Лелее, абе нашата, знае дека има номинации и исклучување, знае во живо се вклучени. Маја ( водителката ) ја прашува нешто а оваа бута ли бута, гладна година, како да не видела храна. Па од чиста култура кога разговараш со некого не треба да шматаш. И пак облечена као „ Проект 2014“ сите можни комбинации. Искрено нашата треба да биде малку по интересна ( не велам како Ава или Синди, Маја) но ако продолжи вака мислам дека наскоро ќе излезе, затоа што нема конкретен став, и цело време е фокусирана само на храна. А воопшто не сакам да излезе, искрено. Фаворит ми е Маја Волк. ( сл. пост ќе објаснам зошто ?)
Оваа синди стварно одвратно жениште цело време само едно те исто повторува.Жал ми е што излезе Невена, ама мило ми е што ја искуба за коса глупачата .Ава се трудам и не можам да ја разберам 5 мин плаче па после се смее и многу ми е чудна со гримасите и покретите движењата што ги прави стварно ми е ко неарна.Нашава е ок ама треба малку да се среди да обрне внимание на изглед се согласувам со коментарот над мене знае има номинации опнала свашта на неа она палтенцено жолто со апликација мече што и на 10 годишно девојче да му го дадеш нема да го носи.Топ за сеа ми е нај ок.
Ането Ането кај ќе одеше мори златна со то елечето жолто Господе боже неможам да ја гледам по бедно нешто амин.Жал ми е за Бобан што испадна многу...
Носи наочари да се скрие,цела е насобрана со борички.. Оваа Маја Николич се прибра малку,смирена е..А оваа Маја Волк кога и да ја видам јаде како да нема видено јадење во животот,многу е досадна мислам дека вчера требаше да лета таа а не Бобан. Boki Jovanovski EVE VECERVA KE VI SE OBRATAM NA MAKEDONSKI JAZIK I ONAKA OD SRCE BEZ PARDON,LAZNA SKROMNOST I LAZEN PATRIOTIZAM KE GO SPODELAM SO CELATA JAVNOST MOETO MISLENJE ZA NASATA PRETSTAVNICKA VO VB ANETA NAKOVSKA!! NASATA ANETA NAKOVSKA NITI SMRDI NITI MIRISA,NASATA ANETA NE ZNAE NA KOJ JAZIK ZBORUVA,NASATA ANETA ZBORUVA KAKO PRESTAVNICKA NA NEKOJA PROVINCIJA OD SRBIJA.....RECIMO NEKOE SELO PORED NISH NASATA ANETA NE ZNAE STO E STAV,NASATA ANETA NEMA NISTO STO KE OSTANE ZABELEZANO SEM GLUPO AUKANJEEE I LELEKANJE,NE MISLAM DEKA E LOSA,NE MISLAM DEKA E ZLA,NO EDNO E SIGURNO DEKA E PROSTA ILI POBLAGO KAZANO PROSTO-DUSNA!!!! I ZA KRAJ NEMAM NISTO LICNO PROTIV NEJZE,NO NE MOZAM NIKOGAS NITI PAK PO SEKOJA CENA DA POCITUVAM GLUPOSTI SAMO ZARADI TOA STO ANETA E MOJ SONARODNIK I DA, SE DODEKA ODIME PO ONAA TEZA "KAKVA E TAKVA E NASA E" DOZVOLUVAME DA NE NAREKUVAAT SELJACI I MOJOT GRAD SKOPJE DA GO NARECAT SELO!!!!! ALII EVE JAS JAVNO VETUVAM DEKA DOSTOJNO KE VOZVRATAM ZA TAA NAVREDA NA MOJOT GRAD,NE ZAMERUVAM ANETA TOLKU MOZE I TOLKU ZNAE,NE E ONA KRIVA FALA LEPO,DOBRA NOK B-13
Мислам дека е Филе, оно што ја водеше емисијата Топки. BTW, Бобан воопшто не заслужи да излезе, дечкото е баш интересен. Јас мислев Милиќ ќе си оди или па Синди, не можам веќе да ја гледам.
