Што се деси ? Кој испадна ? И дали влегоа некои нови, не сум моментално во можност да гледам, информирајте ме.
Зарем Синди се дрзнала така да збори за нашево Скопје ? ццц .простакуша од пуста љубомора и алчност за слава уште што не ке направи .а и од како ја изгуглав па... не ме ни чуди нејзиново понашање. ПА ТОА ТРЕБА ДА СЕ УБИЕ као шо би рекол Цаци
Испадна Петручи. Инаку, утре во 21:30 има повторно исфрлање во куќата, а покрај тоа ќе влезе и некој нов, еден или двајца евентуално.
Најверојатно ќе влезат 2ца. Барем јас така мислам. А како што слушнав, би требало да е некои од овие: Боки 13, Венди или Немеш. Со Боки сигурно ќе биде интересно. Венди е непријателка со Маја, така што ќе биде интересно. А Немеш некако ми е како прочитана книга. Така да, ако навистина се мисли за некои од овие три, јас гласам за првите двајца.
Јас мислам дека ќе влезе Боки според неговите статуси на фб Boki Jovanovski Вчера EEEE MAJO NIKOLIC SUTRA UVECE SII GA NAJEBALA!!!!!!! Boki Jovanovski пред 9 часа преку мобилен телефон Kako bi ti ja objasnio dal je Skopje selo mamicu ti jebem kurvinsku!!!!!!!
Дај Боже да влезе Боки, само он им е лекот на ваквите ко Маја и Синди. Башка што е измислен за шоу, ќе биде поинтересно за гледање.
Не бе несакам да излезат Маја и Синдии зашто Боки ќе влезе па сакам малку да ги симне.Искрено ни треба уште еден македонец во куќата.
Незнам дали е точно, ама најверојатно Анета спиела во ист кревет со Бобан, и другарка ми вика ако поарно, најсигурно со него и јас така би играла Ќе си умрам
Баш ми е жал што не испадна Маја но ако влезе Венди поарно е Маја да остане да ги скара сите но Венди нејзе ке и го докара паметот па да видиме како ке се понаша останатите денови шо си замислу невидено лицемерие бе
Стварно и Боки 13 ќе влага во куќата, за да се карал со Маја зошто го навредила Скопје? Онака, сериозно дојдовме до тоа дереџе човек каков и да е, што се пресели во Србија и збори српски целовреме наместо македонски, сакам да кажам се праи сосила Србин да не брани од Србинката? Свашта! Нека си е шоумен, ама тој е најмалце компетентен за таа улога. Ми се гади бре од таков „патриотизам“, мхм да.
Да тоа баш сакав да го кажам..Анета стварно се покажа добро барем досега ама многу ме нервира кога зборува српски...абе не иде повеќе е смешна..само на Тони Зени му пдавам рака што си остана свој и што додека беше во survivor си зборуваше нашки и така си стигна и до финале... Е само да искоментирам за Синди...значи мерка нема па ни памет колку е глупа толку не е свесна...Скопје било село... Арно и кажа Анета дека е злобна....толку е цинична немам зборови се надевам боки ке влезе па ке ја среди..едвај чекам
Незнам што му е на оваа турбофолкерката наша алоооо жено ако Невена си ги копа очите со Синди незначи ти дека треба да влегуваш во конфликт со неа која простакуша,очајна ми е во нејзиниот изглед дебела нефлексибилна и несоодветна за вакво шоу на сите му се лижи ги бацва му се лигај уффф алергична сум на оваја жена и на нејзината коса орепана такоџе и на нејзините лазарски обетчиња никаков стил нема бре луѓе апсолутно ништо не ми е јасно како не испадна вчера прва,и јас би сакала Боки и Венди да влезат во куќата па конечно да гледаме вистинско шоу Боки ми е срце мн.го сакам и сакам да му покажи на сите што е вистински шоумен,а Сораја морам да признам дека пријатно ме изненади мн.ми е природна и спонтана мн.слатко ми се носи во тренерчиња спортски не лупета глупости не се прави со сила интересна супер ми е .