Зошто да им е срам? Не се они тие кои треба да се срамат Што си дробела тоа нека си срка, се надевам и е слатко.
кој што сака нека каже ама Маријана по изразот на лицето во овој момент се гледа дека не глуми, она да го искористи Немеш, но мислам дека не е намештаљка како што се збори дека е договорено со ВБ и нејзиното семејство, девојкава е огорчена!
Она ќе си срка надвор,ама до сега ни Хорват,ни Дуле не ги прашаа,дома како ќе биде. Нека ја прашаат и неа истото,а не ја пукнаа за маж и... Како зрели луѓе треба да знаат кога е доста. Aууу какво изненадување.
Маријана дали со договор со продукцијата или не, стигна до финале и ќе си лапне парички, маж и дали ќе и прости или не таа и тој најдобро си знаат. Иако Немеш многу педерски изигра, сепак без разлика дали се разочарал од нема немаше потреба тоа да го каже баш сега. Хорват ми е срцка и баш би сакала тој да победи, Душко ми е некако многу мирен и сталожен, типичен човек од село, сепак не би ми било криво кој од нив двајца да победи, ОК се двајцата само да не е Маријана. П.С. Хорват испадна, остануваат Душко и Маријана...
E стварно е очивадно дека е наместено ма ајде зар Дуле има повеќе гласачи од Хори? Ма нема врска се познава дека е наместено и дека е било сценарио со Маријана она ќе си победи ќе си ги збришка парите и ќе се врати на сопругот
Од кога ми замина Лестер Хори ми беше фаворитот ама ај и тој летна Сега Маријанчето сакам да победи, па не им доста на сите тие што ја оговараа и сега баш сакам да ги зезни и кога оговараат да има и за што да зборуваат, а не само да лаат. А Душко сакаше од почетокот да си оди така да нека не ми се ''кокори'' многу по парите. p.s. Кој и да победи јас ништо не добивам
Кој пе*ер испадна Немеш е ова е машка кукавица......До крај ја подржувам Маријана......да успее да си ги земе парите и да им ги залепи устите на станарите што позади неа цело време “плампат“и овој коментар од Немеш гледам уште добро ја држи не ја дотолчи до крај,ќе се откаже само ако не ги земе парите сега само тоа и е надеж,и после ќе си ги покаже забите....
Настапот што цела вечер го чекам Карлеуша Боље Дуле да ги земе парите, неголи оваа глумицава никаква. И кравите да видат аир
Ти си исто џубре ко и ја Оф. Мои су бокови електрошокови. И татко ми отиде во вц, со зборовите мрш бре ова ли ќе го слушам плава шехерезада Едит, барем микрофон да земела. Недопустиво
Мене ми е мака и за Хорхи ама и за мојана краљица Квинот Брендон Ма не битни се овие двајцава , ама меѓу двајцава останати бар Дуленце нек земе. Марјана, мислам доволно и беше снимање филмчиња пред камери. Ај гит, пор фавор мислам... не поддржувам фуфица што од прва вечер се фрли у кревет со некој. Мислам ај, љубов да бе да. Им се поклопи енергијата. А, што очекуваше од Немеш, нешто поарно, еј, пор фавор, типот е исто г**** ко и она. Тоа ги сврза де, се надушкаа
Оваа знае ли што збори? Секс је јако лепа ствар Веројатно не ни гледала, па не ни знае дека оваа е удата. и никој не оспорува дека секс је јако лепа ствар, ама се знае со кого. Изгледа ко Маријана да му ветила пари на Брендон па толку ја изнафали, оф мори мајко, Маријана, па Маријана. Идиот.
Само што го вклучив тв и гледам марјана и душко во финале А што станало меѓу Марјана и Немеш?Се скараа?
А што друго да се очекува од Јеца?? Кој коментираше дека сите и збореле зад грб на Маријана?? Мислам она цвеќка за мирисање?! Па дотичната за кого стигна се изназборе и тоа све зад грб.
Еј, знае Карлеушка, во најмала рака сега чула пред шоуво што е и како... ама у право си е коа имаш потреба имаш. Сеа деца ово-оно што е битно бре. Нема табуа, тоа е потреба, природа еден ден без мажот и е .. wow децата секако ќе си останат твои маж се наоѓа. Може и во нареден Биг Брадер да го најде
А што викаше таа зад неговиот грб пред сите, дека не и треба ни тој, ни маж и, дека и е важна само ќерката. Поради тоа Бојана се искара со неа, а Немеш тоа дури сега (фала богу) го сфатил.