1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elennaa, 22 март 2013.

1. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Едно големо чао за нашата Анета зашто веке здосади и богу и народу што би рекла мојата пријателка Тессие. ;)

2. jatika

jatika Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Јас стварно се нерворам во последниве неколку прикажувања колку злоба мозе да има у онаа Венди и Анета. Значи не е потребно две 50 годишни пропали певаљки да и судат на Ава тактики правела онака правела ...... ало па беќе ако си се пријавил да учествуваш ке направиш се у твоја моќ да победиш. Секој со своите морални вредности треба да се појави пред јавноста и да биде поинтересен. Венди влезе и у секоја караница на Ава И Жељко она сама го буташе носот и и солеше памет. Онаа нашана нема ни да ја коментирам, ја сакам само пошто е Македонка али карактер 0. И се бутна под суќна на Венди и само буцкаат двете. Јас најискрено сакам Ава да победи бидејќи Ава во двете шоуа беше очигледно ставена за да привлече внимание и не е можно она сето тоа да го глуми, туку едноставно и доага природно. Ја обожавам и сакам да се смири со Жељко. Додека двне змии Ивана И Сораја незнам заштое се у шоуто кога ни тоа што најдобро го знаат не го прават( да се соблакаат и да покажуваат атрибути) туку само мирно си седат у друштво а насамо само оговараат. Маја Николиќ само се избламира со шоуво и си ја уништи секоја шанса за понатамошна кариера. Како морален победник го прогалсувам Топ. меѓутоа сите знаеме дека нема тоа да се деси. Шоу победник или Ава или Жељко!

П.С. Анета престаи само да жваљаш нешто и стави малку шминка и среди се!( а жолтото елече со мечето дај и го на Маја да ти го испере за следните номинации.

На hunny-bunny, stojanovskata и Majuv4ence13 им се допаѓа ова.
  3. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Сигурно дека ќе излезе нашата Анета и ќе нема никој од Македонија ако не влезе Боки 13,а иначе ова само го гледам заради близнациве и Венди што ми е интересна кога се кара со Маја.Незнам зашто Маја Волк уште е во куќата,многу е досадна а и Славко ме нервира.

4. HipHopDance

HipHopDance Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    14
    Стварно не ми е јасно што прави Маја Волк во куќата, која и е улогата? :^) Нигде ја нема, глас не и се слуша ништо... :?: А и во тој Славко што гледаат толку? Одвратен е! :tmi:

5. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Што е Велики Брат?
    -Културен израз за Јавна куќа

6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.639
    Допаѓања:
    23.872
    Вечерва ќе излезе некој од номинираните или утре е тоа?

7. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    156
    Утре. :)

На happygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    И Синди е номинирана што значи дека Синди може да излезе за да остане Македонец во шоуто.

9. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121

нема везе тоа ние и така не ја сакаме Анете а и плус тоа Боки ке влезе па пак ќе има Македонец :D

10. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Каков Боки, не влага он.

11. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Добро, не забележувате дека шоуво е речиси пред крај? :^)
    Ако некој влезе, еве тоа и Боки да биде, мада не ми се верува...Но, еве сепак да го земеме како опција, зарем мислите дека да можеше да влезе тој досега немаше да влезе одамна, мислам уште од почетокот?

Очигледно е дека тука нешто смрди. Бидејки и Венди е декларирана како шоумен а не само пејачка или личност како дел од естрадата па е внатре во куќата.
    ...Ама како и да е, тој и да влезе сега при крај, може ќе добие хонорар за скандалите кои веројатно ќе ги направи. И ќе добие некој вид надомест за тоа кратко време што ќе го помине внатре, но во секој случај не би било чесно доколку ѓи има легитимните права за победник, бидејки не би било фер кон останатите станари во куќата кои се во шоуто од самиот почеток.

И не знам што толку сите гледате во Боки. |( Мислам океј е, немам ни за ни против него, ама искрено доволно е интересно и без неговото присуство, така да ова шоу мислам дека е редно бар еднаш да пројде без него бидејки би се изгубил досегашниот концепт, т.е. смислата на досегашните збиднувања во куќата.

12. svetle333

svetle333 Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    4
  13. seagirl

seagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    27
    Ајдее феминки, кажете што мислите кој ќе излезе вечерва ? Или кој сакате да излезе? Позз :hai:

14. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Сакам Милич да излезе |( или паа Славко :^)

15. osamenamajka

osamenamajka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    77
    Сакам да излезе она курвиштено Синди бидееќи ми се :puke: од неа а и доста ие досадила и богом и људима што би се рекло Анетчето нека остане уште малку а и некако немие логично дека ќе излезе мислам дека ќе остане таму до финале за да гласаме наравно нели :) а би ми било многуууу мило да влезе бојанчо наш :D :D :D тој и голем пријател на венди и мислам дека би биле добаррррррр тандем за другите посебно за маја николич

16. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Boki Jovanovski

POSTOVANI,OFICIJALNO DA OBJAVIM DA JA NE ULAZIM U KUCI VELIKOG BRATA!!!!
    UZ DUZNO POSTOVANJE UCESNICIMA,ALI TO NIJE MOJE DRUSTVO!!!!!
    VIDIMO SE USKORO U MOM NOVOM PROJEKTU,TO DUGUJEM SVIMA VAMA
    LOVE U,B-13

17. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Сакам да излезе Анета |(

Милиќ :clap: и покажа каде и е местото на Венди, и малку и беше што ја удри од вратата, можеше и еден бокс да и удриш :muscle:

18. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.563
    Дали поради тоа Милиќ нема да биде избркан од Големиот брат??? :?: Ако не го избркаат, тогаш зошто ја избркаа Невена? :!:

19. LaRuz

LaRuz Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    45
    Уффф бе Ава глумела другите што прават таму на излет да не дошле, сите дошле со план и глумат тука за да ги земат парите. :clap: за Милиќ што и направи на Венди а таа па вришти ко без рака да останала ништо не и е, и оној лиглето Жарко плаче Ава го гушнала се уплаши дечкото да не му раскине сеа. Сакам Ава да победи за инат на сите таму што се прават светци а повеќе глумат од неа.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Милиќ не сакајќи ја удри, она прво излезе од соба и се дереше, овој сакаше да ја затвори вратата а оваа ја турна наеднаш и се удри.. мислам дека е опоменат само, ама не сум сигурна :?:

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.