Не знам, ама мислам дека е можно, претпоставувам само. Ама и не глумат баш, постојано се еден позади друг, како некои напалени се и двајцата. Кој знае, ќе видеме.
Да ама зборот ми беше дека цело време зборуваат па мислем нема да издржат до толку да глумат дека не се знаат ама сепак ке видиме братот е луд кој знае
Ех не можат, ќе му стават во џеб некоја илјадарка, некоја еврушка и нема да можааат Има оро да завртат
И тоа што викаш човек за пари душата ќе си ја продаде сепак ќе дознаеме сепак после овој скандал новинарите нема да седат мирни одма ќе дознаат
Ии добра претпоставка, може и тоа да биде, овде ништо не се знае, а и не го пратам, да им ги видам погледите и постапките ќе ви кажам дали се знаат Ама зошто би глумеле дека не се познаваат, презимињата исти им се ? И ако беше тајна задача ќе зборуваа за тоа во исповедалницата, таму имаат зборувано нешто за тоа со Големиот брат? И не ми се верува дека и е маж, ама можно си е, а ако е и ако не им е тајна задача, не се фер спрема Бојана, ако се шмекале ко викате. Па тие сапуница направиле само за 10 дена, а тек уште 90 колку ги има.....
Презимиња имаат различни мислам, а и за време на забавата Големиот брат ги повика овие двајцата и тоа не го покажаа беа заглавени доста време. А Бојана и Немеш се меркаат само, т.е така викаат, а не дека многу се забележува, а и Бојана го негира тоа. A тајната мисија не мора да е само за нив, туку може да е и за нас. Некоја игра е во секој случај.
Ооооо часнава сестра дури две перници се оддалечи од Немеш. Поштуем. Ороспија (да ми простите). Све кој од кој се присобрани, желни за пари и слава се' ќе направат. Само Бојана ми е понормална од останатите. Не можам да ги гледам, ми ствараат нервоза, ама пак од друга страна сакам да видам до кај може човековата глупост да оди, и едно ми е потврдено: Само вселената и човечката глупост се бескрајни. Еве ви на дело доказ.
Пред некоја вечер седнав прв пат да видам што-како и има што да видам.....га*зот и ман*алото на Радашин, туширањето му беше
Никако не и е маж! (студент е и 22 години има ) Spoiler http://vb4.emotion.rs/housemates/05.html Видеово <object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MxuS-BlBA1s?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MxuS-BlBA1s?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></embed></object> 0:04 - 0:26 и јасно е се! Spoiler ***** со тапија!
Абе сега да не испадне дека тврдам толку многу, не знам, претпоставувам само А и маж и не е даден во најавата, така да можно е, ама кој ќе каже. А за тоа што е 22год напишан таму и претставен како студент, е најмал проблем, и не докажува ништо. Ама пак да кажам, да не испадне дека тврдам со сигурност како сестра да ми е дрољава , не знам ова е само хипотетички претпоставено.
Да де да Ама и така да е, не гледам зашто ние (гледачите) би требало да бидеме излажани , ипак мислам ако имало нешто такво, сигурно на нас би ни било презентирано, а од станарите би криеле *Маж и не е во најавата, пловел сигурно .... ако не ја оставил тој еве на... си отпловил негде
Ауууууу, што сум пропуштилааааа. Само едно ќе речам - СРАМ да и е! Додуша и многу не ме зачуди со оглед на тоа што го кажа за себе во најавата - излегувам, пијам...уште да речеше се швалерисувам
Женскава не знае за доста (Маријана). Каде отиде Немеш она со него, а седне он, еве ја и неа до него залепена . А вчера не ми се веруваше под чаршав што правеа цццц. И маж, и дете има.. Ми се гади, искрено. А да оставиме тоа што и на јутуб, а и на други форуми е плукана. Ја гледа цел Балкан..
Незнам неверувам да и е маж некако не ми е логички новинарите одма ќе дознаеа. Ама и да и е тоа не е оправдание бе срамота е луѓе толку ли неможат да издржат. Ама таа е крива цело време му се мушка ц ц ц срамота ќерка и ќе ја гледа
Да бе сварно вој маж и бил. Вика дека неговата сестра и била најдобра пријателка на Маријана и дека имало и уште некој шпиун што ја контролирал додека е на брод. Е сеа џабе му е само шпиунот кога цел Балкан ја виде .
Леле стварно. Баш за тоа вчера се чудевме со мајка ми. Не ми се веруваше што правеа под ќебето Ама си одговараат Чинам и заедно влегоа во куќата на големиот брат. Само едно се прашувам...Како ќе изреагира сопругот на Маријана?!