Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elennaa, 22 март 2013.

1. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Една особа кај Боки 13 на FB во коментар напиша Анета толку мизерно се облеква ,сите се дотерани таа си земала од дома тренерки како за ајвар правење ахахахаха абе се отепав од смеа цел ден со ова се смеам.

На kikav и LudaDevojka им се допаѓа ова.
  2. seagirl

seagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    27
    Девојки, значи на почетокот ми се нафрливте за кометарита наменети кон Анета, но сега многу ми е мило што сите го воочивте истото, што и јас :clap: Ава дефинитивно ги премина сите граници, мисли светот само околу неа се врти, и само се лигави, плаче, сака да ја тешат, мислам дека треба барем малку да се контролира, сите ние сме човечки суштества со емоции, но не можеме секогаш да ги серивраме сите емоции, мора малце и разумот да функционира а не само срцето..Инаку, јас навистина и се дивам на Маја Волк. :clap:

На Oleeenka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489

На ОБН ќе го гледам отсега, таму почнува во 21.30 и трае саат ипол.

4. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Може некој да ми објасни зошто ми излезе фаворитот? (Бобан) :devil:
    Токму поради оваа причина и престанав да го гледам шоуто! Тој ми беше најзабавен и најправичен од сите.
    И само да додадам дека се потврди моето разлислување околу предрасудите на балканот. (Нели дека е хомосексуалец). И не беше воопшто фер невкусната шега на Маријана. :|

Се разочарав и сфатив дека пораката на овие шоуа е да бидеш расипан, лицемерен и да бидеш во конфликт со некој бидејки тоа се единствените предуслови за да останеш.
    Па, затоа и одлучив да не го гледам повеќе. :hai:

5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Само едно ке кажам Урош ја искористи и ја шутна :D :D :D Да бе да само затоа послем една недела леташе од куќата.Второ она нема убаво тело!! абе да ако се лажеме!!!!!!!!!Само од првава моја реченица се гледа дека има памет Ава.Инаку и јас гледав од твој агол до пред некое време али погледни од нејзин ќе видиш дека не е се така како шо изгледа !!!!!!!!!!Она може е хипрактивна и бара совети од секој али дека е глупа и дека секој и го пере мозокот НЕ[/quote]

А што и направи за жена да не ја побрара случајно?можи ако го немав гледано тој преглед на денот дај кажи како ја молеше Ава ме интересира да видам :D :D :D :D :D сите гледавме и јасно ни е кога цмизреше на секој ќош за Урош сите гледавме што муабети му кажваше Венди сите гледавме кога ја прашваше дали ја гледал Урош зошто така се понашал бла бла бла не ни треба убедување тој рецка не му маваше посебно од кога влезе Сораја за него Ава невидлива беше што е нормално Ава фрикот со Соаја не се споредва,вчера истото го правеше и за бизнакот се акаше од земја црекаше леле мори мајко а слушнавме што кажаја и сите станари за неа чупето што си има психички проблеми има.
    Ава има убо тело?ахам да можи ако не и беа сисите спуштени до стомакот,и ако не беше грбава можи да ќе се согласев со тебе сигурно :D

6. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
  7. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    леле ава сите мажи ги помина во куќата уште милич и фали и таман 8)

На LudaDevojka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    а нели умирасе по влада :D :D

На Majuv4ence13 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MoonshineAnne

MoonshineAnne Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    искрено ава од куќата ми е најинтересна пошо се гледа дека се фолира и цео време цимоли, другиве ми се досадни и реалито нема ни в од вип.. поинтересно би било да ги стават цеца лепа брена жељко јоксимович владо итн.

10. seagirl

seagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    27
    Е тие се навистина ВИП, и немаат време да се мафтаат по реалити, бидејќи имаат обврски, ангажмани. Така да ќе си се смееме на овие не исполнетите.

11. MoonshineAnne

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    ма веќе и престанав да ги глеам очајни ми се во секој аспект, особено онаа синди

12. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    Гледам понекогаш,интересни ми се задачите,но некои станари многу ме нервираат нпр Ава,Синди,Маја Николиќ....

13. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Ава почнува да иритира, а ми се чини и дека намерно цимоли. Два-три пати ја фатив како гледа во камерите за да види дали ја снимаат. Ама како и да е, претерува, ќе почне да ги нервира сите па и тие што ја жалат.

А Урош ми е одвратен зашто многу лаже. И мислам дека имаа секс, ама он после виде дека се заебал т.е. дека Ава малку е ударена во главата, па ја изврте приказната. И баш пред да излезе на Славко му се фалеше дека ја растурил цела недела во комбето, а пред тоа збореше дека ништо немал со неа.

Инаку се шушка дека Боки 13 ќе е нареден што ќе влезе во куќата.

14. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Леле како му текна на Големиот Брат на направи харем за неделна задача :rofl: :rofl:

А Славко вистина си влезе во филм дека е Сулејман Величанствени :lol:

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    На прв поглед смотани близнациве, ама видовте што се изнакажа Жељко за Ава, сега? Скроз и ги разоткри намерите, ич не е наивен како што она мислеше.
    А и Ава глупа,глупа, ама... и работи и те како на неа мозокот.

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MoonshineAnne

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    не да и работи ич не е глупа само така се праи така помина на срвајвер така ќе и тука сигурно ќе се рангира меѓу првите, а ако влезе Боки 13 по мое мислење по забавно ќе е. Славко ми е нај одвратен цел ден се шета со бањарка и боксерици боже сачувај.

17. Nefertitii

Nefertitii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    239
    Браво за Жељко ,а богами и за Жарко :clap:
    Конечно сватија дека лиглата Ава е саде патетика само за да ги лапне парите .
    а и сите други ,им требаше доста време ама битно ја провалија .

епа сеа баш би ми било мило да ја избацат во блискиве елиминации ..зошто ама ИЧ не е интересна .

18. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Не ми се верува дека Боки ќе влезе зошто има уште 17 дена до крајот, евентуално ако влезе малку само како специјален гостин.
    Ава одеднаш сите почна да не нервира. Ама стварно претера и се гледа дека глуми со плачењето и цело време гледа кон камери.

19. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513

http://www.pulsonline.rs/vip-veliki-bra ... dnom-testu

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    25.762
    Јас додека не видам со свои очи дека Боки навистина влегува, не верувам на ништо од ова. Бидејќи пред некоја недела за време на пренос во живо, исфрлање, пишуваше Вечерва влегува нов станар во куќата! И на крај ништо, заврши. Нити некој влезе, нити ништо. А најавава идеше додека траеше преносов во живо, и изгледаше како дефинитивна сигурна информација. Така да, не се возбудувајте, се додека не го видите внатре во куќата, Боки не влегува. :)