Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elennaa, 22 март 2013.

1. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513

Синди треба да биде исфрлена затоа што многу пати ги прекрши правилата на куќата но никој ништо не и стори.
    Таа ги навреди сите македонци и македонскиот град СКОПЈЕ дека е село..Па нели таквите навреди беа забранети???Нели тоа е прекршување на правилата во куката???-Никој ништо не и стори..
    За тепачката со Невена таа почна прва ја штипна за задникот и и вели-Имаш целулит-
    Нели таа прва започна физички напад???-Но неправдата ја има секаде па и во куќата на Големиот брат,па така иако Синди беше крива Невена ја исфрлија.

Се фали -Имам куќна помошничка-Па тоа докажува само колку е неспособна и неможе да почува едно дете..

Урош само што излезе од куќата на Големиот брат на фб ја стави Сораја на насловна.

Сораја си се покажа каква е.Дволична,невоспитана оговарачака...Па што може да се очекува од обична старлета????Си се здружиле двете со Синди машала како газ и гаќи се..А сакав прво Урош да ја легни и да ја зафркни па да излезе од куќата затоа што истото и го стори и на Ава

Ава е убава и има добра душа само што е наивна и глупа.

2. seagirl

seagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    27
    Ај некој нека го постира видеото, од тепачката, а не само слики .

3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.765
    Баш ми е криво за Невена, баш беше една од понормалните ликови.
    Ама дозволи да биде испровоцирана од лудачава, и на крај таа го извлече подебелиот крај. Штета. :|

Синди и Маја Николиќ ич не ги можам зашто се одвратни конфликтни личности и мислам дека треба веќе да испаднат. :talk:

Иначе seagirl еве ти го видеото. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=NRLqwpYw4Lk

На BI-44 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Makide

Makide Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    325
    Синди надвор!!!!!! Не заслужува да остане, и Сораја се помалку ми се допаѓа.

5. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
  6. curious-doll

curious-doll Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    804
    сораја и синди гревчиња.
    за жалење се... мизерија... имаат комплекс на ниска вредност.. значи неможам, они двете дефинитивно треба да си одат бе, ми се гади кога ги гледам, а не па кога уста отворат, сораја на почеток фина ми изгледаше, ама сега со синди, претера.
    невена е принцеза за нив, дрољи никакви.
    синди незнае ни да се расправа, се исти зборови, проста си, дебела си, асексуална, имаш целулит, БЛА БЛА БЛА...

7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Луѓе и Синди можи да фати за нога или ја штипна ок но оваја ја истрга за коса и плус ако забележвате со тупајнца ја мана по главата мислам тоа веќе ги надминва сите граници да сме реални

8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сто се збори за боки 13 и тамара ?

9. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Па така треба за такви курви малку и беше требаше да ја гази на земја крв да плука...
    Иначе утре специјални гости на Евровизијата се Боки 13 и Тамара Тодевска :D

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  10. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204

Па убаво и направи, да ја видам сидни во живо ќе добие дупло повеќе, и коа го прочитав твојов коментар уште повеќе се изнервирав како можеш да кажеш дека тоа невена што го направи не беше добро? јас да бев невена ќе ја истепав повеќе, и онака веќе коа почна. :devil: :devil: :devil:

11. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Единствена што заслужи да излезе е Синдии.. АЛО ДО КАДЕ ЌЕ СТИГНЕШ СО ТВОЕТО СЕЉАЧКО ОДНЕСУВАЊЕ , е ств ова Невена не го заслужува и тоа не на нејзиниот роденден. А Синди може само да и љубомори на се` што Невена има постигнато !!

На Someonespecial и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  12. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Стварно која е таа да покажува дали има целулит или не???Кучка!
    Селанка отепана ама си го доби,убаво ја удри по глава косата в раце и ја даде...
    Љубоморна е дека Невена е убава а таа грда ко пес..

Па уште вели-Замисли јас така да да ја удрев неа-Глупачо една не си способна да одиш по пат а камоли да ја удриш :rofl: :rofl:

Синди е стршлен кој ги боцка сите што се поубави од неа ...Најголема простакуша во куќата незнае да зборува нормално со луѓе...За жалење..Ретардирана кучка!

