1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Немам жал за родители што си ги напуштаат децата. Толку имам да кажам на темава, и се надевам од се срце, дека ќе ги стигне Божјата казна.

На Tedy.Bear и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  2. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    па добро бе :o
    дали има сеуште луѓе што ја подржуваат Маријана? дај бе наведете ми една работа што треба да ја има победник на вакво шоу а што ја красеше неа?
    немојте само да ми кажете како она била иста коа влегла и коа излезе,бидејќи влезе како сопруга и мајка а излезе како нешто друго!
    кој карактер кој црн ѓавол? секој ден се нешто и фалеше плачеше де го сакаше Немеш де достаа ми је свегаа хочу ваннн,во тоа куќата све искрши!
    Маријана се заљубила во Немеш? :lol: па и на баба ми да и кажам за ситуацијава ќе свати дека е вистина.

а тоа што некои не и честитаа .. како би ви било вас да бидете дел од намесетно шоу? ја напиштате куќата и сваќате дека се било игра на Маријана и на муж и!
    а Немеш,јаден тој... многу ми е жал за човекот.. абе ко принцеза ја гледаше,со сите се испокара ако не беа добри со мадам МАра!

и сеа на крај
    и волкот сит, и овиците (кои ги средија во ова шоу) на број
    ди енд

3. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
  4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    можеби откако го зема сирота таа чекот во рака заборави на сите но пред тоа многумина ја заборавија неа шоуто без сомнение наместено беше и никој неможи да ме убеди во спротивното
    а на журката во куќата на големиот брат кога влегоа сите кога заврши шоуто ниту еден не ја погледна и не застана покрај неа ниту пак се дружеше со неа,не верувам дека сеедно и беше во никој случај со нејзината којнска насмевка кружеше сама околу куќа и само си се сликаше
    Па добро сигурна сум од семејството нејзино дека многумина ќе и простат се знај зошто (корист) а како човек тешко некој дека ќе ја цени пофторно во животот така да тој чекот незнам колку ќе и послужи од страна на среќата :worried:ilent: :nod:

На Chocoholic му/ѝ се допаѓа ова.
  5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Еве еден од коментарите на овој пост:

Ja sam upravo iz razgovora Marijane i njenih zaova shvatila da je sve namesteno! hej,pa koja bi sestra dala podrsku zeni koja je njenog brata varala pred milionima ljudi,plakala kako je upropastila porodicu a nocu -sve po scenariju.Ako su ona i njen muz pomorac svingeri kako je pisano u par navrata u mnogim novinama,onda je ovo bio dogovor izmedju njih, i produkcije-oni njoj pobedu ona njima sex,zaradili i produkcija i ona.Nemes je to cuo kakda je izasao i videlo se da je slomljen i ogorcen.. I NEMOJTE PISATI GLUPOSTI REDAKCIJO TO SU PRICE ZA DJECU ..
    Значи дека може да има и договор меѓу неа и мажот и продукцијата. Веројатно си се слободумни и двајцата гледаат само корист да имаат од бракот на овој начин. А и кога кажуваше наводно мажот и бил толку искулиран и за ништо не и пререкувал јасно е дека имала поддршка за се што правела внатре.

6. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Се согласувам со погорниот пост, така и јас мислам, плус само што плачеше и изводеше демек и е жал ова-она, бла, бла само за да испадне подобра личност мислејќи дека така ќе добие поголема оцена кај публиката и да изглуми подобро.
    Нефер кон другите учесници, а за Немеш, па мораше некој да биде изигран, а како што беше внатре тој 2 пати дебело беше изигран од ГБ, со наградата и со оваа Маријана.
    Иако не го оправдувам и него, ако договорот бил со било кого зошто тој одма подклекнал на нејзиното пуштање, што не ја одби ко Лестер и Никола, да не подклекнеше немаше можда сега таа да победи, и тој си е крив, ко слеп трчаше по неа, се гледаше дека Бојана не е злобна и го прави тоа со добра намера ко што реков и пишав овде, му кажуваше таа директно-индиректно ама кутрата не ја сфати, па оваа коњов уште и се скара со неа и ги скара нив двајца за успешно да доодглуми.

7. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Е луѓе мои Ние што сакаме можеме да кажеме, ама она си отиде со 104.000 Евричи кучи. :x

На karak и Srekicka им се допаѓа ова.
  8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Овие од Емоушн втор пат разочаруваат.
    Ви текнува Белов колкав фаворит беше, и трет заврши.
    Никој не може да ме убеди дека Маријана имала повеќе гласови од Никола или Лестер .

На Rozich и kate21 им се допаѓа ова.
  9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    водителката Aнтонија изјавила дека нагло се зголемиле глаосивите за Mаријана, откако Hемеш го изјави тоа што го изјави за нејзе!
    по телевизииве го плукале, а по нетов да не праиме муабет :sweat:

10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Лажат Лудо лажат. :!: Ни ти била горе по бројот на гласови ни ти и се зголемиле. Само колку да се оправда сега давањето евра на дотичната, па пишуваат измислици.

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Реално гледано ние немаме никаква корист, мојме да си коментираме колку сакаме, а некоја си замина со бааѓи побогат џеб од таму и мислите многу и е гајле ?
    Мене ми е гајле за неа и за тоа како ќе ги троши парите, што ќе се деси со неа и со мажот и, искрено само од љубопитност ме интересира, за да се допотврдат некои работи инаку нејзин живот може што сака да прави, ако сака нека излезе гола на сред плоштад и таму нека се се*са мене ми е сеисто, таа пак ќе биде во центар на внимание и оговарање и мета на критикување/некритикување и оние што ја "поддржуваат" и неподдржуват.

12. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Лестер и Никола се зафатени момци, си имаат девојки дома, а Немеш беше единствен слободен а згоден. Си нашла право место каде да пуца ;)

13. brunete

brunete Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    39
    Добро секој си има право на свое мислење..некои ќе ја критикуваат Маријана некои не!Мене лично ми падна жал пошо знам дека од срце плачеше и не беше среќна за парите што ги доби(да била среќна колку толку ќе покажеше пошто тоа е огромна сума пари :) ) А и цело време плачеше..неможе некој 3 саати без престан да плаче !!!
    А од кај ви е тоа дека била во договор со продукцијата ??

14. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    Мое мислење, Немеш сакаше да испадне фраер на крај кога јавно ја шутна Маријана, а уствари, само се избрука и понижи самиот. Ако е толкав маж како што се правеше можеше да се стрпи Маријана да излезе и нејзе да и каже у лице, а не пред цела балканска јавност. Детиште размазено! Не ја оправдувам Маријана тоа никако, али во моментот кога го слушнав интервјуто со Немеш, во тој момент сакав она да победи за инат на тоа Немрешот што од почеток ми превртува желудник и онаа никаквана Бојана.
    Еве иначе што мисли Севе за ова :
    http://www.kurir-info.rs/stars/seve-nem ... -98533.php

Целосно се согласувам, мамина маза!

На milicka19, brunete, MissAnn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Немам ја прочитано никаде за договорот, ама очигледно е, сите се надеваа на победа на Хори или Душко на крај бидејќи очигледно беа големи фаворити за победа, а победава нејзина повеќето не ја очекуваа иако беше можна, а продукцијата ја штитеше цело време и ради сексот со Немеш наводно била претходно договорена ако го направи тоа со кого било ќе победи и ете го направи и победи , па им донесе голема гледаност, веројатно било погледано и покоментирано тогаш, знајме колку се пишуваше по наши веб-сајтови, па можам да замислам што се не се пишувало во нивни веб па и печатни медиуми и за да си го исполнат договорот задоволни од придобивката и популарноста, емоушн продукцијава и ја даде победата нема ништо тука чудно, и сеа се ваѓаат дека гласовите многу брзо се менувале, после изјавата на Немеш бла бла.
    На финалето, Антонија рече дека оваа сезона им била најдобра и имало МАТЕРИЈАЛ за 5 сезони, па сега видете дали е само глума, дел од глума или се заедно и глума и спонтани работи, ете го сето заедно во овај серијал плус секоја вечер под јорган денски каење, кршење и на крај победа, некоја разочараност за некои кандидати и тоа ти е тоа, не е некоја филозофија, искрено ако си спремен се да направиш за пари значи дека ти требале, на Душко најмногу му требаа, ама секогаш не ги добиваат тие на кои најмногу им треба, некои и по други заслуги си заработуваат.
    А дали ги заслужи онаа, таа си знае, многу ќе и беше подраго и помило ако ги добиеше без никакво сценарио 100% сум сигурна, а да не го правеше она што го правеше некаде на почетокот ќе беше исфрлена или ќе беше неприметена и неинтересна, немаше што да покаже карактерно, освен пијанство и мораше на некој начин да привлече внимание .

16. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    За тоа дека е цлеото сценарио апла се познавал. Зар е реално и возможно една неморална жена, мајка, кога секоја вечер приредува јорган планина, на секоја забава е најпијана, пцовќите и омилен дел од речникот, зар е можно ваква жена да има повеќе гласови од Лестер, Никола и Хорвад? Сигурна сум дека маж и и простил и сега се заедно. А гледам Немеш многу го напаѓаат што така постапил. Јас лично го подржувам и не би го нарекла мамин син па секоја нормална мајка ќе сака да до оддели синот од таква неморална жена. Зар мислите дека ова и е прво неверство?

17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    не и беше пречка тоа што беа во врска и нив да му се потпикни ама не и успеа :D за Немеш што да кажам немам лошо мислење ама мн.глуп испадна кога една дроња си ја остава фамилијата на страна ќеркичката 3 месеци сама се секса јавно што би можела таква жена да му пружи љубов?направи грешка во право беше Бојана но сепак добро е на крај што му светна ламбичката и добро ја закопа :D

18. Tedy.Bear

Tedy.Bear Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    Така е СОВРШЕНСТВО целосно се согласувам.Она дури еднаш на Немеш му рече дали би и верувал ако му каже дека ќе му биде верна тој и рече НЕ.Кратко и јасно.А дали и е прво неверство сигурно не и е а бога ми ни последно. :|
    И да на крајот многу ми беше мило што ги видов Бојана и Немеш гушнати и сепак тој свати кој му мисли добро а кој само го искористи за пари. ;)

На barbiche и SOVRSENSTVO им се допаѓа ова.
  19. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    А што се потпирате на коментарите на Севе и Карлеуша, па нормално дека они ќе ја подржат Маријана, уште они да речат дека е наместено и пукна работава :D Глупости, се гледаат реакциите на цела публика од сите 5 земји, многу малку се тие кои ја подржуваат Маријана (од незнам кои причини само :?: ) И да, ако не беше наместено, на крај кога и го дадоа чекот, ваљда ќе го оставеше или на поинаков начин ќе изразеше дека стварно и е жал и ќе си ги оправдеше лажните солзи, а немаше да го држи чекон и да се смее ( со нејзината препознатлива насмевка :puke: )

20. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Во колку е интервјуто со маријана на цител?? баш сакам да видам што ќе изјави?