Божее овој Славко колку е глуп и каква алапача е страшно , се што ќе му каже Венди верува убаво му рече Милиќ една иста приказна 18 пати ја преврте и нашава нема да биде лошо малце помалце да оговара и да не прислушкува.
Па за тоа зборев преска дека не ги даваа вчера сите делови од прегледот на денот има УШТЕ и тие ги има на интернет ако сакаш ќе ги поставам!
Маја дефинитивно ги помина сите граници, како може така да се расправа и да ја вреѓа Маја В. Ако ништо друго, барем нека има почит затоа што е постара од неа, ама па што, многу сакам и јас она незнае за почит кон никого и ништо... Па уште се жали, се бранела типката, сите неа ја напаѓаат.. Како НЕ! Пукнале сите со неа да се караат, невоспитано створење. И се фали, го читала Данте... Е голема работа Што направила она лелеее.. ај сега да и дадеме признание Проста жена човечеее... Желна за внимание тоа е.. Шта речи осим заплакати...
Ава е дефинитивно најјака.Без разлика дали е глума или не,си тера свој филм и не се замара со никој и ништо.Мислам ако не беше таа шоуто ќе беше многу монотоно и досадно. Свака и част ))
Ава не мислеше дали се бањаат дома, туку во море. Баш забалежав пред некој ден кога зборуваше за нејзините дома,велеше дека и недостасуваат, и би сакала да знае дали се капат во морето, затоа што температурите таму биле поголеми за разлика од Белград. И сега и се пружи прилика и праша
Луге Maja опијанета се бацуваше и гушкаше со Желко!!!Ава ељубоморна! http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RWo#at=904
Ава е најјакатааа во шоу-во... Да не беше таа немаше да има ШОУУУУУ. Македонкатааа многу ме живцира, почна многу да се филма, да и оди по газот на Вендиии, почна многу да кажувааааааа, ууууф се испозанесее на крајов.. Вендии му е најопасна, ги врти сите како што таа сака, има мозооок, кој сака нека речи
А вечерва нема да има преглед на денот на ОБН? Сликата е замрзната уште од прееска...А и даваат фудбал.
Зошто ја крстиле Ава? -Зашто премногу ќе било очигледно да ја крстат ГлупАВА. Мала шала најсемшно од се ми е нашата АНЕ кога зборува на српски
Не можам веќе да ја поднесам нашава.Значи на почеток ок ми беше сега од ден на ден се подвратно жениште ми е.Како и се пушти сега на Ава леле права краветина е.КРАВЕТИНАААА!!!!
Немам изгледано ни еден преглед на денот целосно од „шоуво“, ама денес, во тие 5 минути што ги гледав, не можев да се изначудам на природната глупост и паметувањето со сила. Особена на бисерите на Маја, од типот на: „Како се нарекува вагина на латински?“ „Анусно или анално?“ Не треба да си доктор за да правиш разлика помеѓу поими кои секојдневно се употребуваат. Реално, сметам дека никој со здрав памет не би се пријавил за тука, ама збирштинава овде... Кога ќе се соберат сите заедно дали едвај ќе има IQ 80.
Се смири Анетка наша со Маја Н. а до вчера ја викаше „ мали црвич“ се другарки се, Многу мразам такви луѓе, се навредуваат, се по список, па потоа си пијат кафе заедно и си разговараат
значи онаа кравата глупа Анета нека исчезни од шоуто под хитноооооооооооооооо шоуто заради неа ќе престанам да го гледам која сељачиња господе кое невоспитање и не култура грбот му трие на Венди да ти се плукнам во кравата не му е доволно г***т што му го леже за да лапни некој поен па уште прича кравата уште повишва тоној,излези више од шоуто мори грда си гнаснаси намаш став одвратна си мрсна си немаш карактер излезииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Нашава на почетокот ми беше ок ама за брзо си го покажа вистинското лице...Обична трачара и ништо повеќе.Се здружиле со Венди и оговараат. И не знам зошто дозволуваат наркоманката Венди на сите да им го полни мозокот?? Венди,Славко,Анета и Маја Николич си се бараа и си се најдоја!Анета е потрчко на Венди,Славко е слугинка на Венди а Маја Николич е така бедна личност и заслужува никој да не разговара со неа како што и со Ава не разговараа.Сакаше да ја понижи Ава ама самата се понижи со тоа што скока од кревет в кревет. Ова го прочитав на вицотека Зошто ја крстиле Ава??-Зашто премногу очигледно ќе било да ја крстат ГлупАВА