Пропуштив кога зборуваше Немеш. Го фатив на крај видов дека е многу лут и бесен. Ако некој не му е тешко нека пише што кажал. Фала однапред
Не го гледав Големиот Брат оваа сезона. Цело време знаев само сто прави Маријана со Немеш. Не знам за каква тажна приказна на Душко се зборува ама јас сум за Маријана да победи. Не од причина што ја оправдувам. Не ја оправдувам, се покажа како најголема глупача. Само сепак е жена на Балканот и парите ќе и дојдат добро да почне нов живот се ќерката. Гаргамел, Немеш рече дека тој имал 9тка по глума а кога прегледал што правела Маријана дека таа има 15ка. Тоа го слушнав јас
Е аман, се утепа од плачење. Значи се знае дека сите овие „шоуа“ се наместени. Јас мислам дека буквално сите биле платени и од напред знаеле што и како да прават. Како и да е... не ја поддржувам Маријана, мој фаворит беше Брендон затоа што е интересен, и Хорват затоа што исто ми беше некако.. мил Spoiler и после зашто сум имала дечковци педери, педери?! нејќам ја педери ФУЈ
Не ја сакам Маријана но сите претераа со осудување и секако дека семејството ќе и прости и јас би простила на мое дете какво сака нека е,мое е, луѓето грешат и ќе грешат, се надевам дека Маријана ја научи лекцијата за понатаму.
она уште втората вечер сфати дека направила грешка.. ама веројатно и се допаѓаше грешката, па ја повтори 100тина пати (секоја вечер)
Абе они секако дека добиваат дневница ... мислам Хорват доволно кажа со реченицата, доволни ми се 1500 евра, и така се чувствувам како морален победник.
Овој Дуле за се се смее бе еј Ок е да бидеш и позитивен и се но во одредени ситуации - дај воздржи се човече мислам еј! До Маријана имам само забелешка дека можеби не требаше да го стори тоа, сепак за нејзиното ќеркиче не е во ред меѓутоа друга забелешка до неа НЕМАМ! Пред се со сите беше искрена, никого не навреди посебно (освен кога навистина требаше) Бојана И што се однесува до мене ок личност е и никого не навреди. Има добро сфаќање и одличен поглед кон работите. Душко и не ми остави некој посебен впечаток во вој серијал...Типичен селски човек кој не го разбира младиот свет. И ако победи тоа ќе биде само поради неговото смеење најверојатно и претераната (од моја страна гледано) чудна позитивност без разлика на околностите. А знам дека ќе победи иако несакам, и повеќе би сакала тоа да биде Маријана. Не ја подржувам девојката но дефинитивно би сакала да победи повеќе од него. Ако има навистина верна публика би било во ред да ја испоштуваат до крај и да и вреди она тркалање под јорганот секоја ноќ како и кршењето на инвентарот во куќата. Во кратки црти - да не биде залудно сето тоа. И дајте еднаш пусти мој Балкану отоврете ги сфаќањата, надимете се во една либерална точка и дозволете да победи жена!
Сите ја свиркаат, никој не ја сака. Ама ете сигурно придонела за гледаноста, па редно е и да и платат.
сега Немеш се кае што во последен момент ја остави Маријана курветинаааа со тапија... добро си кажуваше Душко: "NAROD VOLI SVALERANCIJU"