Па зарем 100 000 евра се даваат туку така на некој што ќе сака публиката ??? Ако е за така Лестер ќе победеше, или Сораја ...
Ма нечу ја ово.. ама не мислам за парите дека збореше, пошто тргна да си ги затне ушите, бууууу нејќеше од публиката Ете ти добар пример за девојките, како се успева со свој труд во животот тужен и ружен е овој свет.
Ее зошто бе?Па не е фер Аии колку ми е жал за Душко Ми се насолзија очите. Колку само се радуваше.Ќе се измочкаше од среќа. Гревче
Катастрофа невидена Ова шоу е баш вистински пример за морални вредности и за тоа како некој може со ороспилук пред милиони луѓе во живо да освои 100 000 евра...Местенка невидена и многу ниско за жал...
Оваа мавната е! Фацава и е баш таква ... смеје ми се ал плачем Веројатно сега е најскапо платената к***а на овом тужном и брдовитом Балкану
Значи колку наместена работа страшно Ама ич не ми се верува дека народот повеќе гласал за една неморална жена, мајка одколку за Никола, Лестер или Хорвад
Видовте ли осмех на татичко. Еј, тате ќе беше таму ама осмех ваков немаше да има само ради парите. Ќе ми ги џитнеше у фаца пред сите ќе ме испердашеше А, не да ме гушка, ко победник. Лелеееееееееееј ова беше у стилот, фраерка на татичко, иста ја. Знаев !
Ова е тапо суштество бе ... плачењево и е филмско колку да се каже дека заплакала . На другите како да им биде кога сфатија дека е наместено од сам почеток, кога некој ги правел будали?! Како и да е и ова заврши ... нема сега за што да си дискутираме
Ах сега глуми плаче, чекајте што не остават да ја гледаме забавата кој знае колку ќе се опијани. А не ми се верува дека сето ова е сценарио на продукцијаата
После ова замислувам што ќе се дешава во наредниот ВБ.... Ќе има многу Маријанчиааа бтв песната УЖАСНА Е хахахаха
Морам да признаам не го гледав шоуво и тотално сум некомпетентна да кажам било шо,ама од прееска е на врв на активни теми и пратам горе-доле шо се пишува и ги знам главните протагонисти (зошто да,сите тоа го збореа,секс брате,виде,виде?!Не,шо тоа,абе у велики брат,као не гледаш?!)...апропо мелодрамава,можете да продужите и на тема феминизам,бааѓи опфаќа. Нејсе,милион жени го прават тоа,само што нема камери,а го прават...зошто се несигурни,ни пари не добиваат.На крајот,ако таа одлучила така,најмалку и значи било чие мислење во свет во кој катадневно се случуваат пострашни работи,оваа бар имала секс (дали?!).И дали глуми...од каде би знаеле?!А дека и е мило за парите,па секако дека би и било. Не пратам вакви срања,зошто се и фактот е тој,ама ајде ако збориме на страна на посакуваната вистина.