ќе си ги земит парите и ќе си оди дома, затоа и маж и не се бунеше бидејќи се било наместено...сите ја плукаат а ако победи ќе се знае дека е наместено да ја зголеми гледаноста со јорган планина.
Едноставно има некои што повеќе заслужуваат да победат од неа. Дуле,Брендон... Хорват и она цело време оговараа,и на сите лице им правеа.
Сораја беше таа што све кажуваше во лице, а и беше праведна, што ако имала силикони...безврска. Мн ми е жал што испадна.
Не сум коментирала на темава.. Епа,од почетокот Сара ми беше фаворит.Па после Сара и Хорхи А да,и Дуле Е сега само Маријана да не победи Мада,Дуле најмногу заслужува победа. Ама Хорхи ми е.. Абе зрачи со харизма. И така..Go Хори,Go
Сакам Маријана да излезе следна, па да видиме што ќе одговори на прашањата од водителките за целата ситуација со Немеш..
Токму така Isobel. Ако некој вистински не беше дволичен и праведен тоа беше Сораја. Токму таа и заслужуваше да победи. Не велам дека Хорват не е ок, но премногу озборуваше последните денови. И покрај неговата позитивна енергија сепак сметам дека не беше 100% искрен. Немам веќе фаворит меѓутоа би сакала и за Брендон да кажам - и покрај неговите чудни навики нанвивам за него и сепак би сакала да победи поради тоа што беше доволно интересен и забавен. Го сакам
Нека и ги дадат парите на Маријана, да има со што да се издржува. Дома нема да ја примат, а и Немеш ја шутна
Сериозно, јас не го поддржувам ова што го направи Немеш. Според мене, треба да биде човек на место и да не кажува до толку гадни работи јавно. Ќе си ја почека и ќе си прават муабет и ќе си решат се помеѓу нив. Мене на ништо не ми личеше што така ја испонавреди. Не викам дека не е во право, можеби и не е во право за се, ама според мене, како еден маж, демек воспитан, падна на многу ниско ниво. Фаворит ми беше Лестер. Сега искрено сум за Брендон, Хорват според мене е 34 личен, Душко не сакам ич да победи ни за него немам убаво мислење, Маријана не ми е доволно компетентна за победник. Брендон барем е паметен, искрен, без влакна на јазикот, и ако ништо друго до негде чесен. Од претходниве за Сораја бев додека не испадна. Не е лоша воопшто и заслужи да победи.
па кога на Mаријана не и беше срам јавно да прави такви глупости, а и со шифри да си признае дека е потплатена тоа да го прави, тогаш зашто на Hемеш да му биде срам? Tој само вистината и ја кажа, а таа па демек се мршти, јао јао, од едното уво влегло од другото излегло! толку ми е курвинска прљава дрољава никаква скапана жими се да е до мене би ја истепала едит- што облекла оваа Hаташа бре????????? вајлд вест
Абе ок тоа се. Ама моето мислење е такво. Сега е суперфинале, мислам таму родители, пријатели, сите гледаат ... ако е за така и он може ја искористи ... да не не му беше арно??? Не ја бранам Маријана, и јас имам лошо мислење за неа, ама можеше да почека сами да си решат. Него и во куќата му збореа и му кажуваа па тој тврдеше дека ја сака, дека ништо не му смета, дека засекогаш заедно ау бау. Нит него го сакам, нит неа ја сакам. И двајцата би ги истепала
јас чисто сумјам дека Маријана ќе победи никогаш жена не победува и мислам дека навистина и е криво што Немеш се сврте против неа, во ред таа го искористи во една рака за да биде поинтересна и дојде до каде што е сега но мислам дека е изненадена од новиот Немеш, ја чувствувам нејзината горчина, не и е лесно.
А од каде сте толку сигурни дека нема да ја примат дома? Хех ... што мустра е она, јас мислам дека сепак ќе се врати на мажот и среќно и весело ќе си живеат веројатно како што ми изгледа со парите од шоуво.
Па секој разумен човек и човек кој барем малку се почитува себе не би ја примил назад. Но да, таа будала, а тој може побудала да е од неа. Па и уште ако ги земе парите нема да му се слоши заедно да си ги трошат. Само не знам кои се тие пари кои можат да ти го вратат угледот...
Тапа некако финалево. Од режија кога им рекоа на публиката, Публико разбудете се па што се очекува од нас дома На сите шоуво за перформанс изгледа им послужи, оф мори мајко