http://mkinfo.mk/vesti-soubiznis/item/5 ... -zadnicite Значи оваа Ава нема никаква женственост ко ретардирана ми е кога игра ц ц ц одвратна ми е
Не ми е местото во темава, бидејќи не го пратам ова, ниту пак една "епизода" имам гледано..така се викаат? Очајно ми е шоуво, не разбирам како го гледате и воопшто како може некој да гледа вакви глупости..али добро...мое размислување си е тоа.. Сакав само ова да го споделам Кога ќе згасле светлото во куќата на големиот брат
И јас мислам дека време и е на Анета да излезе...И онака нигде ја нема,зими еднаш што се "скара" со Маја и тоа е тоа ...Како предмет е ... А Ава,за Ава немам коментар значи Одвратна ми е..Незнае кај тера,незнае за што плаче,незнае во кого е "вљубена"..Едноставно неможам да ја поднесам.. Уфф
Ава смешна ми е, како гледа во камерите дали ја снимаат А фацките па.. како мало дете кога "плаче" по чоколадо, а солзи нигде
Ава КаРабатич очајна си и досадна си. Време е некој нов да влези оти шоуто ќе стане досадно па нели и стриптизетата ќе влегваше ајде некој нов ликккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккк
Зошто бе луѓенца сте против Анета ? Стварно ме зачудивте.... дури и прочитав -ништо не правела како предмет била едниствено со маја што се испокарала ....Абе ајде ? А демек Топ прави нешто...две реченици нема речено цела недела...мене Анетчето многу позитивно ме изненади...интереска личност ми е Јас сум да излезе Славко или Топ зашто стварно некако бесфункционални се....жив трошок...а и анкетата значително ме зачуди Ама ! Да сум некаде во можност да ја сретнам Венди ќе клекнам и нозете ќе и ги бакнам ! И се поклонувам !
Славко ми е многу смешен и интересен во оваа задача само кажува нешто само смирва некој само проповеда и која Венди и Маја ќе му речат AMA STVARNO TI SE ZAMISLUVAS DEKA SI PASA и тој кога ќе му одговори PA JESAM етен човекот има влезено во улогата и супер ми е
Читав интервју со Урош во Свет.Вика дека го лажирале сексот со Сораја,успеале да се договорат шепкајќи под јорган и пишувајќи со креон по раце. Незнам колку е точно или само пробува да се извади.Се прснав од смеење
Добро што се разоктри вистината за Ава, не ми се веруваше дека тоа го направила, очајна и патетична глумица. Не ми е ни интересна веќе, и поминаа петте минути, сега нема што да прави веќе. Инаку денес имало остри кавги меѓу Маја Николиќ и Венди, меѓу Славко и Жарко и Маја ја погодила Маја Волк со чинија.
јас (иако воопшто не го/ја сакам) мислам баш спротивно.. многу сакам да влези и да се кара со Синди btw ај ако може некој линк да стави од она Ава кога признала дека се е само игра (со Урош и со Жељко)..
Може ли некој да ми објасни како ја разоткриле Ава? Јас не следев тие денови. И онака не следам повеќе ама ете ме интересира како конечно откриле дека девојкава цело време глуми лудило.
Оу да, колку сакам Боки да влезе, конечно да ја стави на место Синди, мислам дека он најдобро може Колку слатко ќе си се смеам тогаш