Па и мене ми е одвратен, ама и смешен малце. А како шмрка и рка стално. Да му се зорзи животот на човек.
гледам по нешто уствари кога ќе фатам а тоа е ретко само знам дека најинтересни ми се оние во отпадот. тој малку педерастичниот со девојката баш ми придонесуваат за насмевка на лицето
Ej да видов дека влезе...Ич не ми се свиѓаше како лик во минатата сезона , сега и тука ќе морам да го гледам Не е фер така бе! И плус не е интересно. Ај тогаш нека ги вратат сите од лани што беа. Си играат мајтап
Радиша ко нинЏа требаше да влета хју,ха,хи! А он, се држи за тоа, аааааа,ааааааа, аааааааа. Пола саат го чекаа луЏето.
Радашин влезе? Чу те патошем ! Леле баш да видам што прави ќе пуштам да пофаќам сеир малку ко ќе има.
Леле оваа Маријана ц ц ц ц мажена бе и дете има и вика требало да се пријави како слободна за да може да ужива ц ц ц ц
Ццц, Маријана ми го срами знакот водолија. Многу ме нервира што се бутна у Немеш и ги дели Бојана и Немеш. Шо сака веќе она? Има и маж и дете кои ја гледаат. Сигурно она не е дојдена у ВБ за швалерај. Ццц.. многу ме нервира.
Проста? Јас би ја нарекла оваа КУ*ВА! Ете ако претходно немав дефиниција за ку*ва, ете сега имам некоја да посочам дека е таква. Срамота Маријанооооооо
Абре сабајле пуштив и гледам тоа вежбаат, нашиов им покажуваше вежби, сите ко прегазени беа, тој не знам како се вика дебелиот ќелавиот покултурно да се изразам испушти гасови и нашиов му вика марш наполје! а тие надвор, а тек Радашин како вежбаше аххх грев, си се бламира
На тој не му беше еднаш доволно, па пак решил да се глупира Ко да не беше тапа сезонава, па морале и Радашин да го пикнат
Падна Маријана за слободата синоќа!! Е тоа ти е некој без мозок и срам..катастрофи..да ти е срам шо си женско од такви како неа..
ауу срамота оваа маријана стварно претерува нон стоп се вртка околу немеш па и во креветот му легна жената кутриот маж нека и верува на невината му сопруга која секоја прилика ја користи да се доближи до типацот кој не знае што сака одпрва му се допаѓаше бојана сега пак маријана и така ај ке видиме што ке биде
леле луѓе има некои толку лесно им е да растурат брак за некој кој повеќе им се свиѓа. мене ништо повеќе не ме чуди денес.
Едвај чекам да испадне Маријана! Еј замислете стварно Карло им го донесат пак Ништо не се знае, братов многу е непредвидлив