Никој од нас незнае кој е добар а кој лош? Не влегувајте вие толку многу во филм, само тие во куќата си знаат какви се.Јас кометирам за тоа што го гледам. Една личност од јавниот живот срамно е да се облекува толку многу пазарски ( може по едноставо, скромно, и нормално да се облекува за да не прави толкави грешки) Гледајте го пресекот на денот од денс, кога беа во дворот и се сунчаа со Невена, поконкретно за тоа коментирам. Додуша сите знаеме дека е кафанска певаљка, не велам дека е глупава, далеку од тоа. НО ВЕЛАМ ДЕКА ЦЕЛО ВРЕМЕ ЈАДЕ И БУТА КАКО ДА НЕ ВИДЕЛА, ДЕКА НЕМА НИКАКОВ СТИЛ ( СО ТИЕ КАЧКЕТИТЕ УЖАСНА Е), И НЕМА ДЛАБОК РЕЧНИК, МАЛ ФОНТ НА ЗБОРОВИ. И повторно ке кажам подобро е да збори македонски отколку српски со „цигански акцент “....
С-т-р-а-ш-н-о! Пред некој ден Венди демонстрираше како пее Маја, ама дури сега сфаќам дека навистина ја доловила... Туку, гледавте вечерва? Што по ѓаволите правеше Славко додека другиве спиеја?
Маја годинава сакала на оди на Евровизија! http://www.youtube.com/watch?v=5_GSXCDhFGA А тука се жали како било наместено. Ова земља не даје никакву будучност, никаков опорунити. А пазете коментар на видеото: Majo nije dobro preskakati terapiju nono!!! http://www.youtube.com/watch?v=dwfFWYwkZWo
Не е за смеење, за плачење е. Убаво рече Милич она и џез и поп и народно пее со ист тоналитет(народначки,завивачки) Ако знае она што е џез, ама тоа друга работа. Туку една интересена работа, гејот излезе најнормален и меѓу најприземјените(не дека сметам дека хомосексулаците се нешто ненормални, ама се коментираше како геј сеа којзае какви глупости ќе прави и што се не) И гафот на Сораја, Милич не може да ја пее Зајди Зајди, он пее многу споро, а таа е баш брза песна WTF? Сакаше да каже дека нешто е музички образована
Заклучив дека Ава сака да ја примени истата тактика како минатата година Маријана со Немеш. Буквално како само да пикира идеална жртва за нејзината глума. Во случајов тоа е кутриот Жељко. Кој е многу наивен и добродушен, но не сфаќа дека целта на ,,наивната'' и разгалената Ава е што подолго да остане во куќата па дури и да победи. Ова вчера го кажа и Сораја додека беше во исповедалницата. Баш внимателно ја слушав и ја разгледав случкава од нејзин аспект и мислам дека е во право. А Урош како Урош и секое второ машко, си го направи ќеифот и ја откачи, што не е толку некарактеристично и за приватниот живот, па за тоа воопшто јас не го осудувам. Плус Ава сама си сакаше. Единствено на Сораја не и чинеше приказната дека они двајца биле само другари и ништо повеќе од тоа, и дека Ава го наговарала на нешто повеќе. Па, и сама со свои очи виде што се случуваше под јорганот додека беа во тој изолираниот простор ама сега глуми лудило оти и се заарни со Урош. Безврска. Во секој случај мило ми е што излезе Урош. Следна треба да биде Ивана - Синди. Многу ме иритира и воопшто не е продуктивна. Шири некоја негативна енергија и многу е исфурстрирана. Ја поддржувам Невена што го рече тоа за неа. На оваа Маја Николиќ веќе навикнавме и почнавме да се смееме откако влезе и Венди така да нека си остане, мене не ми пречи.
seagirl се согласувам со тебе за Анета по кич од ова нејзиното здравје . А што жената треба да ја браниме што на ништо не личи?не се на шоуто ние да му дели милостиња бре чупе туку да се претстават како што треба што да ја браниме?тоа што наместо на македонски цело време лафи на српски као демек неможеле да ја разберат господе боже која неписменост отиде во гоемиот брат мисли господ за м..... го фати простакуша класична,ваквите како турбофолкеркава наша се колатерална штета за општеството во право е Венди,нема изглед нема глас туку рика како некоја крава,нема имиџ нема стајлинг нема образование нема интелегенција со ништо апсолутно не се има истакнато жената не поседува никакви квалитети само му се лижи на сите и само се смеј како некоја зајдена а за нејзиното ниво на интелегенција и да не зборувам следна таја нека лета...
Значи овој Урош колку јаде г**** не е можно. Триста приказни изврте за две недели. А и оваа Сораја испадна глупа, сега збори против Ава а ништо не знае сирота. Ќути си, трај си!
Поарно да се облекува така, отколку како Ава, Сораја или Синди. На што личат тие? Според облекувањето се гледа какви се. Анета барем има култура, за разлика од Синди, која што е исфрустрирана личност. Невена убаво кажа за неа вчера во исповедалницата. Ава е многу итра. Си бара нова жртва. А Урош виде каква е и ја искористи.
Да не си грешка нешто? Венди сето тоа го зборува за Маја Николиќ, а не за Анета. За неа нема кажано ништо погрдно, замисли.