Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elennaa, 22 март 2013.

1. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
  2. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Мене Синди ми е одвратна, и крајно одбивна особа, но ми се допаѓа стилот на облекување. :!: Сораја и Ава ми се многу барбикести...а Анетата ни, прави такви утки што не е возможно човек да поверува дека некој сеуште се облекува така `што ми доџе при руке` знаејќи дека е 24/7 експониран на тв. :^)
    Не викам да се облекува провокативно или нескладно со годините, ама би било убаво да има малку стил во сето тоа... :?: сепак за јавна личност се кажува

3. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Значи посикомплексирано суштество од Синди не сум видела! Со сите се расправа, а што е НАЈсмешно е тоа што стално ги користи истите реченици: дебела си, од село си, простакуша! Ало брее, она ќе и кажува на невена дека е проста, она што освен да мрда со газот во спотови ништо друго незнае! Невена барем (колку што слушнав кога ја најавуваа) има нешто постигнато, била на светски модни писти, а оваа освен во спотовите на некои спрски пеачи ништо друго незнае! Дефинитивно има проблем сама со себе, одвратна ми е :puke:
    И ако е вистина тоа дека Невена ја исфрлиле, стварно не е океј, оваа провоцира, може и намерно го има тоа испровоцирано колку да ја исфрлат, затоа што колку што прочитав Невена била со поранешен дечко на Синди. Па нормално, ем е поубава ем попаметна, во оваа што ќе види |(
    А врв беше на нашата кога и кажа Скопје е село, не не не можам да ја поднесам органски!
    Уф убаво се испукав, дај боже ова Синди да го прочита некогаш! :D

На stojanovskata и Torte19 им се допаѓа ова.
  4. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
  5. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Невена е исфрлена од куќата ?..Божееее :^)

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Маја.....значи женава кога и да пуштам сител таа пее,или поточно завива ко волк во кризни дани.aбе кој пее зло не мисли ама певаљкава нанесува тешко зло и тортура врз ушите на станарите а и на публиката.а венди па нашла да збори за маја хахахаха и таа со нејзината песна уљез или како и да беше ;):) ама сепак не е лоша венди,да се посмее човек со нејзе да,ама со оваа патриотава српска православна националистички настроена у тие години боже сачуј...па уште и на тој хомосот му го мери долгот каде му влагал.офф рошпајко моори.да влезе бокица 13мислам дека пердуви ќе летаат

7. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    добро како еднаш нешто на нас македонциве не ни се погоде каде и да испратиме некој од македонија не чини...шо треба да прај анета да легни со сите да се шета гола низ куќата? навистина страмота барем еднаш нешто наше македонско да подржевме |(

8. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121

Желко глуп и наивен? да бе само ако се лажеме.Како прво го слушна ли Урош кога рече дека него Желко му рекол дека он со некоја се мувал и по една година па нешто да биде што значи Желко е со Ава(не ни се во врска али еве да речеме се муваат)само за заебанции....сакам да кажам ни ти Желко ја сака Ава нити пак Ава може само да си игра со него!А за Урош он глумеше кога беше со Ава само заради да стане познат и да има гласови затоа што и никој немаше да гласа за него првата недела ако ништо не се случуваше.На крај се виде дека Урош е лошиот со тоа што се однесуваше така со Ава.Плус тоа што го коментираше Сораја во исповедалницата нема врска,она рече Ава плачела по него па нормално ќе и биде криво кога овој за 6 дена беше се ок и послем 180 степени го смени однесувањето мислам глума ептен!Можеби и јас не сум во право за во врска со Ава али Жарко не е глуп и наивен никогаш.Он бил 1.9 % под победникот во францускиот голем брат и можш да замислиш какви се ги прошол и плус како ја симнува Маја..него Ава ке го заебава нема шанси !! 8)

јас го гледав ова прескаа на сител и има некоја тепачка нема!!! мислам они стварно се караа али незнам од кај ја извадиа тепачката мисалам дека е измислица и дека ништо не се сличило!!!

9. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.833
    леле Славко ахахахаха,срам да ти е,Маја.Н само ти се прцка и туку се пресоблекува пред тебе,уште што не ти се фрлила да те силова пред очите на цел Балкан,а ти батка пак рачно се исплеска под јорган :lol:

10. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Затоа ми е гаден :puke: ВЕЛИКИ БРАТ го мразам а толку многу народ го гледа
    :fubar:

11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
  12. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Оваа Синди ми е за жалење..На кутрата и треба лечење а не е свесна,стварно ми иди да заплачам ко ќе ја гледам вака болна а не знае дека го утналта местото,наместо во лудница отишла во ГБ. ;(

Јас мислам дека ако влезе Боки ќе ја среди.

На Невена и вели-Имаш целулит-Погледни се мори ти кокошко една на ништо не личиш...Сељакуша!
    Мило ми е Невена што ја извлечка по земја..И требаше малку ќотек.

Боки е цар еве што објави

Uvek sam bio protiv nasilju,ali Nevenice svaka cast,nek si je pocupala!!!!

13. Nefertitii

Nefertitii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    239
    Има некој линк каде што се случува тоа со Невена и Синди ?

Баш ми е жал што Невена потклекна на провокациите на Синди ...
    Се надевам дека кај и да е и Синди ке лета ,неписмена една, освен Простакушо проста незнае ништо друго да каже.
    Не е фер ,ако веќе излезе Невена требаше и Синди зошто она ја испровоцира прва.

14. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Невена убаво ја средила Курвинди :)

15. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    34.678
    фино што и покажа и ја спушти на земја но штета што е исфрлена за роденден но требаше и синди да летаа

16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    синди и она пеаЧка со катастрофален глас :x :x не ги поднесувам :x

17. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Огромно браво за Невена..конечно се најде некој паметен да и покаже на Синди...за сите збори како се простачки,глупи незнам што,а таа сирота една реченица незнае да склопи..и само едно исто повторува..незнам дали ја слушнавте ама кога се караше со Невена цело време и викаше простакушо једна проста...само тоа го знае..и искрено оваа Невена требаше уште малку да ја истепа... :D да и дојде памет малце..А и оваа Сораја на почеток онака ок ми беше ама кога почна да се дружи со Урош и Синди ми стана и она одвратна..Сега треба уште некој паметен да се најде и да ја дотепа смотната Синди.

18. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    ауууу сум згрешила значи...во секој случај ако и е на синди значи претераааа.Само да не ја избацат Невена!!!Мислењата пред мене добро ја опишале Синди да не се повторуам ќе кажам дека е само една подла,проста,селска,глупача која појма нема од пеење и не е нешто убава :rofl:

19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Јас да бев на местото на Невена, и бетер ќе си поминеше оваа простакушата Синди. Се шета само со тие наочарите за сонце како некоја ментолка.
    Ако ја исфрлиле Невена, стварно не е во ред. И така квалитетот на станарите е под нула, Невена барем колку толку нормална беше.

20. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Многу ми е жал што излезе невена требаше синди да излизе глупача... органски не ја поднасам иначе АВА И ЖАРКО ИЛИ ЖЕЉКО додека танцуваа премногу ме наежиа навистина изгледаа прекеасно и многу заљубено изгледаа