Не знам точно за која Маријана зборувате, ама знам 2 што се мажени, а изгледа плавата ќе да е таа, па јас да и бев маж на таа нека не ми се враќаше дома! Брука невидена, читам тоа што сте го пишувале, па добро зар не и е срам кај мажена, мало дете? Ко да нема живот надвор од куќата, да не мисли никогаш да не излезе од таму, ако го прави она несвесно, ма како и да го прави брука е , засрамота !
Да, да, таа плавата... па и му вика на Немеш, ај да одеме во базенот. Ајде, првиот секс падна на 10 ден. Едвај 10 дена издржаа без секс
леле баш сега коментиравме со мажулето по телефон за таа. Бруки невидени 10 дена да не се можело без к*р да се издржело. ајде да беше слободна никому ништо може ќе речеш нееб**а била. НО МАЈКА НА ДЕТЕ ццццццццццццццц како би го погледнало тоа дете и маж (освен ако не е некое јако сценарио за огромна сума на пари и да знае маж и )
Леле катастрофа,срамота,баш сега пред малце гледав на тв.добро бе таа има мозок?Само си се прашувам дали се запрашала со кое лице ќе си го погледне детото,мажот??? Срамота,ни го гнаси родот!!!!
Сварно ли се клецнаа овие љуткавиве,а баш убав пар ми беа Бојана и Немеш ,ама оваа пуста Маријана чен***а една ,мн ме нервира. Дајте ваму линк од јутуб ако ги има да ги опулам
абе уште за бујрум е работава хехехех цццццц си го покажа лицето таа ајде машко како машко да го омрси негде а таа бе , башка плус и го начука на другаркаи ако може така да се каже колку се шмекаа немеш и бојана.
Јас ја поштувам Бојана вика најдобра другарка ми е тука,ама оп одма грб и сврте само шо виде дека има симпатии меѓу Бојана и Немеш и одма се упика она у среде. Жити другаркава ,сал се упикуе растурикуќа што викаат стариве.
Некако многу се клацкаше тој типот, уште чаршавчето што не му се бутна во газ ... каква детална анализа на снимкава сум направила, инаку не го следам ова , ама интересни со овие моменти ( има нешто воајерско во мене )
Ццц, срамота. Има маж и дете што ја чекаат дома, и воопшто не и е гајле. Уште се смее а и што другарка ќе беше.
Го изгледав и јас тоа , абе буквално зад грб на таа Бојана, и ако не е сценарио, неверство пред очите на мажот и и цел Балкан, бруки
Како беше она, Велики брат увјек изненаџује (таман го кажав? ) На оваа Маријана, на почетокот на најавата кога влегуваа, го покажаа маж и'? Нешто ми кажува дека овој Немеш ќе испадне дека е нејзин маж, туку ајде Како демек игра на братот ќе испадне. Мора да има нешто, не може да е толку одвеана бе. Па и заедно влегоа