Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by Elennaa, Mar 22, 2013.

1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Маја прво за сите викаше дека се ненормални и пореметени, само она нормална.
    А сега на сите им лиже д*пе. Демек она болно искрена и праведна.
    Ма немој да ме ј*беш бре.

2. LadyinBlack21

LadyinBlack21 Истакнат член

Вендииии царица ..онаа маја ја нема да се појави.....:))) се уплаши..:))

3. mime87

mime87 Популарен член

Би ги замолила сите што не го гледааT шOUTO да не лупат некој глупи коментари од типот ова ли го гледате Бе? ова шоу е најглупаво итн не сте поќе интересни сватете ок воопшто не ја отворајте темата и остајтене нас кој си гледаме на раат да си правиме сеир не бидете поќе досадни.
    Напред Венди растурири ги жената е осапна сега ќе има шоу :D и Боки да влезеше шоуто ќе беше врв...

ang246 likes this.
  4. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Ако престанам да го гледам шоуто, тоа ќе биде само заради Венди |( женава не ја поднесувам, уште одма.. а тек после 1 емисија..

5. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Убаво си кажа Сергеј Трифуновиќ во таа емисија, дај бе луѓе праќајте пораки и давајте пари за болни деца и спасете некој живот, а не тие ку*рви таму што прават да ги гледате, значи вакви емисии ме иритираат колку се прости, а колку народ ги гледа. Од вакви емисии признавав само она Операција Триумф што беше зошто емисијата имаше некоја цел и децата беа со некаков талент изберени, се друго тешко сра*е. Подобро шпански серии ќе гледам. :doh:

Извини mimi87 ама морав коментаров да го ставам негде зошто тема со "Мразам Велики Брат и Фарма" не постои.

6. Dala

Dala Популарен член

Лелелелеле,оваа Венди :puke: ..Значи поодвратно жениште немам видено.вчера кога влезе,па ги тера да станат бе |( што е она?Сега подобро Маја,отколку оваа.
    Колку е гадна во фацата само |( :puke:

7. feminium

feminium Истакнат член

и шо бидна сега влезе Боки?? не гледав синоке..

8. 17mart

17mart Истакнат член

Е не влезе Боки...и баш се разочарав :x :lol:

feminium likes this.
  9. Idonea

Idonea Истакнат член

Сораја воопшто не ја сакав предходно, ама сега ми е ФАВОРИТ. Девојкава знае кога треба да зборува, а кога да молчи и што точно треба да се каже, а и како што гледам знае со секој како се комуницира. Секоја чест.

Туку, има некој поим зошто се раскарани Венди и Маја? Само слушнав дека не се поднесувале ама зошто-како не.
    Во секој случај фалеше Венди, таа и била лекот на оваа гуска Маја

Elichka likes this.
  10. 17mart

17mart Истакнат член

Венди е раскарана со пола естрада во Србија.... :lol:

11. Srekicka

Srekicka Популарен член

^ Венди, Маја и Боки 13 имаат учествувано во едно друго реално шоу ,,Двор,, не знам дали го давале кај нас, јас гледам клипови на Јутјуб и се исцепив од смеење за тоа како Венди и Боки ја зафркаваа Маја. Нив всушност за тоа и ги ставаат во вакви емисии за да прават хаос. Претпоставувам дека таму се имаат раскарано.

17mart likes this.
  12. feminium

feminium Истакнат член

Јас незнам што и фрлија око на Синди мене девојката ми е убавка лик просечен, ама во тело е убава , а и не ми е антипатична, по антипатична ми е оваа нашава
    беш сеа на сител слушам коментираат нешто и фалело на Синди нашава била мн добра(и сл бал бла), па пред ова Анета беше никој и ништо во МК, обича кафанска пејачка..

мое мислење..

инаку да штета што не влегол боки, ако влезеше ќе го гледав редовно ова шоу, но вака :worried:

13. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

14. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Колку и да е убава Синди со самото тоа што прокоментира дека СКОПЈЕ БИЛО СЕЛО |( ми стана најодвратна личност. А и башка многу е лигава. Можеби во фаца е слатка али коа ќе отвори уста.. :tmi:
    Не е за ова шоу, нека лета подитно. ;)

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

И на мене ми беше симпатична Синди, ама откако и го кажа тоа на Анета, ми стана одвратна. Анета можеби е кафанска певаљка, ама не навредила никого до сега. Покултурна е од Синди. Да се прашувам јас, Синди одма ќе лета надвор. Криво ми е што Боки 13 не влезе во шоуто. Ќе беше многу интересно.

