Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elennaa, 22 март 2013.

1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    не кажа никако али онака ја заврти малце главата :mm: е сега сто знам,би било супер да влезе внатре али ке видиме :)

2. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ама и нели водителкава што е Маријана кога Боки ги пренесуваше гласовите и оваа накрај му рече демек ќе се видиме наскоро,знам.

3. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Што сте запнале за Боки13 да влезе,јас несакам тој да го гледам ме нервира.

4. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    ВЦо враска со вчерашниот преглед на ден...Леле колку ме нервира оваа Маја Николич изгуби и одма во земја потона вика за нејзе бил Голем брат направен која си ти мори а? која? браво за Желко како ја симна на културен начин :D Иначе и јас мислам дека Боки 13 утре влегува дека нели кога се поздравуваа накрај Маријана и Боки 13 оваа рече се гледаме наскоро и накрај вика ЗНАМ ДЕКА КЕ СЕ ВИДИМЕ НАСКОРО што значи боки влегува во големиот брат во понеделник.Само незнам како ќе ги исфрлат сите за 3 недели или колку и да има до крај

5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    http://www.youtube.com/watch?v=UizCGIIekNY
    Синди во многу јако издание,мене овде ми е закон исто така и нашата Каролина морам да ја пофалам 8)

6. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    И од мене имаш голема поддршка..Важно ја искуби кокошката!

Мислам дека на Синди и на Маја црно им се пишува ако влезе Боки :rofl:

7. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Јас ја обожавам Синди,Маја и Венди,и сватете тие го прават шоуто,без нив Големиот брат би бил тапа за гледање.
    Незнам што барате од вакво шоу моралност,интелегенција,не е ова МАНУ него реално шоу,и го гледам заради забава и сеир.

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    и јас ја сакам Синди рибетина ми е :) од секогаш ја сакам и најуба ми беше и во групата Моделс каква си е приватно незнам а и воопшто не ме интересира...

Прикачени фајлови:

9. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Да, сите сфаќаме дека е шоу, ама Синди тоа што го прави баш и не е. Маја и Венди барем знаат да се караат, а оваа три збора ги повторува цело време и згора на тоа вреѓа се по ред. Демек ако е она од Белград сите се под нејзино ниво. Ние тоа го критикуваме. Маја и Венди се друга приказна, ама Синди :x

На sunfemina и stojanovskata им се допаѓа ова.
  10. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Ава му гледа на кафе на близнакот :D Имаш једну коју волиш, а она није сигурна, ускоро те чека велика љубав :D :D глупости бе, од Авион се гледа дека за неа збори ццц.
    Мене искрено Венди многу, ама многуу ме нервира, постојано и ја полни главата на Ава со секакви глупости, а оваа забегана ги слуша нејзините глупави совети |(.

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Оваја Ава од шоуто дирекно во ментал хоспитал нека ја сместат чупето што не е точно не е а и такви подвизи и гримаси прави кој не се нормални за нормален човек

12. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Чекај :!: а зарем ава ја сметате за нормална :?: :x не мислам дека е бас нормално она сто прави,сурвајвор па велики брат и истите приказни од секогас :!: ајде де знаеме се забавува и млада е али да легнуес во кревет со секој :x нее нормално :x

13. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    не дека нешто ја бранам Ава али нормална е и плус да не беше немаше факултет да учи така? еве ај тоа да го оставиме на страна....Со кој водела љубов????Урош нели призна дека тоа само се преправале па послем тоа Ава го засакала Урош и затоа овој се сменил 180 степени за еден ден а со Желко она сака и овој сака али нема никогаш да си дозволи да има секс во куќата.За некои работи правилно постапува али во некои претерува на пример во врска со Желко што толку многу љубомори али па нели љубомората доаѓа од љубовта па затоа и тука не е толку глупа,лоша или било каква.Сите мислеме дека Ава е ненормална затоа што она кога ќе засака некого толку многу го сака и се врзува за него....и со тоа прави некои глупи љубоморни работи !!

