Така такаа ајде Синди конечно да не ти ја гледаме фацата веќе!!! И сега сакам и онаа Сораја глупата да искочи, ради коментарот " samo sli ostaju u kuci". Мислиш како тебе? А онаа Ава глупана, сеа ја открија па Цацко и е крив Абе, се поодвратни и поодвратни ми стануваат луѓево! И ако не нашата сакам Топ да победи! Најсрцка ми е
e браво бе, Милич се дери на жени, и психички а еве и физички ги малтретира, а вие му аплаудирате... мислам колку и да заслужила, сепак онај изопачен старец НЕМА право да им се дери така. незнам за вас, ама јас се стресов кога го гледав видеото кај шо и се дери на Маја да не пее, а па уште и ова и да, воопшто не е фер спрема Невена (која секој ден беше психички малтретирана од онаа курвата), да останат луѓе кои фрлаат чинии по луѓе и кои се дерат на жени (а ете сега, и маваат) како ненормални... Spoiler не го гледам ГБ често, ама ете, ова го заклучив од она што го имам видено досега
Па паметно нешто од неа и не може да се чуе.Ми падна жал за Маја Волк прееска кога ја гледав како плачеше.Онаа Николич ги премина сите граници, па стварно како вреѓа и децана мали повеќе не се караат така.Мило ми е за Синдиштено што излезе па уште среќна била како да не сигурно.Топ ми е фаворит за сега.
Jeeee Ама ми е мило што она курвиштено излезе ..таа требеше уште одамна да излезе,уште коа Невена ја истепа ..Е ај сеа да ја видам Сораја со кого ќе се дружи..наредна она нека лета надвор
Ниту нашата не ми е симпатична, цело време плука па лиже. Се караше со Синди, па после сака да разговара со неа ја гали по коса. И така со други цело време. Ама кога дојде за исфрлање, воопшто не сакав да излезе. И фала Богу што излезе Синди, многу беше проста и досадна. Анета не ми е симпатична, туку наша дека е, зашо друг да земе пари поише, нека земе таа. А Ава колку и да глуми, мене ми е смешна и глупаво - симпатична. Сакам да остане. Маја Волк ми е фаворит, и сакам да победи ! Позз
Несакав Синди да излезе ама што е тука е,требаше нашата да излезе вртикапа е голема,со Венди се здружила.
со Венди се здрузи за да и го лиже газот и да прича како то го делела нејзиното мислење господе боже колку е очајна и глупа колку нема муабет во жената колку нема став и по безкарактерна личност не сум видела,само оговара само се меша само се лижи како што размислува мнозинството размислуваа и таа боже а глупачата нема мозок да мисли бидејќи од кога влезе еден муабет нејзин сопствен интелегентен нема кажано вчера се молев да испадне бидејќи јадна е гадна е а стајлингот на TETKICA аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа боље и да не причам о томе (што би рекла Анета)
Ја гледав караницата меѓу Маја и Анета.Аааааа луѓе нашава како и се нафрли на Маја ко мечка некоја дури ме изнервира кога почна ајде још ајде још ајде још, не дека ја сакам Маја ама стварно од такт ме извади нашава.
Повеќе ќе се радував нашава да излезеше али ни ова не е лошо-една курва помалку!Иначе новава неделна задача баш ми се свиѓа иначе за тие што незнаат колку што разбрав ќе го снимаат филмот Брилјантин.Вечерва ќе има аудиција за кој ќе биде кој од главните улоги така да утре ќе биде појасно кој кого ќе го глуми.Леле вчера сцената со Желко,Ава и Жарко хах смешки сакам некој од нив тројца да победи,нејкам Топ да победи зошто нигде го нема и ако е поентата тоа сите ке кјутат и нема да се караат.Иначе тоа вчера што беше на сител што даваа нели и преглед на денот по делови не е целосно има уште 3 и 4 дел на интернет ако сака некој ќе ги поставам!
