Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elennaa, 22 март 2013.

1. seagirl

seagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    27
    Навистина ми се допаднаа победниците :) Се изнасмеав, слаткоо. Факт е дека тука не се бара глас и воколни способности, зашто Ава, Сораја, Славко и Жарко ( Желко) ги мешам :) немаа врска од пеење, ама ми беа симпатични, смешни, луди, се глупираа, позитивни и весели :clap:

На Cliona му/ѝ се допаѓа ова.
  2. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Јас колку што сфатив во студиото кога збореа, Боки влегува следната недела :party:
    КОНЕЧНО ќе ја среди онаа кокошкана Синди.
    А да, многу ми беше мило кога ги кажуваше гласовите и рече " За песната која ја изведуваа Венди, Жарко и незнам уште кој"! Браво Бокица, тоа се бараше ! :D :D

3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Значи дечки не ширете дезинформации и вчера кога најавуваа на Сител, убаво најавија дека тој и Тамара ќе бидат дел од жирито кое во живо од студио ќе ја коментира евровизијата. Што се однесува дали ќе влезе ништо конкретно не изјави, ниту потврди ниту негираше останува да видиме.

Туку за друго дојдов во темава, првично близнаците ми беа многу безвезе реков пред извесно време ко недоносени, сега да признаам многу ми се смени мислењето за Жељко (мувачов на Ава), сосема ОК и искулиран ми е, брат му ми е многу мистерија лик ко Невена ретко се слуша и целиот ми е како малку феминизиран и немам оформено мислење.
    Ава и Жељко и ми се многу симпатични и двајцата се така малку со по некоја фалинка, зошто така хиперактивна личност како Ава да прифатиш и подржуваш е малку специфично, тој одлично се носи со нејзините глупости, не ја искористува нејзината наивност, туку се гледа дека стварно му се свиѓа и дека во тоа се впуштил со добра намера, што не беше на пример случајот со Ава и Урош. Урош мислам баш ја искористи нејзината наивност и слаб карактер, се што правеше со неа беше само за публицитет и да овозможи шоу за да си обезбеди поише гласови.

На MandyLane, glorijaMKD и Hipster им се допаѓа ова.
  4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Факт е дека на вакво шоу победува онај кој е интересен а не онај кој знае да пее и што да не победат па Сораја гола се слече бре луѓе убо рече Маријана дека за неа и Ава ќе гласа :D и другите не беа лоши ама победниците морам да признаам најинтересни беа :wasntme:,емисијата на Сител беше очај незнам онаа Тамара вештачката плавуша што беше влезена во филм која не култура вчера во студио и неозбилност катастрофами беа заедно со водителката таја пак мизерија :puke: .Шоуто ми беше 5ка а Синди вчера ми беше мн.убава морам да признам и убаво играше...

5. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Синди,Маја,Венди ми се топ,без нив нема шоу и сакам да останат до крај,близнциве ми се одвратни,нашава е сељанка,другиве се океј.

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Победнициве ептен ми се допаднаа и по пеење не беа лоши а и по забава,шоу што направија.А за другиве маја волк и топ-топ појма немаше од пеење а и Маја волк еднаш текстот го заборави.Маја и Милич-маја онака добро изпеа а Милич глас не пушти.Венди,Синди и Жарко одлично шоѕ направија али Жарко многу тапа пееше а и Синди само играше(ако веќе била некој пејачка требаше да пее)Анета и бобан-добро пеаа,шоу ништо така да се на се Ава,Сораја,Желко и Славко најубава изведба имаа.СОраја малце не и одеше пеењето,Ава добро пееше,Желко и Славко ептен оргинално ми го испеа тоа кога они пеат.И накрај за последен пат кога ја изведоа песната и кога Желко ја смува Ава на сред песна многу ми се свигаше тоа :D

7. loveme-4ever

loveme-4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    14
    Јас барем малку се разбирам од музика и мислам дека ова беше катастрофа со исклучок на Анета и Бобан они најубаво испеаа,Ава,Сораја,Жељкло и Славко беа ок приредија шоу ама лошо пееа ,машкиот дел од Италијана беше плејбек и затоа звучеше оргиналално.Синди уста не отвори ама добро играше,Жарко добро почна ама се изгуби некаде на средината а Венди беше ок.Маја Николич и Милич беа многу лоши како што кажа Македонското стручно жири Маја пееше без емоции , а Маја Волк и Топ ок изведоа со оглед на тоа дека и двајцата не се пеачи.И одвај чекам Боки да влезе да ги среди Маја Николич и Синди :D

8. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    ,,Slavko, je li istina da tvoja omiljena pevacica je Desanka Maksimovic?'' Значи крај, умрев од смеење. :D

Иначе за оние кои не следеа...
    Кога водителката Маријана рече десанка, мислеше на десната рака на Славко со која правеше ритуали под јорганот пред да влезе Топиќ во спалната.
    :lol:

9. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    а бе нема да иде боки,мислам дека таа најава за дел од велики брат бесе само за синојк дека бесе жири комисија со тамара и тоа бесе :^) убаво би било да го внесат внатре али ете тоа бесе :)
    сто е до победниците ок беа,али и анета бесе добра :o некако се заЧуди за поените кога боки ги давасе ама ајде тоа е :)

10. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    156
    Најверојатно дека Боки ќе влезе. :)

11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    Ама си се расплакав на приказната на Маја Волк... ;( не знам дали гледавте...

12. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Ќе можеш накратко да ни ја раскажеш?

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сто тоа?
    :!: во кој спот била синди кај наси пеаЧи :?: ?не сум видела :?:

14. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Во спотот на Нокаут на песната Телефонскиот број не постои.

А што било приказната на Маја Волк, не гледав?!

15. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ааааа изгледаааа она е во спот кај нас :^) тааа е де :D :D

16. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
  17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    http://www.youtube.com/watch?v=DB9wdCkVq6I

18. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Не зборев за најавата, знам дека таа беше само за во жири, туку додека траеше емисијата Боки рече дека следната недела влегува и баш водителката го праша дали тоа ќе биде нешто спектакуларен влез како оној на Венди.
    Е сега малце ми е нејасно, пошто после на крајот му рече ајде да ја разјасниме мистеријата, влегуваш или не, и не кажа ништо тогаш.

19. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277

:nod: ;(

20. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Колку луѓе има како Маја што прекасно сваќаат дека ја имале вистинската љубов но сакале нешто ново жал ми е ;( ме расплака но Мајо сега мислам дека е прекасно за твоите солзи за жал :(

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.