Еден голем ЛИКЕ за напишаното..Навистина си во право.Синди нема култура,селанка отепана е неможе од такви да се очекува културно однесување а не е ни нешто убава Невена е милион пати поубава од неа.Синди и Маја треба аут да одат. Иначе нели беше забрането навредување по националност???Курвава не навреди сите македонци а сепак остана во куќата и никој ништо не и направи?Мисли дека ке се направи интересна ако игра стриптиз.Хахахах женска со тоа докажуваш дека си курветина И мажот и ја оставил па кој трпи онаква сељанкуша?
На почетокот мислев да не го гледам Големиот брат, но сега го гледма колку можам почесто и навивам за нашата Анета каква таква наша си е. За Синди по расправата со Невена и Анета имам скрос негативно мислење, не би сакала да остане уште долго, а и незнам што сака да каже со тоа што е од Белград родена белгарѓанка, божем некоја аристократка е па треба сите да и се поклонуваат, па што ако е од Белград нема култура ни колку едно К од култура, а Скопје село било ма какво село, какво и да е наше си е, а ако не и се допаѓа Скопје не мора да доаѓа. Се извинувам ама девојкава воопшто не ми се допадна, останатите станари ми се ок.
Негде прочитав дека Синди била во некој си спот на Нокаут, па претпоставувам за овој се работи https://www.youtube.com/watch?v=UizCGIIekNY девојкава стварно ми личи на неа, плус на почетокот од спотот се претставува како Синди.
Сеа ми е пуштено на Сител, случајно таму останал вклучен телевизорот и во кадар ми е таа Синди, што глумат лудило со наочарите за сонце внатре? Леле не можам да ги сварам, не се ни за фаќање сеир овие, дебили, кој од кој подебил...
Искрено сега моментално само МАЈА НИКОЛИЧ МИ ИДИ НА ЖИВЦИ СЕЊАЛУША НЕВИДЕНА ама никогаш нема да го заборавам моментот кога влезе Венди во куќата неможам да го заборавам оној поглед на Маја хаха се посра ако само така треба
Од оваа Ава по прост човек од неа немам видено,интелигенција 0,ама ајде интерсна е,секој ден ми прави смеи. http://www.youtube.com/watch?v=AbWo8xCfBms http://www.youtube.com/watch?v=grvs4x2NLYo Од стол паднав А овие Маја Николиќ и Синди ми иде да ги затепам,крави невидени.
Секоја чест за напишаново. Секогаш мора да плукаме по нашите. Ако некоја наша направи нешто, одма е к*рва. А ако некоја од страна направи нешто, тогаш таа не е к*рва. Сите збореа за Вики дека е неморална, сам озатоа што се бакнуваше со Карло. А што да кажеме за Маријана Чврљак? Е за неа може да се каже дека е к*рва. Се из*ба со Немеш и со тоа и бракот си го упропасти. За мене таквите девојки се неморални, а не оние што се гушкаат и бакнуваат. А за онаа Синди немам коментар веќе. Џабв и е убавината, кога нема култура.
Колку се значи нашиве за никаде со српскиов, зар некој србин би зборел кај нас македонски. Само на Белов алал да му е што си збореше на македонски во Операција триумф.
Не зборува намерно српски, туку за да се разбере со луѓето со кои живее. Србите не разбираат македонски, колку што разбираме ние српски, факт. И да зборува македонски ќе треба дополнително да се објаснува со сите, сама е таму, не е баш сеедно. Не сте забележале ли, една реченица ќе каже на македонски, одма ја препрашуваат што значи тоа, што значи ова... Сигурно не зборува од чалам, или не си го сака јазикот или што ти ја знам.