Водителите што коментираат на Сител.. мислам што да кажам повеќе... Срање од водители бе.. Кај ги најдоја.. само леле леле Бобанче леле леле Милич леле леле Синди надвор. Доволно е , глупи сте. Надвор. Јас можам да бидам поинтересна и позабавна од нив. Воопшто не се интересни мислам. Страшно..
не дека нешто ја бранам Ава али нормална е и плус да не беше немаше факултет да учи така? еве ај тоа да го оставиме на страна....Со кој водела љубов????Урош нели призна дека тоа само се преправале па послем тоа Ава го засакала Урош и затоа овој се сменил 180 степени за еден ден а со Желко она сака и овој сака али нема никогаш да си дозволи да има секс во куќата.За некои работи правилно постапува али во некои претерува на пример во врска со Желко што толку многу љубомори али па нели љубомората доаѓа од љубовта па затоа и тука не е толку глупа,лоша или било каква.Сите мислеме дека Ава е ненормална затоа што она кога ќе засака некого толку многу го сака и се врзува за него....и со тоа прави некои глупи љубоморни работи !![/quote] Од последниот пост се изнасмеав добро сега која мајка родила дете го запишале на факултет исто така и Ава ти сега знајш за тоа,молимте најголемите тупаци сега завршават факултет и најголемите спонзоруши на ваков или онаков начин да не навлегвам и што треба да значи дека сите се интелектуалци сега така?ахам да можи.Оваа глупачата не води љубов туку се д**и со кој ќе стигне демек некој за еден ден или за една недела се заљубва така Урош аплата ја искористи и кога виде дека нема 2 грама мозок ја шутна,лесна е не размислува сите му го перат мозокот и мисли дека се во право а уствари сите му прат лице и сите мислат дека е курветина мислам за Ава збораме,грозна е во коса во тело во све ако имала мозок како ти што тврдиш подобро би го искористила од тоа да биде Старлета во превод курветина...[/quote] Само едно ке кажам Урош ја искористи и ја шутна Да бе да само затоа послем една недела леташе од куќата.Второ она нема убаво тело!! абе да ако се лажеме!!!!!!!!!Само од првава моја реченица се гледа дека има памет Ава.Инаку и јас гледав од твој агол до пред некое време али погледни од нејзин ќе видиш дека не е се така како шо изгледа !!!!!!!!!!Она може е хипрактивна и бара совети од секој али дека е глупа и дека секој и го пере мозокот НЕ
Овој Милич неможам да го поднесам, нека си оди сместа напалена животиња кажува како рачно се задоволувал, откако сите ќе заспиеле и секоја втора реченица за секс аллооо
Не е Филе, водителот што коментира од кај нас е Игор што водеше Грајфер. Бар така ни се слуша мене и на мм. =)
Јас не го гледам редовно големиот брат така понекогаш бидејки не ми е интересен едноставно чисто глупирање нема веза немам нишо против анета тадури и гласав за неа ава ми е смешна-и глупава ....одвај чекам да заврши големиот брат
Знаев дека Анета е тешка сељандура, ама шоуво не само што ми го потврди тоа, туку уште повеќе ми ја симна надолу на границата. Имаше некои коментари пред мене за неа, баш се согласувам. Настрана тоа дека човекот не се гледа по облека и изглед, ама не бива и тоа ич не бива со циганска пазарска облека за мали девојчиња да се појави во балканско шоу. Згора на тоа не прави ништо интересно, само озборува без врска и ми е бедно кога ја гледам. И тоа вчера кога зела да јаде како да не видела храна на сред исфрлање, ај што цело време јаде нешто, туку мораше и вчера. Не е ваква личност за ова шоу. Јас на ОБН го гледам, почнува на време и нема никакви коментари или некои текстови да одат на екран.
Искрено на Анета вчера уште метла и фалеше па да полета, абе ниту салам се облекла, ниту шминка ставила и ко збори Српско-Македонски Топ и Милиќ ми се фаворити, Ава ме нервира сака да ја молат, јаката лепотица или паметница туку да прашам... Ко зборуваа вчера за секс, ко ги даваат инсертите, дали Славко си бркаше работа или мене така ми се причини.
Da da mnoguuuuu kratat na sitel..neznam shto e rabotava..jas go fativ na sredina na OBN i toa shto go fativ 20 min ich go nemashe na sitel!!!!