Форумџика на годината

Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by Elennaa, Mar 22, 2013.

1. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Дааа, конечно и рековме ЧАО :hai: :devil: тоааааа :rock:

2. t-sweet

t-sweet Популарен член

И јас сакам да знам тоа...??? :D

3. LaRuz

LaRuz Истакнат член

Божее овој Славко колку е глуп и каква алапача е страшно , се што ќе му каже Венди верува убаво му рече Милиќ една иста приказна 18 пати ја преврте и нашава нема да биде лошо малце помалце да оговара и да не прислушкува.

4. Barbica

Barbica Популарен член

:lol: јхахахахаххахаххахаххааххаха
    Оваа и беше најдобрата изјава

kikav likes this.
  5. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Па за тоа зборев преска дека не ги даваа вчера сите делови од прегледот на денот има УШТЕ и тие ги има на интернет ако сакаш ќе ги поставам!

6. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Маја дефинитивно ги помина сите граници, како може така да се расправа и да ја вреѓа Маја В. :fubar:
    Ако ништо друго, барем нека има почит затоа што е постара од неа, ама па што, многу сакам и јас она незнае за почит кон никого и ништо... :x
    Па уште се жали, се бранела типката, сите неа ја напаѓаат.. Како НЕ! Пукнале сите со неа да се караат, невоспитано створење. И се фали, го читала Данте... Е голема работа :D Што направила она лелеее.. ај сега да и дадеме признание |( Проста жена човечеее... Желна за внимание тоа е.. Шта речи осим заплакати... :D

7. Barbica

Barbica Популарен член

Видете како ни е облечена Анетче на забавава хахаххаха

8. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Ава е дефинитивно најјака.Без разлика дали е глума или не,си тера свој филм и не се замара со никој и ништо.Мислам ако не беше таа шоуто ќе беше многу монотоно и досадно.
    Свака и част :)))

the.child likes this.
  9. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Едно прашање,што им е тоа надвор у дворот плавото кај шо се влага и се става нивна слика? :D

10. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Мислам дека е пушална и таму нема камера.

11. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Ава не мислеше дали се бањаат дома, туку во море. Баш забалежав пред некој ден кога зборуваше за нејзините дома,велеше дека и недостасуваат, и би сакала да знае дали се капат во морето, затоа што температурите таму биле поголеми за разлика од Белград. И сега и се пружи прилика и праша :)

12. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

13. the.child

the.child Истакнат член

Ава е најјакатааа во шоу-во... Да не беше таа немаше да има ШОУУУУУ.
    Македонкатааа многу ме живцира, почна многу да се филма, да и оди по газот на Вендиии, почна многу да кажувааааааа, ууууф се испозанесее на крајов..
    Вендии му е најопасна, ги врти сите како што таа сака, има мозооок, кој сака нека речи :lol:

14. happygirl

happygirl Форумски идол

А вечерва нема да има преглед на денот на ОБН? Сликата е замрзната уште од прееска...А и даваат фудбал.

15. kikav

kikav Популарен член

Зошто ја крстиле Ава?
    -Зашто премногу ќе било очигледно да ја крстат ГлупАВА. Мала шала најсемшно од се ми е нашата АНЕ кога зборува на српски :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

duffi likes this.
  16. badem4e

badem4e Истакнат член

Не можам веќе да ја поднесам нашава.Значи на почеток ок ми беше сега од ден на ден се подвратно жениште ми е.Како и се пушти сега на Ава леле права краветина е.КРАВЕТИНАААА!!!!

the.child, stojanovskata and Cliona like this.
  17. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Немам изгледано ни еден преглед на денот целосно од „шоуво“, ама денес, во тие 5 минути што ги гледав, не можев да се изначудам на природната глупост и паметувањето со сила. Особена на бисерите на Маја, од типот на:
    „Како се нарекува вагина на латински?“
    „Анусно или анално?“
    Не треба да си доктор за да правиш разлика помеѓу поими кои секојдневно се употребуваат.
    Реално, сметам дека никој со здрав памет не би се пријавил за тука, ама збирштинава овде... Кога ќе се соберат сите заедно дали едвај ќе има IQ 80.

happygirl likes this.
  18. seagirl

seagirl Истакнат член

Се смири Анетка наша со Маја Н. а до вчера ја викаше „ мали црвич“ се другарки се, Многу мразам такви луѓе, се навредуваат, се по список, па потоа си пијат кафе заедно и си разговараат :fubar:

19. mime87

mime87 Популарен член

значи онаа кравата глупа Анета нека исчезни од шоуто под хитноооооооооооооооо шоуто заради неа ќе престанам да го гледам која сељачиња господе кое невоспитање и не култура грбот му трие на Венди :puke: да ти се плукнам во кравата не му е доволно г***т што му го леже за да лапни некој поен па уште прича кравата уште повишва тоној,излези више од шоуто мори грда си гнаснаси намаш став одвратна си мрсна си немаш карактер излезииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии :puke:

stojanovskata likes this.
  20. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Нашава на почетокот ми беше ок ама за брзо си го покажа вистинското лице...Обична трачара и ништо повеќе.Се здружиле со Венди и оговараат.
    И не знам зошто дозволуваат наркоманката Венди на сите да им го полни мозокот??

Венди,Славко,Анета и Маја Николич си се бараа и си се најдоја!Анета е потрчко на Венди,Славко е слугинка на Венди а Маја Николич е така бедна личност и заслужува никој да не разговара со неа како што и со Ава не разговараа.Сакаше да ја понижи Ава ама самата се понижи со тоа што скока од кревет в кревет.

Ова го прочитав на вицотека

Зошто ја крстиле Ава??-Зашто премногу очигледно ќе било да ја крстат ГлупАВА :lol: