Мајками па уште ја поддржува Синди Сум се испокарала тука со неа како и нив две таму Синди не знае повеќе од два збора: Простакушо, и искомплексирана. Бог да чува, во секоја кавга ги употребува. Сељанка. Во право е, да Анета се мешаше во секоја кавга со Невена, ама оваа кавга и Синди ги премина границите. А јас мислам дека намерно беа ставени во иста група, бидејќи се знаеше дека ќе дојде до вакво нешто.. П.с. Невена е срцка! Иста како мене, ќути трпи.. Но кога ќе пукне филмот, пукнат е! Само требаше малце појако да ја зашлапа таа простакуша Стварно не беше фер ова.. и Маја се смири.. Виде дека нема абер од карање со сите и видење инает..
Искрено слатко се изнасмеев, кога ја окуба Невена Синди, многу ми беше смешно. Жал ми што излезе такви се правилата, се надевам дека сите ќе ја игнорираат. Сега треба нашата да биде паметна да не заврши као Невена, зашто мислам дека со неа ќе почне да се закача, злобава.
И да, на Невена треба да и се додели титула за јаки живци, да бев на нејзино место ќе и Спојлер е*ев матер на Синди уште одамна
Утре на она Балканска евровизија така нешто, ќе бидат гости. Така пишуваше, мада до сега уште што не напишаа сител, па ништо.
SUTRA UVECE PO PRVI PUT PREKIDAM MEDIJSKU CUTNJU SAMO ZBOG LJUBAVI VB LOVE U,B-13 дали тоа значи дека боки влага? читам кај него на профил, најверојатно утре ќе влезе.
тоа е мое мислење ок можиш да си ги смириш страстите не сме во камена добе да се влечкаме тепаме реков дека и Синди ја претера ама мавање по глава со тупанци е сељачко понашање да беше попаметна ќе искулираше и немаше да биди исфрлена од куќата,а Невена на некој начин гго започна сето ова кога влезе во куќата не е поздрави со Синди а можеше чисто културно да се поздрави и потоа цело време да ја игнорира арни си беа 2те за зборање...
БОКИ ВЛЕГУВА ВО ВЕЛИКИ БРАТ УХ ШТО МИЕ МИЛО ЕМ ДРАГО ДА ЈА СРЕДИ ДОБРО ОНАА НЕСРЕЌА СИНДИ ДА И ПОКАЖЕ КАДЕ И Е МЕСТОТО ДА ЈА НАТЕРА САМА ДА СЕ КУБЕ ЧАСТ И ЧЕСТ ЗА НЕВЕНА ДОБРО СЕ ДРЖЕШЕ АМА ОВАА СИНДИ ЕПТЕН ГО ПРЕТЕРА АНЕТЧЕТО НАШЕЕ СЕА ЗА СЕА НЕЕ НЕШТО ПОСЕБНО АМА ГОРЕ ДОЛЕ СЕ ДРЖИ МНОГУ НЕКАКО МЕ ИРИТИРА ТОА КОГА НЕКОЈ КЕ СИ ОДИ КОГА КЕ ПОЧНЕ ДА ПЛАЧЕ БОЖЕ ПРОСТИМИ КО НА ПОГРЕБ ДАЕ ЕВЕ НА ПРИМЕР СИНОЌА СО НЕВЕНА ГЛУМЕШЕ НЕКОЕ ЛУДИЛО АМА ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ НЕЕ ЛОША МИСЛАМ НЕЕ КАКО АВА
Во последните две интервјуа со Маја Николиќ во исповедалницата на ГБ, особено обрнав внимание на нејзините зборови, па затоа може да кажам дека лошо ја проценив, бидејки судев исклучиво според нејзиниот темперамент, и тие 2-3 грешки кои меѓувреме ѓи направи, а притоа не се обидов да направам една малку подлабока анализа и да ја согледам нејзината добра страна. Таа зад својата идеално креирана маска е добродушна, но маската ја користи за луѓето да не ја повредат. Притоа забележав дека сепак има чувства, колку и да мислите дека не сум во право. Особено обрнав внимание на тоа кога таа и Венди седеа во исповедалницата и зборуваа, па си помислив во себе колку слични ставови и гледишта имаат овие две жени, но диференцијалниот карактер и навиките дозволиле да направат бариери меѓу нив и да ѓи скараат. И не, несакам да излезе! Сакам Синди да излезе бидејки заслужува лоботомија тоа злобно исфурстрирано жениште! Се однесува како тинејџерка, а има 30 и кусур години. Плус, не е доволно духовно созреана и незнае како да разговара со луѓето. Речникот и е рамен на 0, беден е, како и самата таа. Кутрата Невена...
вечер ќе биди лудилооооооооооооооо едвај чекам да видам како ќе се глупират а боки боки можам да замислам што ќе лупа
Имам многу силни нерви, ама да бев на местото на Невена, тешко Синди ќе беше !!! Колку Синди е прозирна, проста, тоа чудо некое е....!!! Она провоцирање (простакушо, простакушо ), во фаца и се пика, намерно врти околу нејзе и ја вреѓа... Повеќе од доволно се покажа колку е некултурна и проста. А, на Невена, јака и душа. Па и Анетчето наше ја бранеше. Ама зошто другите сеир си фаќаа, не знам.
ма нееемоооооооојјјјјјјј за се ова бесе таа тема боки 13 боки 13 само за во студио жими сител глупаво изведено
Невена ми е препрепреперубава...Има и тело и се..Синди неможе да и се фати ни на малиот прст за убавина може да и носи вода.
Е*ате стручното ни` жири...оваа плавушава корпулентна, стопати повтори `стручно жири па стручно жири`... Извини а тебе струка што ти беше? старГЕЈта Тапа е што не им дадоа на нашиве 5ка, мислам Анета и Бобан најдобри беа... Анета навистина испеа супер а Бобан со неа баш беше шармантен Многу самоуверено фалшираше