1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170

Незнам, ја видов на видеото, и од негде ми е позната..

Едит: Ма и на крај краева гајле ми е.. Да требаше јас да ја земам наградата ајде.. ама вака.. 8)

2. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    Јуле, мислам дека си грешка!! :^) :^) Како што гледав на Википедија Емоушн е во сопственост на некои сосем други луѓе

http://en.wikipedia.org/wiki/Emotion_Production

а Карлеуша и Беквалац се нивни ексклузивки (што се потврдува со тоа што толку многу ги форсираат) :) :)

3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Абе зашо и викате Јуле,не се чита Ј се што е со Ј.
    Џули е ова.

Бтв, чива и да е продукцијата, си испра пари,даде дел на Маријана,а другиве ќе се траскаат од земја.

А и не дека не им беше убаво... :D

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    цццццццццццц нема правда не заслужи да победи најмногу заслужи да победи Лестер или Брендон ама тоа е тоа :lol: :lol:
    Ништо чудно да е наместено ;)

By the way која е таа Катарина ????

5. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    :D :D

Дека беше наместено, наместено беше. Дека се испраа пари, се испраа.
    Само приметив дека настапите на пеачиве беа полити во споредба со други години.
    А колку што знам јас и другиве не останаа без пари, им давале по 80 евра од ден.

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    да дневници му стасувале ;)

7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Мене ми кажаа луѓе кои имаа еден прокет со оваа продукција снимано тука. Е сега веројатно е мултикорпорација, така да веројатно си има она добар дел акции.

8. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Дали е наместено или не со сигурност никој не може да се каже но со сигурност може да каже јас сам у шоку :D Маријана ? ! Ма даааааааај ! Како може да победи најозборуваната, најомразената и најплуканата личност мене тоа никако да ми се разјасни :^) :?:

Сега јасно е се ! Кој како играл и кој испаднал наивен а кој глумел наивен. :!:
    Разврска на се ... Маријанчето се избрука ама добро ни наплати , Немеш не можев да верувам како си промени мислење , докажа дека ја сакаЛ ;) ако не беше така ќе и ги изедеше парите па ќе одлеташе . Многу недоречености , можни сценарија , и шпански сценарија што смислени што несмислени . Како и да е не ми се допаѓа пораката која се прати а таа гласи .

Сексајте се , одете мажени излезете и вие не знаете како , плачите од време на време за моју малку черкицу , пијаните се уствари се до небо и земја додека не ви стане , хистеришите , манипулирајте така се стига до целта ? ! :x :Down:

На crazylady и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Абе требаше Дуле да победи или Хори, ѕверои беа. :rock:

А станариве сварно испаднаа безобразни што не отидоа да и честитаат (имаше исклучоци и честитаа Дражен, Ема, Џорџ, Радиша, Никола, Лестер и Нирмал) а другиве си стојат таму, Маријана (водителкава) ги вика они ништо, Немеш си стои таму, значи стварно пи*да испадна и тоа голема.

Туку ај со среќа нека си ги троши парите, што е - тука е.

10. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    Хорват кај што вика Уааааа за победата на Маријана

мене синоќа ме разочара Хорват.. цело време зборува "JA SAM DOBAR SA SVIMA" а на Маријана ни победата не сакаше да и ја честита... колку и да небила заслужена победата требаше да и честита.. сепак цел сериал и се лижеше... :puke:

инаку јас прво мислев дека изјавата на Немеш за Маријана е тактички потег за народот да се сожали со неа и да гласаат за Маријана, ама сега мислам дека Мајкаму има влијание на неговата одлука.. а зошто само тој даваше интервју.. зар толку му се брзало да ја наклевети неговата љубовница во јавност.. неможел еден ден да почека да му објасни таа сее или прво со неа да расчисти и прво неа да и раскине па после да објави јавно.. навистина е пи*ка како што го преставуваат на сите форуми.. ако е маж нека биде до крај.. и јас мислам дека таа изјава многу негативно ќе влијае на неговата музичка кариера.. сам си отиде во пропаст..