ЗА НЕЈЗИНАТА БОЛЕСТ ЛЕК НЕМА,ТАА ПАТИ ОД КРАВЈО ЛУДИЛО :D

13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    Синди не само што ја навредуваше, ајде тоа небитно, туку и се внесуваше во фаца бе, како што беше седната Невена, оваа над неа и мафта со рацете и и се доближува на 10цм. И на крај и ја подигнува сукњата?!
    Секоја жена, КОЛКУ И ДА Е ПРОТИВ женска тепачка, би и пукнал филмот и би реагиралa исто.
    Браво за Невена, само јас на нејзино место и посилно ќе ја удрев, да ме запамти.

На Someonespecial, anuskaNESTLE и connie им се допаѓа ова.
  14. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Синди користејќи ги тие зборови, кои не се многу поради нејзиниот сиромашен речник, самата си се опишува. Дефинитивно таа е искомплексирана и љубоморна на Невена. Навистина си го заслужи да биде удрена. Само кога тргна да ја удира, барем асално да ја истепаше, затоа што провоцира и ја преминува секоја граница.
    Инаку, на Маја како полека да почна да и доаѓа памет. Меѓутоа да не зборам однапред ќе видиме како ќе се одвиваат работите понатаму.
    Се надевам дека утре не му е роденден на уште некој од станарите. Не за друго многу ќе им дојдат родендени, вчера на Невена денес на Маја. :D :party: :^:

15. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    ГБ освен на Сител го има и на
    - TV B92 секој ден во 21 и 20 а во недела во 23 часот
    -TV PRVA секој ден во 21 и 30 а во петок во 23 и 10
    -BN секој ден во 21 часот
    -OBN секој работен ден од 21 и 45 а за викендите во 21 часот

16. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    И јас би сакала на онаа Синди да и ги искубам косичињата. :wasntme:
    Многу ме изнервира. Гуска! Една реченица не знае да сврзе, таа ќе и кажувала на Невена дали има или нема целулит... Глупача една!
    Ќе продолжам да гледам ВБ само поради Анета наша бидејќи ми е многу добра навистина и знае да се воздржи и не паѓа на провокациите на Синди..Се надевам дека Анета ќе ја спушти и ќе ја врати од таму каде што дошла. :)
    Сораја почнува да ме нервира.. Многу плитко размислува и само поради тоа што Синди беше во добри односи со Урош, таа продолжи да се дружи со нејзе. Мислам дека само така побрзо ќе изгори, зар не гледа дека сите други се против нив две?!
    Нема правда на овој свет, па ни во ВБ.... :@

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Абе па вие што се сеќирате толку. Наредни номинации, сигурно ќе гласа пола публика-пола станари.
    Така да, судено и' е да излезе. А Сораја, на нејзина страна е, ама цело време не ја ферма. Оваа и' збори, она 2% не ја рецка.

18. samovilamila

samovilamila Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    19
    на обн има и во 15 цасот

19. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Јас мислам дека ќе ја наместат да остани намерно за да прави шоу да мрда со газот.Очигледно дека за да останеш во куќата на големиот брат треба да си курва,да се еб***ш по куќата,да се муваш,да вреѓаш,да вртиш со газот,а да се одбраниш не смее.Јас мислам дека и да ја тужи Синди Невена нема ништо да постигни оти Невена само се одбрани..И јас да сум нема да дозволам некоја курветина да ме гиба и да ми ја крева сукњата,ќе ја спружам на земја.

И се гледа колку е културна и педантна па влошките ги остава за реклама да и ги гледаат во вц-то.

20. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    http://i.imgur.com/qQvrRm3.gif Невена кралица ! Само вака и треба на оваа краветина,море јас да бев ова малку ке и беше :devil: Само не разбирам што занимање има оваа Ивана ? Да врти газ ? Кој газ жити се, рамна е ко даска,јас имам поголем од нејзиниот |( Она нашла да покажува колку целулит има Невена а самата не си ги погледнала брчките кои ги крие со цвикерине бумбарски.Треба да влезе Боки и да ја спушти малку на земја,летната е во облаци,мисли дека е некоја и нешто а кога на Youtube ке напишеш Синди првото што испаѓа е тепачката со Невена,изгледа таа е онаа која дошла да се прослави со шоуво а не Невена. |(

И да,она за влошките,изгледа ги ставила во WC-то да ги рекламира,можеби ја плаќаат од Always да им ги рекламира влошките по куќата,сеа треба почне да ги лепи по фрижидерот како магнети.