1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  2. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.392
    Допаѓања:
    22.506
    А што изјави Немеш во петокот кога излезе од ВБ? Ај ако може линк од тоа интервју.

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    абе сега изјави, побарај го имам постирано,
    ќе видиш зашто сите се против него!
    поназад го ставив

4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Свињана победи, мх. Нели има маж и деца, кој и беше маж дојде или? Некои викаат глума да не било тоа со Немеш, нема шанси, колку ја пцуе само си вика курва една низаедна, не може да се помири, мх мочла. Се надевам после ова на суд ќе иде со маж и, освен ако не било договор за да ги соберат парите па и на тој толку да му сече, или го излажала дека било глума, трето нема.

5. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    2.437
    Кој се тоа сите, на една стр 160 на другите по 600 лајкови... малце е тоа од сите 5 држави.

6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.392
    Допаѓања:
    22.506
    Не, знам сега што изјави, ама ме интересира во петокот каков беше неговиот став во врска со Маријана? Нели беа скарани, па тој ден се смирија и вечерта Немеш ја напушти куќата. Баш видов на излегување од неа, и рече на Маријана, волим те.

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Што е со видеото ајде ако си фаца? Леле да можам ќе ја убијам. Се согласувам со едно претходно мислење дека курвештилокот победи. Па подобро краварот да победеше, многу повеќе ќе се радував! Ваков, таков подобар е!

8. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Ама се запаливте бре жени ко да вас ве изневери Маријана. Не ја оправдувам воопшто, ама кој е безгрешен нека го фрли првиот камен. Нејзин живот-нејзина работа. А и никој освен таа самата не знае што точно се случуваше. Искрено мене ме изненади Хори оти не и честита, а до пред 10 минути ја гушкаше и тешеше и рече дека е баш искрена. Немеш колку шо ми беше лигав сега ми е стопати повеќе лигуш и идиот. Жал ми е за Дуле и Хори, сакав да победи некој од нив. Ама ниту ми дадоа ниту ми земаа, така да не се притерсувам баш за ова. Типично балканско шоу со класичен шпански крај. ;)

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    па оди на јутуб, на песната на HEMEш па ќе видиш што се збори :worried:

хорват сораја немеш ги направија подоле од гомна

http://www.youtube.com/watch?v=1sTNpSJ5Ulg

а брендон и маријана крал и кралица :rofl:
    луди сме ние, балканциве

10. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    дај постирајте видео ако има кога ја прогласија за победничка и кога не и честитале...се гледав на крај тоа не го гледав...туку ме интересире му рече оваа нешто на Немеш даде некоја изјава по поводот коментарите и на еб**от

11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    А што е финтата со ова Небитна си :^) Го гледам на фб ми се смачи од него.. Тој Немеш ли така и рекол на Маријана или како :?: И јас ем не гледав ем се сакам да знам :wasntme:

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    На Брендон му беше главна изречица небитен си/небитна си :lol: За тоа е целата работа :D И имало таква група со многу лајкови, нешто така. :)

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Ја искрено сакав Брендон да победи, барем ме смееше хахаахах пали, небитан си! Смараш! ХАХАХАХАХ лее каков човек
    Едит: После нашиов, нормално :)

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Јесте да Маријана испадна голема.. (знаете што) и го извара мажот и тоа се.. Али па ова Немеш што го кажа? :^) Додека го правеше тоа со Маријана арно му беше.. Демек он е толку глуп за да не свати дека го вртеше околу прстот. |( :fubar:
    Не го сменив и понатака мислењето за Маријана дека е... Али за Немеш го сменив, цело време и викаше те сакам, подршка демек и бил, бла бла бла. А на крај онака само искоментира. :!:
    Koja je razlika između Radmile i Marijane? -Radmíla meša, a Marijana Nemeša! х)

16. babylove123

babylove123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    55
    А може ли да ми кажете што рече Немеш за Маријана ?? Не ми се верува само тоа го испуштив :^) :D

17. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    2.437
  18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.334
    Допаѓања:
    249.322
    Не го следев шоуто ама знаев кој е кој и што отприлика се дешава. Ама не знам зошто сите ја мразат Маријана и зошто сите пишете дека глумела за да ги земе парите? Може некој поконкретно да ми објасни.

Мината сезона го следев шоуто, оваа не. Имам ниско мислење за ваквиот вид на шоуа и за луѓето кои се пријавуваат во него, ама сепак секој има право да си го живее животот онака како сака. Јас може само сеир да им фаќам, но не и да ги осудувам. Големо чудо што Маријана имала секс во куќата. И Северина си снимаше порнич, па ете ја најголема звезда е. И многу звезди од Холивуд па и светот се снимат на ТВ, па повеќето од нас ги обожаваат. Се дрогираат, пијанчат и уште што не, па никому ништо. Во тој свет е така, па Маријанчето глумела или не, си знаше како се игра и си победи. Таму никој не оди за да продава морал и да изиграва светец. Се знае зошто се тие шоуа, и види ги сега бе, очите им се отвориле. Кој е искрен таму? Има некој таков?
    Татко и, си дојде човекот фино и си ја прегрна, каква таква, ќерка му е.
    Тука уште да се организира јавно бесење за Маријана.

19. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
  20. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Прво честитки на Маријана за победата :)
    после ова како демек цурата излезе жртва? ма ајде.. прво и основно има маж и дете! тоа не е доволно? немеш та немеш ! со сите во куќата се испокара само неа да и биде се погодено,се понашаше како заљубен средношколец... никој не е виновен што излезе пред финале и што ги соглед реално работите ! ете го видеото да ! маријана имаше договор со продукцијата,замислите како му е сега него,после се да излезе и да го дознае сето тоа? што да не требаше да и бара објаснување? па дадено е! се работи за пари! и сеа маријана е светица? немеш е лошиот? абе ајде ви се молам,не ми се допадна што останатите не отидоа да и честитаат па крај на крај ова е меѓу неа и немеш,секоја чест за оние кои отидоа да и честитаат вклучувајќи го и Лестер!
    како и да е,ова нема да се памети.ќе се потрошат парите но тоа што се случуваше во куќата :x
    значи ете се бараше шоу и се доби
    маријана си победи