1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Очигледно видел можда нешто што не можеме ние да видиме, прашање на вкус е , ако не ни се допаѓа нас не значи дека и нему не треба да му се свиѓа, затоа немојте да ја провоцирате Катерина, па и на форумов ја има, има ршум да ја направи темава ако ја проѕивате, затоа немојте.

2. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
  3. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Ај еден виц на темава.

Отишла Маријана дома.Тропа на врата, и маж и "Тко је?",она "Маријана.Могу ли учи?".
    Мажот "Не'меш".

Напомена: На Црногорски Не'меш значи Неможеш.
    :D :D :D

На Monna.Monna, Isabel и Smilly им се допаѓа ова.
  4. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
  5. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.424
  6. milicka19

milicka19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2010
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    119
    А тој демек морален е тоа што го правеше пред цела јавност па и со мажена жена плус со дете. Јас не ја оправдувам Маријана во никој случај па ни него. Таа и онака беше посрамотена па она тој што го кажа дека е глумица (као демек тој премногу заљубениот) ништо не смени. Мене ми изгледаше многу љубоморен, како да му беше криво што таа победи. За местено тоа е повеќе и од вистина. Нема шоу некое а да не е местенка. Само безвезна е оваа забуна и коментари. Дури тие си го правеја кевот и не мислеа за последиците некој друг се нервира и пати а што е најлошо и е посрамотен. А ме интересира зошто Немеш она го кажа. Имаа некоја кавга пред финалево или? Не го следев баш толку често но кога го видов интервјуто со Немеш повеќе ми изгледаше како од завист и како демек тој излезе жртва а не доби ништо од тој однос. Еве што изјави нејзиниот сопруг: Marijana je majka moje ćerke Korine, i kao takvu ću je uvek poštovati. Neću ružno govoriti o njoj, za razliku od drugih. Ali moram da priznam da ne mislim da glumi u Kući Velikog Brata, mislim da se iskreno zaljubila. Niko to nije mogao da očekuje. Najpre sam bio u šoku, ali sada svakodnevno gledam VB, i ne smeta mi da je vidim sa Nemešem", istakao je Ivan, za razliku od Marijanog oca, koji je već bio spreman da je se odrekne preko novina.

7. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    И победи оваа Маријана на крај :lol: :x

да,оваа е девојката на Лестер,така пишуваат и на ФБ,има слики од забавата по финалето.А која е она,позната некоја,гледам професионални фотографии има? :^)
    убава девојка,ама не се пар физички со Лестер :^) ама добро,него му се допаѓа веројатно :|

А кај се движи Лестер низ градов инаку ,да не знае некој од форумов? Сигурно има некој да знае? Онака,да знам кај можам да го сретнам:wasntme:

8. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Каква забава? Каде сте гледале? Ставајте линк ... попара ја направив темава и ништо ненајдов :) , а најубавава морам да ја видам.

9. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109

http://www.youtube.com/watch?v=Zz5NqtFwJgo

10. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Леле типична неизживеана македонска фаца, видете само како тресе гз со цел да ја сними камерата. Ц ц ц, мене Лестер искрено ми делуваше на почеток ептен како сељаче, ама после видов дека е онака ок дечко. На изглед мене лично не ми се допаѓа, не е грд, ама не ми е ни убав, ама женска му е дефинитивно ружна :|

11. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    382
  12. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Еве нешто што прочитав во српскиот Свет

Nemešov hit :Živio sam 100 i 4 dana, je*ao sam nije bilo mana, al’ nesreće izađoh iz kuće – poče mama odmah da me tuče; da me smara i pamet mi soli- drž’ se mame, Mare te ne voli! Posluš’o je, zajeb’o se jako- zato ja sam u nedjelju p…lako! Ode Mare odnese i pare, ja mislio zvat’ će me svi care. A kad ono svi su protiv mene, nit’ me vole nit’ me majko cene. Bojan(a) bi mi i guzice dao- ali neću, nisam na to spao. Govore mi fejk si i nebitan zato sad se ja u čudu pitam: S kime ću se sad jadan je*avat – Nema veze mama će mi davat!

извинете за латиницата ;)

13. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    2.437
    Еднаш Лестер кажа и дека имала силикони. :)
    Леле шпиц и се чевлине :puke:

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Аман ама сте и се запнале на таа Катерина, како мислиш Лестер брат ви е :D
    Ако си ја сака си ја сака, не се ни прв ни последен пар каде што едниот е поубав од другиов.И Лестер па веќе ко којзнае која фаца да е, па да има не знам си каква девојка.Мене оваа ми е ок за него, може малку покрупна, али како и да е , ок ми се.
    И не ми е јасно што сите го напаѓаат Немеш, мамин син, не знам што, човекот излезе од изолација, гледал снимки и имал два дена да размисли трезвено и да процени,многу логична реакција.

15. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    2.437
    Јас не сум запнала за неа туку го видов видеото и кажав што мислам, а за Немеш те поддржувам јас дур го гледав шоуто си викав аман еднаш отвори ги очите и сфати каква е.

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    ау да да, хахаххха, да да кажа дека има силикони! Jао Kатарино! :rofl: епа фемина сме запнале со нејзе зашто ни беше почесен гостин на форумов :rofl:

17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
  18. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Луѓе немам ништо против девојкав на Лестер ама стварно не е за него бе .... :?:
    Да го фатеше некоја јака *ичка јас прва ќе речев ти се може бе сестро ама .... :tmi:

Како и да е дел од коментарите на јутјуб ...

E ako su ovo ribe od Niole i Lestera,onda NIkola svaka cast , a Lesetere bolje ti je okreni se Branislavu :)))

vondysha 2 days ago 5

Ajooooj.. cura od Lestera.. :D

tanjsavic 22 hours ago

@tanjsavic Neka kurava, vidi se odmah :)

sgtAnes 18 hours ago

хух :wasntme: на првово не можев да не се насмеам :lol:

19. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    382
    Тука кај што играат оваа цурицава на Лестер и Ема нели има еден со долга коса и со венче? Нели е тој од кај нас?? Хахаха ама изгледа тој ќе да е, другарче на Лестер, убаво ми викаа другаркиве кога влезе во Големиот Брат дека сме го манијачеле во мементо, мене не ми текнуваше, ама овој со долгава коса го знам, секаде го гледам, како да ме прогонува хххх кај што не очекувам таму ќе го сретнам :)

Бтв која му е девојка на Никола?

20. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Бооог да чува,како напишале ко стварно да нема пари,50.000 евра малку ли се бе ? :fubar:
    Таа ни толку не заслужи |(

Туку и мене ме интересира која му е девојка на Никола :wasntme: ?