Анета е една проста жена, незнам оти се чудите за неа. Незнае сама да застане и да си каже свој став а без притоа да испита терен дали некој друг има шо не се согласува со неа, оти нели, не дај Боже па Венди да не се согласува, неќе да ја има како непријател, па макар тоа значело лижење на велико газе и дудна! Како и шо гледаме, баш тоа и се случува. А тоа дека е проста и селанка е, селанка е оти незнае едно просто парче да го носи како шо треба и се облекува како мачор во чизми, со тоа блузите пикнати у панталони или тренерки, нит да се потсереде, нит сексапилност да покаже, ништо. Не дека е и нешто сексапилна, така е муабетот, да се стегне, да се нашминка, пунџа да фате, косата кој и а ишишал да му се исушат рацете. Славко е едно големо маже без муда, е баш тоа. Дури трче и по една Маја да и се објаснува, а да не зборувам за другите, срамота, волкав пастуф се направил а толку е жена! Сораја ти е една тешка 'скапа' спонзоруша, која не, нема да се изебе во ВБ, ама затоа па се прчи и трти во секој агол и секоја можна поза со голиот газ и 3 метри нозе за да после од коа ќе испадне собере спонзори, по можност од Дубаи! Да ти се плукнам во тоа грозната фаца. Шо е глупа, глупа е, демек на почеток молче, си го подви опашот, ама откога се здружи со алапачана Синди (јес, испадна, редно беше!), јасно ни е каква е, исти двете окубани мачорки кои само џаболебарат, се тегават и оговараат во ќошињата на спалната соба. Близнаците не ги коментирам, тој геј шо е ногу не го гледам да збори повеќе овој Жељко на Ава, и шознам, онака ок ми е, јас искрено, наречете ме мрдната, па сакам да бидат со Ава заедно Некако интересни ми се заедно, а дали е глума, незнам, Ава секако си има некоја тактика, која може више и не и е, ама не е рамнодушна спрема него според мене, иако може се почнало со тактиката. Ава ми е една личност која си е простичка, ама ми е најинтересна за гледање, воа ти е реално шоу, и секој сака у финале, секој сака пари, очигледно она по секоја цена ги сака, нејзино си е. Мене баш ми е интересна да а гледам како плаче, вреска и се траќа во 10 секунди. И тоа како вреска, единствена ми е Сега за сега, она ми е фаворит! И нека победе бе, не оти глумела секс, туку оти е таква како шо е, не како нашата Анета со сила да им се допадне на сите, Ава природно е луда како шо вика Жељко, не можиш ти нонстоп да глумиш пред медиумите дека си таков, хиперактивност максимум. Венди, не е толку паметна колку шо се праве, не е. Мислев дека е, ама да беше, немаше да трча по сите и да ги убедува да бидат против Ава, јеботе претера!!! Ава успеа да а излаже 12 дена И сега на оваа и е криво, па ајде цела куќа против Ава, ма немооој! Да беше паметна, ќе ја оставеше на мир, и ќе си легачи по куќата, ама која е она бе да оде од човек на човек да зборе секако за неа, да а уништува психички, многу сум против тоа, многу, а и нејзината психа е малку чудна, како да е на дроги ама не е, тоа е брате психа која може да те мрдне. Само таа стое на нозе, нервира и провоцира, и на вечер сепак може одма да легне без никакви нервози и ништо, за тоа свака и част, ретко кој е таков. Ама ова со Ава, го претера и го отупи веќе. Милиќ ми е попален старец кој само чисте низ кујна, вреска од момент на момент, и дрка на Сораја, ништо повеќе. Маја Волк ми е жена и пол. Какви нозе човече, и јас сакамммммм!!! Ме расплачи и мене со приказната за Дуле, љубовта нејзина шо не е нејзина фактички, ахх Мајо Мајо, кој ти е крив шо наместо него си одбрала секс со 5 мажи... Али јбг. Како личност ми е прекрасна, реална, невештачка и си има некоја харизма на пријатна личност. Исто и она ми е фаворит. Маја Николич ти е едно мало дебело петле со грда фризура која носе тешки комплекси и живее за да буцка и да се прославува со провокации. Не ми е интересна ама ич, дури и одвратна ми е. Незнам шо праве уште у куќата, зар има некој кој гласа за неа?!
http://www.youtube.com/watch?v=qXhug0A3 ... 4WJ7jCwaYg То брате од збор до збор е така.Браво Желко-паметен човек!!!Желко до победа
Добри се Жељко и Жарко, и мене би ми било мило еден од нив да победи. Ава, Жељко, Жарко, Венди, Маја Николич, Милич се баш интересни, ама нашено кој го викнал кој се зафркнал. Стварно мислев дека не е толку сељанка, оваа луѓе е ужас
Абре оваа Ава не ја мислев за до толку ауу.......:Мама волим те пунооо и тата волим како сте? јел се купате? .....Неее, чекаа ти да им се јавиш па да се избањаат