На sanja.burgundy му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Од последниот пост се изнасмеав :D добро сега која мајка родила дете го запишале на факултет исто така и Ава ти сега знајш за тоа,молимте најголемите тупаци сега завршават факултет и најголемите спонзоруши на ваков или онаков начин да не навлегвам и што треба да значи дека сите се интелектуалци сега така?ахам да можи.Оваа глупачата не води љубов туку се д**и со кој ќе стигне демек некој за еден ден или за една недела се заљубва така :D Урош аплата ја искористи и кога виде дека нема 2 грама мозок ја шутна,лесна е не размислува сите му го перат мозокот и мисли дека се во право а уствари сите му прат лице и сите мислат дека е курветина мислам за Ава збораме,грозна е во коса во тело во све ако имала мозок како ти што тврдиш подобро би го искористила од тоа да биде Старлета во превод курветина...

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  15. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    mime87 се согласувам со тоа...
    ама денес некои работи сто се прават за се*с со секој за нeкој е нормална работа :!: и плус пред камера :x ех сега може сум јас старомодна малце али за мене не е тоа несто добро :^) сепак поЧитувам сеЧие мислење :)

она е убава не дека не е али тоа не треба да се ускористува за неубави работи,напротив треба да е несто за пример кога веке повекемина ја гледат :)

16. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Абе тажно е тоа ама е чиста вистина. Има девојќи и во секојдневието, со карма како Ава.
    Мажите како салфетка ги употребуваат за една употреба и ги фрлаат.
    е*и-фрли
    Сега и овој па откако ја легна почна да се однесува со неа како со парталка...како и Урош...веројатно како и сите машки пред него :?:
    А она јадната, дали од наивност ги праи тие грешки -што цел живот ќе ја чинат-, незнам што е проблемот, битно девојката има страшно голем проблем, бар кога е создавањето емотивна врска во прашање.
    А на моменти дури и ми паѓа жал, затоа што мислам дека ништо не прави калкулирано или намерно, едноставно толку капацитет има, и мислам дека не е лоша туку дека само има потреба од припадност и блискост.

17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Не си старомодна исто размислувам и јас и сигурна сум дека уште 80% луѓе мислат како нас сексот е нормална работа ок да но ако влезам во реалити сигурно би покажала некои квалитети од мојата професија и би била тоа што сум оваа салам си ги истакна квалитетите па STARLETA E NELI :D најдвор во секој ќош нека си се шврља бре луѓе ама овде пред цел свет во соба со 10 души :puke: па стварно гадна и одвратна е внатре има жени и пол за разлика од неа што неможам да ја наречам жена па никоја не ни посегна по такво нешто која грозота коец воспитување јас се прашувам дали оваа има родители |( Марјана легна со Немеш оваа и неа ја замина со 2јца :D да видиме уште колку ќе ги нареде до крајот на шоуто и толку ми е емоционално нестабилна 1 минута плаче 1 минута се смее како некоја нездрава господе боже разбирам младост лудост ок ама да немаш ни трошка морал е тоа не го разбирам :x

18. HipHopDance

HipHopDance Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    14
    Како бре можеш да речеш дека Синди ти е омилена, како бре? :fubar: Синди е една проста сељанка, која мисли дека ако е од Белград е многу важна личност и дека сите што не се од Белград се под неа. Ај сфаќам да ти е убава, јас не викам дека Синди е грда, ама да ти е омилена?! :^) По се она што кажа дека Скопје било село и слично, не ја навреди само Анета туку и цела Македонија ја навреди. :!: Исто така и по расправиите со Невена, во кои само докажа дека е недорасната глупача, по сето тоа Синди ти е омилена? :?: Ава, Маја Николиќ и Венди, да, и јас ги сакам дека прават шоу, дека заради нив се е интересно, ама Синди воопшто не прави шоу, таа само навредува и ја покажува својата глупост...

19. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Јас искрено сакам Маја Николиќ или Маја Волк да излезат, и двете премногу ме нервираат.
    Синди мене ич не ми е убава ниту згоднам карактерот па ич не ми се свиѓа :puke:

20. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Си повлекувам се' добро што кажав во врска со Синди. :!:
    Првен тепачката со Невена, во која што најкрива беше Синди, а после и целото нејзино простачко и ниско однесување. :x
    Жената нема став, значи знае само да каже- Ти си проста братеее, склони ми се, простакушо једна, простаклук, проста жено. Само овие зборови ги употребува кога се кара, нема аргументи никогаш зошто и никогаш не е во право. Мисли дека е најубава, на сите им се потсмева, ги омаловажува као демек доаѓале од село, работеле како келнери итн. :fubar:
    Премногу е лоша. И злобно се смее , што уште повеќе ме иритира. :puke: