Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Не знам, ама мислам дека е можно, претпоставувам само.
    Ама и не глумат баш, постојано се еден позади друг, како некои напалени се и двајцата. :D
    Кој знае, ќе видеме.

2. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Да ама зборот ми беше дека цело време зборуваат па мислем нема да издржат до толку да глумат дека не се знаат ама сепак ке видиме братот е луд кој знае

3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Ех не можат, ќе му стават во џеб некоја илјадарка, некоја еврушка и нема да можааат :D
    Има оро да завртат :D

4. SOVRSENSTVO

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    И тоа што викаш човек за пари душата ќе си ја продаде сепак ќе дознаеме сепак после овој скандал новинарите нема да седат мирни одма ќе дознаат

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ии добра претпоставка, може и тоа да биде, овде ништо не се знае, а и не го пратам, да им ги видам погледите и постапките ќе ви кажам дали се знаат :D
    Ама зошто би глумеле дека не се познаваат, презимињата исти им се ?
    И ако беше тајна задача ќе зборуваа за тоа во исповедалницата, таму имаат зборувано нешто за тоа со Големиот брат?
    И не ми се верува дека и е маж, ама можно си е, а ако е и ако не им е тајна задача, не се фер спрема Бојана, ако се шмекале ко викате.
    Па тие сапуница направиле само за 10 дена, а тек уште 90 колку ги има.....

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Презимиња имаат различни мислам, а и за време на забавата Големиот брат ги повика овие двајцата и тоа не го покажаа :?: беа заглавени доста време. А Бојана и Немеш се меркаат само, т.е така викаат, а не дека многу се забележува, а и Бојана го негира тоа. :x
    A тајната мисија не мора да е само за нив, туку може да е и за нас. :lol:
    Некоја игра е во секој случај.

7. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Ооооо часнава сестра дури две перници се оддалечи од Немеш. Поштуем. Ороспија (да ми простите). Све кој од кој се присобрани, желни за пари и слава се' ќе направат. Само Бојана ми е понормална од останатите. Не можам да ги гледам, ми ствараат нервоза, ама пак од друга страна сакам да видам до кај може човековата глупост да оди, и едно ми е потврдено: Само вселената и човечката глупост се бескрајни. Еве ви на дело доказ.

На senza.parole и la-chicka им се допаѓа ова.
  8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Бојана и машкото џуџе ми се најдобри, во смисла најнормални. :bow:

9. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Пред некоја вечер седнав прв пат да видам што-како и има што да видам.....га*зот и ман*алото на Радашин, туширањето му беше :puke: :puke: :rofl:

10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Никако не и е маж! (студент е и 22 години има :?: )
    Видеово

<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MxuS-BlBA1s?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MxuS-BlBA1s?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></embed></object>

0:04 - 0:26 и јасно е се!

***** со тапија! :puke:

11. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Абе сега да не испадне дека тврдам толку многу, не знам, претпоставувам само :D
    А и маж и не е даден во најавата, така да можно е, ама кој ќе каже. А за тоа што е 22год напишан таму и претставен како студент, е најмал проблем, и не докажува ништо.
    Ама пак да кажам, да не испадне дека тврдам со сигурност како сестра да ми е дрољава :D, не знам ова е само хипотетички претпоставено.

12. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Да де да :D Ама и така да е, не гледам зашто ние (гледачите) би требало да бидеме излажани :?: , ипак мислам ако имало нешто такво, сигурно на нас би ни било презентирано, а од станарите би криеле :?: :D

*Маж и не е во најавата, пловел сигурно :D .... ако не ја оставил тој еве на... си отпловил негде :D :rofl:

13. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Абе типов што зборува во најавата е мажот и'. Како не бил во најавата...?!?

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Брат и е. :?: тој вика моја сестра.... :D колку што слушнав :wasntme:

15. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Ауууууу, што сум пропуштилааааа. :$
    Само едно ќе речам - СРАМ да и е! Додуша и многу не ме зачуди со оглед на тоа што го кажа за себе во најавата - излегувам, пијам...уште да речеше се швалерисувам :fubar:

16. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Женскава не знае за доста (Маријана). Каде отиде Немеш она со него, а седне он, еве ја и неа до него залепена :D . А вчера не ми се веруваше под чаршав што правеа цццц. И маж, и дете има.. :o
    Ми се гади, искрено.
    А да оставиме тоа што и на јутуб, а и на други форуми е плукана. Ја гледа цел Балкан..

17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Не не ,тој и е маж.Вика мојата сестра и е најдобра другарка ,така да тоа е плус.
    Кутриот :D

18. SOVRSENSTVO

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Незнам неверувам да и е маж некако не ми е логички новинарите одма ќе дознаеа. Ама и да и е тоа не е оправдание бе срамота е луѓе толку ли неможат да издржат. Ама таа е крива цело време му се мушка ц ц ц срамота ќерка и ќе ја гледа

На thatsmysecret му/ѝ се допаѓа ова.
  19. aaleksaandraa

aaleksaandraa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    34
    Да бе сварно вој маж и бил. Вика дека неговата сестра и била најдобра пријателка на Маријана и дека имало и уште некој шпиун што ја контролирал додека е на брод. Е сеа џабе му е само шпиунот кога цел Балкан ја виде .

На thatsmysecret му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277

Леле стварно. Баш за тоа вчера се чудевме со мајка ми. Не ми се веруваше што правеа под ќебето :tmi: Ама си одговараат :$ Чинам и заедно влегоа во куќата на големиот брат. Само едно се прашувам...Како ќе изреагира сопругот на Маријана?! :^)