Како и да е, јас ја подржувам Маријана ! Има многу жени кои го прават тоа, позади камерите ! И тоа не со еден маж туку со повеќе од еден. Чудно ни е тоа што го гледаме??!! Вистина и јас се чудев како се осмелува така-дека е пред камери, ама па и позади нив, негде околу нас има многу такви покварени кои прават и полошо од неа. Кои остануваат бремени, растураат нечии (и свои) бракови!! И тоа по никаква цена, онака за разонода, од што немаат веќе што да прават со нивните животи! Маријана секако ќе сноси последици,а дека сето ова беше глума- и не верувам баш! А Немеш, МАМИН СИН!! Два дена дома и одма мајкаму му го сврти умот! Ајде бее до кога такви машки ќе тежат по земјава! Напраил 22 години и повеќе и уште нема свој став во животот . Spoiler Можда мама му го брише и газето, па немаше на кој и мораше на Маријана да се ослони детенцето!-И Д И О Т ! МАРИЈАНА ДО ПОБЕДА !!
Дајте бе кажете шо се дешава со Немеш? Како тоа мајка му му го испрала мозокот? Јас не сум упатена, онака од нога некогаш гледам
Па така, дечкото разбрал дека сето тоа од страна на Маријана било глума! Така кажа и ја не слушнав баш ама сума-сумарум тоа беше....
Јас гледам чудно во телевизорот, и татко ми само ми рече, ќе видиш кога ќе имаш дете како ќе ти биде ако вака ти го испонавредат па колку и да погрешило. Ме подзамисли додуша малку. Језда од прееска ми падна жал за Маријана. Стварно браво за татко и. Греота.
До вчера ја критикувавте и опишувавте ко најниско нешто Маријана, а сега ја поддржувате и сочувствувате со неа ... мислам .... жени бе.
Јаооо го отупеа до даска значи. Јас никако не можам да ја оправдам Маријана и само се надевам дека нема да си отиде со парите. Освен, нали, ако не е се договорено, ама ај ќе видиме за некоја минута(читај час)
Џули, не би требало така да судиш. Едно е да му е на човек жал за некој, а друго е да ја поддржува ... Мислам финалево беше као напад по напад за неа. Човек е сепак, а нека крене рака некој кој не се кае за некоја своја постапка. И немој да ме сфатиш погрешно. Јас кажав дека не ја поддржувам и дека премногу работи не и требаа. Луѓе правеле 234923 пати полоши работи, па не биле вака експонирани пред 5 држави. Некои граници на нормален, културен однос, не би требало да се поминуваат.
јас се чудам зошто тоа го зборела зад грб за него требало во фаца да му го каже....право ѓубре испадна.....нема потреба да се чувствува поврдена маријана и да мисле дека била искористена,нека си мисле Немеш дека бил искористен маријана си ги задоволувала своите потреби и крај!!!!А тој и служел како средство за задоволување.....нема тука нешто лошо и јас како Карлеуша 21 век сме....подршка бе жени!!!!
Mене за татко и ми е жал! Aма татко е, се знаеше дека ќе и прости, каква-таква дете му е! за греота човекот, курвиштено цела фамилија му ја избрука! а таа, таа е само за жалење! имала среќа што татко и и простил! требаше клоца во тоа пре*баниот газ да и даде
Теди нели кога нешто се случува јавно пред очите и ушите на пет држави ... треба да знаеш дека ќе следат реакции секакви од таму . И за тоа сам си крив, никој друг. Што треба друго да се додаде? Тука нема жалење, тапшање по рамо ...
За татко и јасно ми е што дошол. И моите секогаш би биле таму, без оглед на глупоста што ќе ја направам. Дека дома ќе ми се чита, ќе ми се, ама нема да дозволат да сите ме покажуваат со прст и да низ тоа минувам сама. За Маријана во апсолутно никаков случај нема да ја поддржам и сожалам само бидејќи има претерано многу девојки што истото го прават. Впрочем нити за тие ми е жал, нити сакам да им најдам оправдување, нити пак би барала за неа, посебно не за неа, која сето тоа го искористи заради ништо друго, а за да добие пари. Е тука веќе иде и една друга етикета. Сори жено, ама од мене немаш бравос. И како што реков претходно, многу добро си знаеше што цвеќе избра. Впрочем и затоа и го избра, бидејќи со него само можеше таа игра да се игра. Е сега што нему му е мака што наместо тој да добие парички .. бидејќи очекуваше пустиот, ќе добие таа.. сори дарлинг и за тебе. Ама коа играш, рачунај дека и ќе те изиграат. едит: и тие пари инаку не се земаат така лесно. Што си надробил тоа ќе сркаш, убаво рече Рејнбоу. Биг Брадер секогаш бил ваков за сите, посебно ваквите карикатури од луѓе спремни да си го продадат задникот за пари. Еј, ич не ми е мака. Избра да играш, изволте жено.
инаку јас на нет прочитав дека Mаријана имала 2 сестри, и 3те биле прочуени низ далмација, демек најголеми **** биле! E сега колку е точно појма немам, на нет го прочитав
Ллелее овој Дуленце само што не полетал од среќа а уште не се знае ни дали ќе победи Во исчекување....
Восхитот оди кај таткото,пошто и покрај се,тој дојде и ја поддржа...Се гледа дека е стварно голем човек. Всушност,сите деца кога ќе имаме,ќе сфатиме како е ваљда... Едит: Сама кажа дека и платиле,некоја форумџика стави видео пред некоја страна. Јебига,тоа е.
Немојте сега да паѓате на таа нејзина невина (ку.винска) фаца...Демек греота, ма заслужено е се што и се случува ако не и бетер...Ако замине со парите ќе бидам убедена дека е наместено...Еве ти пари дај ни малку секс, драми...гледаност наравно...
Ако е 21 век ајде сите на тв то да го правиме, мислам... што е многу, многу е. А и што и да трпи сега сама си е крива.
A Hемеш сигурно го распердашеле од дома неговите, па кој сака ваква снаа! и овој глупакот, не знаел како да ја шутне, па ајде :geek: Aма како и да е, се надевам дека нема да победи , и дека дуле ќе победи! A дуле Spoiler вечер ќе ја растури Pадојка! сите крави ќе ги разбудат
Нели е симптоматично цело време се врткаат со муабети, Маријана ово, Маријана оно ... околу дотичнава ?! А бе реалните шоуа качуваат рејтинзи само со вакви прљави и интригантно ниски потези, како случајов со Немеш и Марето.