Разбираат, можеби не се ама добри 60-70% разбираат, сепак не се толку различни јазиците, но тие не разбираат македонски онака ко ние што разбираме српски. Сепак српскиот дел го имаме слушано од баби и дедовци, дел од медиуми и музика и глобално гледано доста добро го познаваме додека македонскиот во Србија ретко се слуша, не е толку употребуван и форсиран (ко српски кај нас) исто ко со бугарскиот што е, го разбираме ние ама само делумно, така и србиве нас, не дека не не разбираат целосно. Мене не ми смета што збори српски, само ми е смешна зашто смешно звучи, ни падежи погодува, ни акцент, она битно прича братеее. Иначе шоуво ми е најужасно до сега, 90% од овие не се ни ВИП, јас појма си немав која е оваа нашава а пак да неправам муабет за овие од другите држави, ја знаев само Ава (од Срвајвер) и Сораја (пошто едно време многу ја фураа) другиве појма немав кои се. А да и Венди и Маја Николич од Фарма. Многу просто шоу, нашава првин се кара со онаа глупачана Синди а вчера миле, пиле они Госип грл биле, близнацине ко недоносени се, тие двајца ВИП, од каде па тоа. Не го пратам, пуштив два-три пати пред да спијам па не ги знам ни ликовите кои се ни како се викаат, само онака прв впечаток ми е дека е ужас и неверувам дека ќе го гледам, освен кога ми е многу досадно а тоа е најчесто пред да заспијам.
Тоа не е оправдување и со ова не се согасувам воопшто.Таја е македонка и ја претставува Македонија затоа треба да му биди гордост да зборува на македонски како и што треба,а не да се фолира бидејќи незнае да зборува течно и српси затоа цело време лупа глупости...Станарите неможеле да ја разберат ајдеееее тоа не е точно србите разбират македонски како што ние разбираме српски не е разликата во нас македонски-арапски па да неможат да се разберат така да требаше да си зборува македонски,тоа е првата причина со која жената ме нервира и ми е одвратна понатаму и да не набројвам,и Тони Зен беше на Срвајвер со сите срби па од почеток до крај зборуваше македонски секоја му чест и многу фино со сите си се разбираше и си стигна до финале така да за турбофолкерката на таја тема има мн.да се коментира ама ок нека си прича жената српски нека си мисли дека е поинтересна нека лечи комплекси...
Затеков два-три пати и гледав пошто ми беше досадно. Заклучив дека е страшно глупаво и страшно лицемерно.
Bака сега,Bенди нели беше на тоа фарма, ја местеа со Eкрем Jеврич, ама не се плеснале, барем тоа Eкрем го опеа во неговата срце парателна песна , со која ја моли жена му за прошка http://www.youtube.com/watch?v=Mobv2EVgpf8 Игбала Игбала, све на фарми то је била шала, кад сам стиго до финала- Мени Венди није дала
Венди за прецедател на Србија!!! па да видат после што е село ама јас пак стварно обожавам да ја слушам ха,ха,ха.. како ги опиша сите алал да и е,за малце ќе се загушев од смеење кој имиња само му ги има ставено еј хахаха,марко марио дел тинторето и инфантилни квазимодо ох леле мајко лудило, а шо да прај жената и таа несака,алкохолот или дрогата зборува место незе.јас радо би ја слушала Венди да филозофира,место она Маја глупачата. а Анета наша Рамче од македонскине приказни да не ја учеше српски јазик многу српскио и е со цигански акцент
Бобан до победа! Толку го почитувам човеков, и тотално се пронаоѓам себе си во неговиот лик. Лично би ми било чест во животот да запознаам личност како него. Ми се чини дека тоа би било едно идеално нераскинливо пријателство. Инаку, сега ќе одам малку оф топик... Вие луѓе имате проблем со себе си. Не мислам конкретно на некој, туку сите оние кои гаат различен тип на предрасуди без оглед на тоа какви се. Јас нешто што никогаш не успеав да разберам е, зошто секогаш го осудувате човекот според неговата надворешност и оценувате толку површно, на еден крајно примитивен и недоследен начин? Зошто? Анета била дебела провинцијалка, Бобан хомосексуалец и женче, близнаците биле глупави...итн. Мене тоа од секогаш страшно ми пречело. Затоа го мразам светот. Патем, навивам за нашата македонка. А знаете ли зошто? Бидејки е наша! Бидејки сум патриот. Па, и да е најлоша нема јавно да плукам по неа. Но, Анета е далеку од најлоша. Напротив, таа е една благородна воспитана и чувствителна жена која шири позитивна енергија во куќата. Затоа и заслужува да остане таму. Не зборувам за нејзината кариера и достигнувањата во естрадата, туку како карактер што според мене е многу побитно достигнување отколку да бидеш страшно познат по скандали. На пример како Маја Николиќ во случајов...