Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elennaa, 22 март 2013.

1. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Близнаков на Ава:Вчера ми даваше да те лапам, а сега не ццц :rofl: :rofl: :rofl:

2. 17mart

17mart Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    398
    Ама и Ава има некој проблеми со паметот....вчера се лапаше со него сега му вика срам ми е ццц :lol: :lol: :lol:

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Славкоооо, бегај дур можеш! :D
    Оваа Маја како му се намерачила... и мене ме фаќа страв за него. :rofl:

А овој Милиќ, толку ли е домаќин, бе? :rofl:
    Па кој што прави, он во кујна. :rofl: Кој плаче-он во кујна. Кој се „оноди“-он во кујна. Кој се смее-он во кујна. Кој спие-он во кујна. Кој пее-он во кујна. Ја изгланца цела кујна. :rofl:

Браќата мене ми се пресмешни. :D
    Цело време нешто зборат. Шушкаат, се караат. :rofl:

4. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Само чекам да се степаат Маја и Венди а мислам дека ке биде и тоа хахахаха

5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Јас мислам дека Ава сака да го прави као љубоморен Урош, затоа со близнаков е блиска, се бакнува.. што знам :?:

6. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277

Убаво мислиш. :nod: Инаку Ава да сакаше да биде со Жељко ќе беше уште од почетокот со него наместо со Урош, бидејки тие уште тогаш веќе имаа остварено добра комуникација.

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Господе боже онаја Ава ми е премизерна помизерно суштество немам видено туку се влечка низ куќа како некоја фуфа со онај близнакот демек Урош љубоморен ќе го напрај :D :D :D ахам да сигурно секогаш бушава секогаш размачкана во шминката :puke: гано ми е чупето :puke:,вчера шегата со Славко и Маја отиде предалеку според мене и непријатно стана стварно идиотизам

8. anste

anste Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    127
    По фејсбук кружи вест дека Сораја и Урош имале секс, вистина е?

9. jagoda1979

jagoda1979 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    227
    Синоќа ништо не дадоа со избориве, што се случи, испадна ли уште некој вчера?

10. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас искрено ништо не ги разбирам близнаците кога зборат :lol: Ава досадна е више,не е интересна.Сораја ама се измени еј каква беше таму а сега каква е,со Урош не се одделуваат.Маја и Венди па не се караат нешто или незнам,зашто вчера не гледав.

11. HipHopDance

HipHopDance Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    14
    Па што ако е цело време со Урош? Ништо лошо не прават, не се лапаат или не спијат заедно како што прави Ава. Сораја е баш океј, една од омилените ми е.

12. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Има разлика :D тој што е до Ава се вика Желко а другиот е Жарко.И мене баш ми е на место Желко по тело и фаца не ми е нешто посебно али то што го збори и по насмевката :inlove:
    И разликата е што Желко е подебел и десното око му е нешто модро од повреда што ја имал како мал
    еве го http://prntscr.com/zqn57 a во врска со Жарко...он ми е некако незнам како шмизла оди нез зашто еве го него http://prntscr.com/zqnpf гледаш има голема разлика :D и еве ги двајцата :D http://prntscr.com/zqoj3

имаше вчера во 00.00 и не испагаат во недела туку во понеделник односно денс во 21.30

сите во куќата као што зборат немало ништо!

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Мене Сара и Урош баш ми се срци , според мене баш како за него е некоја како Сара како што вели он јака некако а оваа Ава...ми се лоши кога ја гледам.....Плаче за Урош |( .Па најнормално дека ќе ја откачи, кој рака радио до него 24/7 |( И ајде сега некој невин што нема ништо згрешено ќе и биде ,,мета'' за да го направи Урош љубоморен.....Абеее....Нека му дојде умот на овој Жарко..... :x

Жарко се муваше со Ава така ? Не ми разликувам бе :wasntme:

14. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    156
    Жељко е тој што се мува со Ава.

15. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Желко е тој..имаш погоре по што се разликуваат.Иначе Желко ја сака Ава зашто многу била слична на неговаа бивша љубов а Ава можеби стварно е со Желко заради да го направи Урош љубоморен ама се повеќе го засакува :lol: А Урош и Сораја нема никогаш д абидат заедно зошто ко прво Сораја секој ден му вуика на големиот брат дка не сака ништо со него а и нели има дечко надвор а за Урош на него стварно му се свиѓа Сораја.Мислам дека попрво Сораја со Жарко би била него ли со Урош 8)

16. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Урош ја из**а Ава и ја шутна,ако дозволи Сораја да и го направи и неа истото значи е стварно глупа..Незнам стварно што му бендисале на овој Урош мене лично не ми е нешто посебно.

Читав дека ќе влезела Наташа Беквалац ако е така Урош ќе збесни по неа и одма ќе заборави на Сораја.

17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.770
    Урош еј, зарем навистина постојат вакви луѓе како него? :puke:
    Добро што излезе, веќе не можам да го гледам. Какво понашање, каков "човек", ц ц ц.

18. 17mart

17mart Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    398
    Урош ми е најодвратен тип!!!! :puke: :puke:

19. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.214
    Чекајте нели пишуваше горе дека ќе влезе нов станар?? :o некој невидлив или? xD

20. Nefertitii

Nefertitii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    239
    Го слушам Урош и неможам да се изначудам колку глуп човек е...
    Се понаша ко недефиниран пубертетлија .Невозможно арогантен ,прост,дрзок и неизживеан .
    Таман си се со Синди.Ава ,па Сораја ,мислам дека и Боки ако влезеше и на него ке му се ставаше :D Недораснат напаленко .

Ми олесни на душичкава што излезе, неможев да го гледам .Значи колку беа добри пријатели со Маја тоа чудо едно ,па уште оваа коа рече она да излезела он да останел леле ,леле ЛОм се.
    За Невена и Анета вика една неписмена една без мозок ,јас да бев на нивно место немаше ни да го погледнам коа излегуваше.

К-Р-Е-Т-Е-Н

На stojanovskata, galijan и 17mart им се допаѓа ова.