Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elennaa, 22 март 2013.

1. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Мајками па уште ја поддржува Синди :o
    Сум се испокарала тука со неа како и нив две таму :D
    Синди не знае повеќе од два збора: Простакушо, и искомплексирана. Бог да чува, во секоја кавга ги употребува. Сељанка. Во право е, да Анета се мешаше во секоја кавга со Невена, ама оваа кавга и Синди ги премина границите.
    А јас мислам дека намерно беа ставени во иста група, бидејќи се знаеше дека ќе дојде до вакво нешто..
    П.с. Невена е срцка! Иста како мене, ќути трпи.. Но кога ќе пукне филмот, пукнат е!
    Само требаше малце појако да ја зашлапа таа простакуша :D Стварно не беше фер ова..
    и Маја се смири.. Виде дека нема абер од карање со сите и видење инает..

На osamenamajka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Малце и беше,кога веќе ја избркаа требаше да ја дотепа.Да и го пукне носот на тоа курвиштето гнасно :swear:

На sanja.burgundy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    GO GO НЕВЕНА!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Прикачени фајлови:

На Elennaa, Speechless, Majuv4ence13 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. seagirl

seagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    27
    Искрено слатко се изнасмеев, кога ја окуба Невена Синди, многу ми беше смешно. Жал ми што излезе такви се правилата, се надевам дека сите ќе ја игнорираат. Сега треба нашата да биде паметна да не заврши као Невена, зашто мислам дека со неа ќе почне да се закача, злобава.

5. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    И да, на Невена треба да и се додели титула за јаки живци, да бев на нејзино место ќе и
    е*ев матер
    на Синди уште одамна :lol:

6. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Утре на она Балканска евровизија така нешто, ќе бидат гости. Така пишуваше, мада до сега уште што не напишаа сител, па ништо.

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    SUTRA UVECE PO PRVI PUT PREKIDAM MEDIJSKU CUTNJU SAMO ZBOG LJUBAVI VB
    LOVE U,B-13
    дали тоа значи дека боки влага?

читам кај него на профил, најверојатно утре :drunk: ќе влезе.
    :lol:

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    тоа е мое мислење ок можиш да си ги смириш страстите не сме во камена добе да се влечкаме тепаме реков дека и Синди ја претера ама мавање по глава со тупанци е сељачко понашање да беше попаметна ќе искулираше и немаше да биди исфрлена од куќата,а Невена на некој начин гго започна сето ова кога влезе во куќата не е поздрави со Синди а можеше чисто културно да се поздрави и потоа цело време да ја игнорира арни си беа 2те за зборање...

9. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    И јас мислам дека ќе влезе. Лелееее ќе биде тоа мноооогу добро! :lol:

10. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Аууу малку и беше на ороспичката кубењето, абе требаше да ја разврешти таму :devil:

11. osamenamajka

osamenamajka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    77
    БОКИ ВЛЕГУВА ВО ВЕЛИКИ БРАТ УХ ШТО МИЕ МИЛО ЕМ ДРАГО ДА ЈА СРЕДИ ДОБРО ОНАА НЕСРЕЌА СИНДИ ДА И ПОКАЖЕ КАДЕ И Е МЕСТОТО ДА ЈА НАТЕРА САМА ДА СЕ КУБЕ :D :D :D ЧАСТ И ЧЕСТ ЗА НЕВЕНА ДОБРО СЕ ДРЖЕШЕ АМА ОВАА СИНДИ ЕПТЕН ГО ПРЕТЕРА АНЕТЧЕТО НАШЕЕ СЕА ЗА СЕА НЕЕ НЕШТО ПОСЕБНО АМА ГОРЕ ДОЛЕ СЕ ДРЖИ МНОГУ НЕКАКО МЕ ИРИТИРА ТОА КОГА НЕКОЈ КЕ СИ ОДИ КОГА КЕ ПОЧНЕ ДА ПЛАЧЕ БОЖЕ ПРОСТИМИ КО НА ПОГРЕБ ДАЕ ;) ЕВЕ НА ПРИМЕР СИНОЌА СО НЕВЕНА ГЛУМЕШЕ НЕКОЕ ЛУДИЛО АМА ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ НЕЕ ЛОША МИСЛАМ НЕЕ КАКО АВА :D

12. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    не влегува боки 13 !!!! само он и тамара тодевска вечера ќе им даваат оценки на станарите!!!!!

13. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Во последните две интервјуа со Маја Николиќ во исповедалницата на ГБ, особено обрнав внимание на нејзините зборови, па затоа може да кажам дека лошо ја проценив, бидејки судев исклучиво според нејзиниот темперамент, и тие 2-3 грешки кои меѓувреме ѓи направи, а притоа не се обидов да направам една малку подлабока анализа и да ја согледам нејзината добра страна.
    Таа зад својата идеално креирана маска е добродушна, но маската ја користи за луѓето да не ја повредат.
    Притоа забележав дека сепак има чувства, колку и да мислите дека не сум во право.
    Особено обрнав внимание на тоа кога таа и Венди седеа во исповедалницата и зборуваа, па си помислив во себе колку слични ставови и гледишта имаат овие две жени, но диференцијалниот карактер и навиките дозволиле да направат бариери меѓу нив и да ѓи скараат.
    И не, несакам да излезе! :!: Сакам Синди да излезе бидејки заслужува лоботомија тоа злобно исфурстрирано жениште! Се однесува како тинејџерка, а има 30 и кусур години. Плус, не е доволно духовно созреана и незнае како да разговара со луѓето. Речникот и е рамен на 0, беден е, како и самата таа. :devil:
    Кутрата Невена... ;(

14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    вечер ќе биди лудилооооооооооооооо :D едвај чекам да видам како ќе се глупират а боки боки можам да замислам што ќе лупа :D :D

15. malecka91

malecka91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    74
    Од колку е вечерва Големиот брат?

16. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Веднаш по Златни Рани. :)

На malecka91 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Имам многу силни нерви, ама да бев на местото на Невена, тешко Синди ќе беше !!!

Колку Синди е прозирна, проста, тоа чудо некое е....!!! :fubar:

Она провоцирање (простакушо, простакушо |( ), во фаца и се пика, намерно врти околу нејзе и ја вреѓа... Повеќе од доволно се покажа колку е некултурна и проста.

А, на Невена, јака и душа. Па и Анетчето наше ја бранеше. Ама зошто другите сеир си фаќаа, не знам.

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ма нееемоооооооојјјјјјјј :o за се ова бесе таа тема боки 13 боки 13 само за во студио :x жими сител глупаво изведено :x

19. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Невена ми е препрепреперубава...Има и тело и се..Синди неможе да и се фати ни на малиот прст за убавина може да и носи вода.

20. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Е*ате стручното ни` жири...оваа плавушава корпулентна, стопати повтори `стручно жири па стручно жири`...
    Извини а тебе струка што ти беше? старГЕЈта :?:

Тапа е што не им дадоа на нашиве 5ка, мислам Анета и Бобан најдобри беа... Анета навистина испеа супер а Бобан со неа баш беше шармантен 8) Многу самоуверено фалшираше :D