Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Како и да е, јас ја подржувам Маријана !
    Има многу жени кои го прават тоа, позади камерите ! И тоа не со еден маж туку со повеќе од еден. Чудно ни е тоа што го гледаме??!! Вистина и јас се чудев како се осмелува така-дека е пред камери, ама па и позади нив, негде околу нас има многу такви покварени кои прават и полошо од неа. Кои остануваат бремени, растураат нечии (и свои) бракови!! И тоа по никаква цена, онака за разонода, од што немаат веќе што да прават со нивните животи! Маријана секако ќе сноси последици,а дека сето ова беше глума- и не верувам баш!
    А Немеш, МАМИН СИН!! Два дена дома и одма мајкаму му го сврти умот! Ајде бее до кога такви машки ќе тежат по земјава! Напраил 22 години и повеќе и уште нема свој став во животот .
    Можда мама му го брише и газето, па немаше на кој и мораше на Маријана да се ослони детенцето!-И Д И О Т !
    МАРИЈАНА ДО ПОБЕДА !! :D

На Dejana.M му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Дајте бе кажете шо се дешава со Немеш? Како тоа мајка му му го испрала мозокот? Јас не сум упатена, онака од нога некогаш гледам :)

3. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Па така, дечкото разбрал дека сето тоа од страна на Маријана било глума! Така кажа и ја не слушнав баш ама сума-сумарум :rofl: тоа беше....

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас гледам чудно во телевизорот, и татко ми само ми рече, ќе видиш кога ќе имаш дете како ќе ти биде ако вака ти го испонавредат па колку и да погрешило. Ме подзамисли додуша малку. Језда од прееска ми падна жал за Маријана.

Стварно браво за татко и. Греота. :bow:

5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    До вчера ја критикувавте и опишувавте ко најниско нешто Маријана, а сега ја поддржувате и сочувствувате со неа ... мислам .... жени бе.

На Miss-Independent, zhap4e, easyyyyy и 3 други им се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    66.998
    Јаооо го отупеа до даска значи. Јас никако не можам да ја оправдам Маријана и само се надевам дека нема да си отиде со парите. Освен, нали, ако не е се договорено, ама ај ќе видиме за некоја минута(читај час)

На barbie-hilton и Isabel им се допаѓа ова.
  7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Џули, не би требало така да судиш. Едно е да му е на човек жал за некој, а друго е да ја поддржува ... Мислам финалево беше као напад по напад за неа. Човек е сепак, а нека крене рака некој кој не се кае за некоја своја постапка. :) И немој да ме сфатиш погрешно. Јас кажав дека не ја поддржувам и дека премногу работи не и требаа. Луѓе правеле 234923 пати полоши работи, па не биле вака експонирани пред 5 држави. Некои граници на нормален, културен однос, не би требало да се поминуваат. :)

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Ме интересира каква тешка животна приказна имал Душко ? Инаку јас сакам тој да победи :D

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    66.998
    Па она сама вака се експонираше, затоа реков, нека си срка сега.
    И пак реклами, па дали е ова могуче |(

На zhap4e и Offspring им се допаѓа ова.
  10. Dejana.M

Dejana.M Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    411
    јас се чудам зошто тоа го зборела зад грб за него требало во фаца да му го каже....право ѓубре испадна.....нема потреба да се чувствува поврдена маријана и да мисле дека била искористена,нека си мисле Немеш дека бил искористен маријана си ги задоволувала своите потреби и крај!!!!А тој и служел како средство за задоволување.....нема тука нешто лошо и јас како Карлеуша 21 век сме....подршка бе жени!!!!

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Mене за татко и ми е жал! Aма татко е, се знаеше дека ќе и прости, каква-таква дете му е!
    за греота човекот, курвиштено цела фамилија му ја избрука!
    а таа, таа е само за жалење!
    имала среќа што татко и и простил!
    требаше клоца во тоа пре*баниот газ да и даде

На Isabel, najubava2010, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Теди нели кога нешто се случува јавно пред очите и ушите на пет држави ... треба да знаеш дека ќе следат реакции секакви од таму . И за тоа сам си крив, никој друг. Што треба друго да се додаде? Тука нема жалење, тапшање по рамо ...

На zhap4e, teddybear и MSkorpionka им се допаѓа ова.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    За татко и јасно ми е што дошол. И моите секогаш би биле таму, без оглед на глупоста што ќе ја направам. Дека дома ќе ми се чита, ќе ми се, ама нема да дозволат да сите ме покажуваат со прст и да низ тоа минувам сама.
    За Маријана во апсолутно никаков случај нема да ја поддржам и сожалам само бидејќи има претерано многу девојки што истото го прават. Впрочем нити за тие ми е жал, нити сакам да им најдам оправдување, нити пак би барала за неа, посебно не за неа, која сето тоа го искористи заради ништо друго, а за да добие пари. Е тука веќе иде и една друга етикета. Сори жено, ама од мене немаш бравос.
    И како што реков претходно, многу добро си знаеше што цвеќе избра. Впрочем и затоа и го избра, бидејќи со него само можеше таа игра да се игра. Е сега што нему му е мака што наместо тој да добие парички .. бидејќи очекуваше пустиот, ќе добие таа.. сори дарлинг и за тебе. Ама коа играш, рачунај дека и ќе те изиграат.

едит: и тие пари инаку не се земаат така лесно. Што си надробил тоа ќе сркаш, убаво рече Рејнбоу. Биг Брадер секогаш бил ваков за сите, посебно ваквите карикатури од луѓе спремни да си го продадат задникот за пари. Еј, ич не ми е мака. Избра да играш, изволте жено.

На la-chicka, teddybear, najubava2010 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    инаку јас на нет прочитав дека Mаријана имала 2 сестри, и 3те биле прочуени низ далмација, демек најголеми **** биле! :x E сега колку е точно појма немам, на нет го прочитав

15. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Ллелее овој Дуленце само што не полетал од среќа а уште не се знае ни дали ќе победи :D :D
    Во исчекување.... :)

16. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Восхитот оди кај таткото,пошто и покрај се,тој дојде и ја поддржа...Се гледа дека е стварно голем човек.
    Всушност,сите деца кога ќе имаме,ќе сфатиме како е ваљда...

Едит: Сама кажа дека и платиле,некоја форумџика стави видео пред некоја страна.
    Јебига,тоа е.

На Isabel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Немојте сега да паѓате на таа нејзина невина (ку.винска) фаца...Демек греота, ма заслужено е се што и се случува ако не и бетер...Ако замине со парите ќе бидам убедена дека е наместено...Еве ти пари дај ни малку секс, драми...гледаност наравно...

На la-chicka, Isabel, Smilly и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.602
    Допаѓања:
    2.445
    Ако е 21 век ајде сите на тв то да го правиме, мислам... што е многу, многу е. А и што и да трпи сега сама си е крива.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    A Hемеш сигурно го распердашеле од дома неговите, па кој сака ваква снаа!
    :devil: и овој глупакот, не знаел како да ја шутне, па ајде :geek:
    Aма како и да е, се надевам дека нема да победи , и дека дуле ќе победи!
    A дуле
    вечер
    ќе ја растури Pадојка!
    сите крави ќе ги разбудат
    :rofl: :rofl: :rofl:

На Nine25, velesanka и zhap4e им се допаѓа ова.
  20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Нели е симптоматично цело време се врткаат со муабети, Маријана ово, Маријана оно ... околу дотичнава ?! А бе реалните шоуа качуваат рејтинзи само со вакви прљави и интригантно ниски потези, како случајов со Немеш и Марето.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.