еве неколку популарни слики што се вртат на фб

11. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    ^^
    Епа баш ми е ќеиф што и викаа УА! Кој го прател шоуво од прва до последна, јасно ќе му биде за што станува збор. Не е само мајката на Немеш во прашање за таквата негова изјава. Фала богу конечно и на него му се расветли случајот дека Маријана си има договор со продукцијата, и дека Немеш во случајов бил само манипулиран од нејзина страна (нормално по договорот) за да го подигне рејтингот на гледаност а со тоа дебело да ја платат. И нормално дека по неговото искачање од куќата гледал прегледи, зборувал со луѓе и дошле му кажале што е и како е. Е тоа е тоа што Бојана покушаваше да му го каже на Немеш, и тоа е причината зашто таа повторуваше дека во нивната приказна излегла магарица зашто ги подржавала! Верувам дека и лично Бојана конечно можела да му каже што е тоа што неможеше пред камери. Немеш излезе голем наивец. Клипот постиран поназад со муабетот меѓу Маријана и Бојана е чист доказ.

И како што излегуваа од куќата еден по еден, така и дознаваа која е прљавата вистина, вистина е дека толку малку време е потребно да дознаат....ееее што ти прави изолација! Очекувано зашто Хори несакаше да честита, ниту Немеш, ни Сара, ни Бојана...

Ми текнува на третиот ден мислам беше, кога имаа задача девојките да бираат партнер за играње и кога Бојана тргна накај Немеш (очигледно беше дека си се свиѓаат) а оваа патетичнава им улета у буквална смисла да го и го земе Немеш, што тоа и го направи. А мушко ко мушко сигурно нема да одбие згодна цура која сама му се нуди.

За договоров со продукцијата наслушнав уште кога серијалот беше некаде на половина, дека 10 или 20 000 евра им се дадени на Маријана и мажот и за да го прифатат ова. Е сега незнам колку е ова точно, но битно се збори од мнооогу одамна, така да каков и да бил договорот, сепак е намештаљка!

На barbie-hilton му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    дечки знае некој да ми каже за маријана и немеш прекинаа пред да излезе тој од шоуто,или се беше ок додека не излезе и после на суперфиналето вечерта св сврте против неа?гледам сте испишале дури 50 страни додека ме немаше на форумов многу е за читање :D

13. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Додека беа во куќата беа скарани едно време, ама пред да испадне тој се погодија. И во недела тој го кажа сето тоа што го кажа.

14. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Па да речеме дека се беше Ок пред да излезе Немеш, а тоа вчера беше помалку неочекувано од него така јавно да ја откачи. А причините ги пишав малку погоре.

15. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Победи една неморална жена.Одличен пример за гледачите и за оние кои планират следната година да учествуваат :)

16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    пред се балкан како балкан таков менталитет сме си си ние ќе си трачариме вака уште еден месец за мнаријана и немеш и кој со кого и како и после никому ништо и овците на број и волчко сит, а маријанче со парички во џеп. Во ред си можеше чуцата си се избори и си лапна парички па нели и тоа е целта во шоуто. а кој губи има право да се лути. Никој не се покажа во вистинско светло така ни таа.

17. brunete

brunete Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    39
    Мене жал ми падна за Маријана..се виде вчера дека не и е за парите.Она за Немеш беше спремна да се откаже од се,да се посрамоти,а он вака и напраи...порано не ја оправдував али кога ја видов вчера колку плачеше и се гледаше дека и беше криво..али среќа татко и што дојде,пошо ако не дојдеше потешко ќе и беше ..

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    ^ И јас би плачела некој да ме шитне ко старо железо и да ме избрука пред 5 држави.
    А дали била спремна или не,тоа не знаеме.

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    Јас не разбирам како може да ви биде жал за Маријана. Па нормално дека ќе плаче, што требаше, да земе да ликува и на сите уште еднаш да им потврди дека се продала? Барем до крај си одглуми.

На Tedy.Bear и AmandaS им се допаѓа ова.
  20. AmandaS

AmandaS Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    141
    Што ви е бе на вас? природно глупи сте или со сила се правите? Како може да застанете на страна на Маријана и да го плукате Немеш?????? Со кој памет само не ми е јасно...
    Значи ако сте го прателе шоуто ко што викате ќе знаевте уште пред 3 дена дека на Маријана и е ветена победа уште на почетокот доколку спие со некој (било кој) во куќата за поголема гледаност. Немеш го дозна тоа дури кога излезе и многу нормална е неговата реакција. не знам вие како би реагирале коа би знаеле дека на некој му е платено да спие и да глуми со вас...
    значи стварно многу се нервирам кога некој ни е упатен ни ништо си дава за право да осудува. секако секој има право на свое мислење ама ако не знаеш некои работи боље ќути си.
    ја пример не сум доктор и не давам коментари у медицински проблеми. фала пријатно.

На Kitten и macysh им се допаѓа ова.