16. eli25

eli25 Форумски идол

Со оглед на мојата инсомнија навечер ми прават друштво овие.И се нервирам што гледам,ништо,ништо паметно.Всушност не ги ни сфаќам овие шоуа,но нема врска .......
    Мене овие близнаците ми се интересни ,т.е.тој едниот нонстоп што брбори иако некогаш не го сфаќам што сака да каже :geek: .За оваа Ава жал пак ми паѓа,зар до толку е :| Урош ми е некој неодреден лик,за такви како Маја Николиќ не вреди да се коментира,едноставно не и личи на годините ,срамота ,толку.
    Нашава Анета ужасно ме нервира што зборува српски,кој не го ни знае баш.Желна за внимание |-)

17. FeminaGirl97

FeminaGirl97 Активен член

Ава и се е можно :)

18. osamenamajka

osamenamajka Истакнат член

:) НЕМОЖАМ ДА СЕ ИЗНАЧУДАМ ШО НАРОД ЌЕ БЕВМЕ КАТАСТРОФА НАВИСТИНА СМЕ ТЕШКА КАТАСТРОФА (ЧЕСТ ЗА ПОЕДИНЦИТЕ КОИ ДА БИДЕМЕ ИСКРЕНИ МАЛКУ ГИ ИМА) КОЈ КАДЕ И ДА ОТИШОЛ ВО КОЕ И ДАЕ РЕАЛНО ШОУ ЗНАЧИ МОРА ДА ГО ИСПЛУКАМЕ ЗНАЧИ ТОА НИЕ ВО КРВ НАЈПРВИН СО ОНАА ВИКИ КОГА ВЛЕЗЕ АБЕ ДЕВОЈЧЕВО СО НЕДЕЛИ БЕШЕ ТЕМА НА РАЗГОВОР И ТОА ЗНАЧИ НИШТО СТРАШНО НЕ НАПРАВИ ШО СЕ ГУШКАЛА СО ТОЈ ЛАНИ МАРИЈАНА И НЕМЕШ СЕ РАСТРГНАА ОД ЕБЕ*Е АМА ЗА НИВ НЕЕ ПРОБЛЕМ ЛЕСТЕР НЕ БЕШЕ ВООПШТО ЛОШ ОД ЛОШО ПОЛОШО ОНОЈ ПЕДЕРЕОН БОКИ ДА БИДЕМЕ РЕАЛНИ И ТОЈ СЕ ТРУДЕШЕ ДА БИДЕ ОК ПАК ПЛУКАВМЕ ПРОЧИТАВ ПОГОРЕ КОМЕНТАР ЗНАЧИ СИНДИ БИЛА СЛАТКА А НАШАВА БИЛА ДЕБИЛКА ЖЕЛНА БИЛА ЗА ВНИМАНИЕ ПА КАКО МОЖЕШ БЕ ТАКА ДА НАВРЕДУВАШ ЗНАЧИ ТАА ОРОСПИЈА СИНДИ НЕ САМО АНЕТА ЈА НАВРЕДИ ЦЕЛА НАЦИЈА ДЕКА СМЕ СЕЉАЦИ А НИЕ СЛАТКА БИЛА :puke: НА КРАЈ КРАИШТА ШО И ФАЛИ НА НАШАВА АНЕТА ЗОШТО ОТИШЛА И КАКО ОТИШЛА Е НЕЈЗИНО НЕЛИ ДАЛИ Е ОНА ЖЕЛНА ЗА ВНИМАНИЕ ИЛИ НЕ ТОА ОНА НАЈДОБРО СИ ЗНАЕ НО СЕГА ЗА СЕГА ДОБРО СЕ ДРЖИ И ДОСТА ВЕЌЕ ПЛУКАТЕ И КОМЕНТИРАТЕ ЗА БЕЗ ПОТРЕБА ЗА ТИЕ ШТО НЕГЛЕДААТ ВЕЛИКИ БРАТ АБРЕ ЛУЃЕ НЕ КОМЕНТИРАЈТЕ ШО ВООПШТО БАРАТЕ НА ОВАА СТРАНА НЕМИЕ ЈАСНО :wasntme: НЕЗНАМ САМО ШТО ЌЕ ЗБОРЕВТЕ И КОМЕНТИРАВТЕ АВА ДА БЕШЕ ОД МАКЕДОНИЈА ЛЕЛЕ МОРИ МАЈКО НЕЗНАМ КАКО ДА ЈА НАРЕЧАМ КАТАСТРОФА ПА МАЈА НИКОЛИЧ ПА ПА ПА ПА ПА "СЛАТКАНА СИНДИ " ШТО ПРЕЗЕНТИРА МОДА А НЕЕ СВЕСНА ЈАДНАТА КОЛКУ ГИ ПРИМАЛА ПОМИНАЛА СИТО И РЕШЕТО АМА ОНА Е ОК АНЕТА НЕЕ ПА НЕ ДА НЕ ПЛУКААТ ДРУГИТЕ ОД СТРАНА ЌЕ НЕ ГАЗАТ Е ТОА ТИЕ ДА СИ МАКЕДОНЕЦ НАЈПРВИН Е СВЕТА А ПОТОА И ПРОКЛЕТА РАБОТА

19. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Искрено немам ништо против оние што го гледаат али јас не го гледам и немам намера да гледам :^) Секој гледа да стане популарен, на никој не му е дојдено до "ново пријателство" .. Секој гледа да го навреди другиот или да напрај нешто интересно |( ..И мене тоа не ми е воопшто интересно да ја гледам Ава како се лигави или како Маја и Синди провоцираат,но знам дека има многу од вас коишто гледаат и сепак на некој тоа му е интересно

20. untouchableGirl

untouchableGirl Истакнат член

Погадно нешто АМИН -.-

x-MajaEsposito-x likes this.