Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2011 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 26 декември 2010.

1. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Е сега се збунив. :rofl:
    Чекајте, која е Маријана ?
    Бидејќи јас знам дека маж и дете има онаа хрватката црна а таа мислев дека се вика Мила? :^)

2. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Таа плавата е Маријана и таа има едно девојче и мислам мажена е, но не сум 100% сигурна дека е мажена...Само мислам :)

На Forgotten му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    На SOVRSENSTVO му/ѝ се допаѓа ова.
  4. missperfect

missperfect Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    60
    Страшна работа се луѓево,посебно откако прочитав за историјата на куќата на Големиот Брат на Кошутњак,а и какви луѓе се пријавуваат :x

5. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    ццц како не и е срам па има девој4е на 2 години :x

6. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    OMG ! :o Оваа Маријана дефинитивно не е нормална. СРАМ ДА И Е !
    Имаше се*с со друг, а веќе има и маж и дете. ццц.. :envy:

7. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    "Бидејќи оваа година ГБ е сведен на само една работа, а тоа е оцрнување на мојата жена, ние нема да соработуваме. Нема да се видиме во студиото. Ви благодарам, Иван Чаврљак. "

Кутриот Иван, ГБ не ја оцрнува неговата жена, туку таа самата. Ама ај.. .
    Изгледа планира да ги лаже пријателите дека се` е монтажа.

8. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    И тоа во јавнос сите да ја гледат :o

9. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Изјавата на нејзиниот маж е најдобра :D
    "Бидејќи оваа година Големиот брат е сведен на само една работа, а тоа е оцрнување на мојата жена, ние нема да соработуваме. Нема да се видиме во студиото. Ви благорадам, Иван Чврљак"

ГБ е сведен на оцрнување на твојата жена, или твојата жена си се докажа сама каква црна овца (ова де ку*ва) е ????

На marama и karak им се допаѓа ова.
  10. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    ама уште на нејзината најава се гледа дека не е морална жена. ц ц ц кога велеше дека сака да излегува секој викенд, воли да попие ц ц ц ц бруки еј бруки

11. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    A овој нашиот никад го нема !!! нема тој некоја симпатија :)

12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Лелеее, оваа Маријана нормална ми изгледаше кога влезе она најголема ку*ва да ти била. :o
    Абре па ај да беше слободна што сака нека прави ама она и маж и ДЕТЕ!
    За што си го растура бракот ц ц ц :x
    Лани Вики наша барем мужена не беше...

13. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Немам желудник да го гледам шоуво :puke: Не се правам нешто паметна, не се трудам да се двојам од толпата со различно размислување, ама луѓе ова е претеризам... Деца гледаат вакви глупости, утре ке мислат дека е ок вака да се понашаат. Инаку видов прееска на некој сајт наш дека паднало секс во куќата, има едноминутно клипче интелектуалци некои како се драпаат под јоган... СТРАШНО

14. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А добро ај кај таа нема морал, ама па и Немеш има мала кривица тука, ама ајде оправдување сега тој бил маж, ова, она.
    Ако е маж не значи дека не треба да има морал, чекај бе дечко имаш ти некоја граница, по мажена жена се загледуваш ? (и не е битно и колку да го заведувала ама таа ич не е за оправдување , не е оправдание ни ако биле пијани !) Очигледно нему гајле му е , нема што да изгуби, таа без морал морнарката веќе многу нешта има изгубено, и бракот веројатно е дека нема да го здржи после излегувањето, ама што му знаеш.
    Ете што може да им донесе учество на такви будали како неа во ГБ, само епитет, и многу нешта губиш него што добиваш.

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Не знаејќи што се случува,Иван Чврљак, сопругот на Маријана,побарал од новинарите да не ја оцрнуваат неговата сопруга.Тој подоцна ја видел снимката и сфатил дека е изневерен.Штом завршила емисијата снимката ја видел цел регион и на мобилниот на Иван (кој моментално е во Шкотска) стигнале повеќе пораки
    -Сакав да спречам да ме бараат на телефон, бидејќи цел ден работам. Не сум на годишен одмор!За сопругата веќе не мислам,а единствена желба ми е наскоро да се вртам дома и да ја прегрнам ќеркичката

Леле иван до сега не знаеше каква е женати?

16. len4e

len4e Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    60
    Брука невидена,ова само ненормален би го направил.Едино оправдање и е да маж ја изневерувал за време на пловибите па му враќа.МА да тоа не е никакво оправданје.ХЕЛЛО КАКОКЕ ЈА НОСИ КЕРКА ИНА УЦИЛИСТЕ,ВО ГРАДИНКА НЕ МИ Е ЈАСНО,КАКО КЕ ИМА ОБРАЗ ДА ОТИДЕ ДО ПРОДАВНИЦА.СИ ГО УНАКАЖА СЕМЕЈСТВОТО.
    Баш гледавна профилот на маж и Иван преубав,згоден му изјавуваат сочуство сите,го бодрат да продолжи понатаму,а колку навидум преубава фамилија се.
    жалосно,ккао и да е да се растури едно семејство не е убаво..

17. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    на оние во одпадот и е поубаво кога ќе влезат за сите се ќе знаат кој кого оговарал кој што направил само оној Душко ептен ми е одвратен ептен прост човек

18. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.934
    Допаѓања:
    26.189
    Marijanin otac Ivo nije bio nimalo blag, već se svoje ćerke odrekao javno – putem novina.
    "Od sinoć, od 22 sata moja Marijana je za mene mrtva", objasnio je juče za hrvatski magazin "Stori“ tata Ivo. On ističe da je ogorčen ćerkinim ponašanjem.
    "Njena majka to nije gledala, ja jesam. Alkohol joj nije nikakvo opravdavanje. Šta trezan misli – pijan radi. Nemeša nimalo ne krivim jer joj je sam rekao da nije u redu to što čine. Ona je sve to potencirala. Ne znam šta misli njen suprug Ivan, ali bi mi bilo žao da pređe preko ovoga i da na taj način pogazi svoje dostojanstvo. On je prekrasan čovek koji to nije zaslužio. Marijanina svekrva ju je volela kao da joj je majka. Teško nam je svima, ali moramo dalje", objasnio je utučeno Marijanin otac.
    On kaže da je Marijanu voleo najviše od sve dece zato što je slična njemu, ali da ovako mora da bude.
    "Neprijatno mi je da izađem na kafu i da se javljam ljudima. Situacija će se smiriti, ali neće biti lako ovo zaboraviti", ispričao je tata Ivo.

19. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    ^ :x Е ако е ова стварно, (ако не се лажги со опашки само ради пари измилување на се и сешто, изрежирано од страна на Братот) нека и служи на ЧЕСТ! :puke:

20. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Се е сценарио