Една особа кај Боки 13 на FB во коментар напиша Анета толку мизерно се облеква ,сите се дотерани таа си земала од дома тренерки како за ајвар правење ахахахаха абе се отепав од смеа цел ден со ова се смеам.
Девојки, значи на почетокот ми се нафрливте за кометарита наменети кон Анета, но сега многу ми е мило што сите го воочивте истото, што и јас Ава дефинитивно ги премина сите граници, мисли светот само околу неа се врти, и само се лигави, плаче, сака да ја тешат, мислам дека треба барем малку да се контролира, сите ние сме човечки суштества со емоции, но не можеме секогаш да ги серивраме сите емоции, мора малце и разумот да функционира а не само срцето..Инаку, јас навистина и се дивам на Маја Волк.
Може некој да ми објасни зошто ми излезе фаворитот? (Бобан) Токму поради оваа причина и престанав да го гледам шоуто! Тој ми беше најзабавен и најправичен од сите. И само да додадам дека се потврди моето разлислување околу предрасудите на балканот. (Нели дека е хомосексуалец). И не беше воопшто фер невкусната шега на Маријана. Се разочарав и сфатив дека пораката на овие шоуа е да бидеш расипан, лицемерен и да бидеш во конфликт со некој бидејки тоа се единствените предуслови за да останеш. Па, затоа и одлучив да не го гледам повеќе.
Само едно ке кажам Урош ја искористи и ја шутна Да бе да само затоа послем една недела леташе од куќата.Второ она нема убаво тело!! абе да ако се лажеме!!!!!!!!!Само од првава моја реченица се гледа дека има памет Ава.Инаку и јас гледав од твој агол до пред некое време али погледни од нејзин ќе видиш дека не е се така како шо изгледа !!!!!!!!!!Она може е хипрактивна и бара совети од секој али дека е глупа и дека секој и го пере мозокот НЕ[/quote] А што и направи за жена да не ја побрара случајно?можи ако го немав гледано тој преглед на денот дај кажи како ја молеше Ава ме интересира да видам сите гледавме и јасно ни е кога цмизреше на секој ќош за Урош сите гледавме што муабети му кажваше Венди сите гледавме кога ја прашваше дали ја гледал Урош зошто така се понашал бла бла бла не ни треба убедување тој рецка не му маваше посебно од кога влезе Сораја за него Ава невидлива беше што е нормално Ава фрикот со Соаја не се споредва,вчера истото го правеше и за бизнакот се акаше од земја црекаше леле мори мајко а слушнавме што кажаја и сите станари за неа чупето што си има психички проблеми има. Ава има убо тело?ахам да можи ако не и беа сисите спуштени до стомакот,и ако не беше грбава можи да ќе се согласев со тебе сигурно
искрено ава од куќата ми е најинтересна пошо се гледа дека се фолира и цео време цимоли, другиве ми се досадни и реалито нема ни в од вип.. поинтересно би било да ги стават цеца лепа брена жељко јоксимович владо итн.
Е тие се навистина ВИП, и немаат време да се мафтаат по реалити, бидејќи имаат обврски, ангажмани. Така да ќе си се смееме на овие не исполнетите.
Гледам понекогаш,интересни ми се задачите,но некои станари многу ме нервираат нпр Ава,Синди,Маја Николиќ....
Ава почнува да иритира, а ми се чини и дека намерно цимоли. Два-три пати ја фатив како гледа во камерите за да види дали ја снимаат. Ама како и да е, претерува, ќе почне да ги нервира сите па и тие што ја жалат. А Урош ми е одвратен зашто многу лаже. И мислам дека имаа секс, ама он после виде дека се заебал т.е. дека Ава малку е ударена во главата, па ја изврте приказната. И баш пред да излезе на Славко му се фалеше дека ја растурил цела недела во комбето, а пред тоа збореше дека ништо немал со неа. Инаку се шушка дека Боки 13 ќе е нареден што ќе влезе во куќата.
Леле како му текна на Големиот Брат на направи харем за неделна задача А Славко вистина си влезе во филм дека е Сулејман Величанствени
На прв поглед смотани близнациве, ама видовте што се изнакажа Жељко за Ава, сега? Скроз и ги разоткри намерите, ич не е наивен како што она мислеше. А и Ава глупа,глупа, ама... и работи и те како на неа мозокот.
не да и работи ич не е глупа само така се праи така помина на срвајвер така ќе и тука сигурно ќе се рангира меѓу првите, а ако влезе Боки 13 по мое мислење по забавно ќе е. Славко ми е нај одвратен цел ден се шета со бањарка и боксерици боже сачувај.
Браво за Жељко ,а богами и за Жарко Конечно сватија дека лиглата Ава е саде патетика само за да ги лапне парите . а и сите други ,им требаше доста време ама битно ја провалија . епа сеа баш би ми било мило да ја избацат во блискиве елиминации ..зошто ама ИЧ не е интересна .
Не ми се верува дека Боки ќе влезе зошто има уште 17 дена до крајот, евентуално ако влезе малку само како специјален гостин. Ава одеднаш сите почна да не нервира. Ама стварно претера и се гледа дека глуми со плачењето и цело време гледа кон камери.
Јас додека не видам со свои очи дека Боки навистина влегува, не верувам на ништо од ова. Бидејќи пред некоја недела за време на пренос во живо, исфрлање, пишуваше Вечерва влегува нов станар во куќата! И на крај ништо, заврши. Нити некој влезе, нити ништо. А најавава идеше додека траеше преносов во живо, и изгледаше како дефинитивна сигурна информација. Така да, не се возбудувајте, се додека не го видите внатре во куќата, Боки не влегува.