Počela je da se bavi i glumom, još to nije na profesionalnom nivou ali se nada da će biti. Nije planirala da se bavi pevanjem, želela je da bude prosvetni radnik i da radi sa decom. Završila je kozmetički kurs, i uživa da pravi preparate na prirodnoj bazi. Obožava da se šeta, naročito po prirodi, voli da čita i bila je šampion čitač u Skoplju. ОМГ Zanimljiva činjenica : Prva je javno progovorila u Mekdoniji( ) da je stavila silikone, ali joj se to i dan danas obija o glavu, negativnim komentarima medija. Кои црни коментари за неа по медиуми, која црна ВИП личност јас незнам... Жив промашај
Мило ми е што Синди излезе. Ава многу ме нервира со нејзината глума. Си тера свој филм за да дојде до финалето. Не би ме чудело ако победи.
нема 38 има 40 затоа јадната таа затоа е толку очајна и жедна за оговарање се разбира човек што не е отстварен целосно и што нема сопствен живот очајно се грижи за другите животи псссс
Анета е 40 години, а Маја Николич е 39. Ама Анета изгледа како за 50 години, лицето нејзино нема видено изгледа маска или соодветен крем. Мислиш цел живот по ниви ја носеле, али јбг, никаква желба да се потсреди и спастри па секако ќе ја мислиме за повише дека има. Сораја ми удара на нерви, повеќе и од Маја Николич, толку глупава, проста и проѕирна спонзоруша, па дури и изјавува синоќа,како тоа она се љубела само со некој кој го сака, да секако ! Сака она, сака да љубе она позади камери, ама затоа пред камери ќе напрае се шо може да а чекат спонзори од кога ќе испадне.
Ах бре anuskaNESTLE ме изнасмеја со коментариве... како си ги погодила во срж...Се слагам со тебе целосно ама ај и јас да си искоментирам.... Ке почнам со Анета глупердата- гзолижачка, простакуша, неписмена, без сопствен став. Распарталена кломпарка, расчупана, мрсна, корупка.Јас незнам каков курс за козметика она завршила ама знам дека ништо од тоа не применува.Па кога па ќе ги облече тоа јамболиите ...како Цацко кога глумеше човекојадец ,,чорба македонче,, Венди - паметна си е женава, има речник, иако некогаш многу ,,егзотични,, зборови ми употребува само за да се истакне дека има богат фонд на зборови. И да,ја претера со тоа пикање во фаца по сите луѓе и убедување за ојле и дојле. Влезе во куќава да ја оправа Ава ама на крај Ава неа ја оправи. Надувана, напрчена жена, која од опасно религиозна женска преминува во класична кафанска певаљка во тигресто разголено фустанче. Вчера дознав дека она не само што пеела фолк музика,него и предавања држела за длабокиот тескт на нејзините песни како ,,Уљез,, и слични, чиниш како месија да е женава. Жарко и Жељко - не ми се лоши. Имаат акал. Жарко малце педерастичен ама реален. Жељко исто си е објективен, и отворен до даска. Све плеска во фаца,без пардон. Ава додуша го провртува како сака ама па и него му одговара да се забавља од време на време. Ете дознавме од Маја Н. дека по цели денови прдел,ждригал и ркал ама па тоа значи дека дечково е природен Маја Волк-нема да ја коментирам.Незнам што мајка бара овде.Проповеда за мир во душата а врие од нервоза од онаа другана Маја Маја Николиќ - искомплексиран прцул. Има она недостаток од нешто во животот штом така се понаша. Судија им се прави на сите, а некако карактер нула.Се испокара со сите па се испогушка со сите. Она ,,праштала,, имала ,,велико срце,, мајке ми. Али попила ја нож у леџа, Славко је њој уврдио не као Хурем,него као жену. Славко - кељав тиквар без два грама мозок. Го мафтаат сите како сакаат.Да ти се плукнам во мажот,толкав голем а женетина права. Топ - глумец невиден.Се прави поштен ама не е. Маја Волк му е најбоља пријателка ама не испушти да ја навреди и да и каже дека Маја Н. ја викала искривена. Го нејќам, безличен е. Милиќ - мрдната стара будала,со сертификат од Лаза Лазаревиќ со печат за неговата мрднатост. Го враќале со електрошокови само незнам за што го враќале. Битно добра судоперка е. Сораја- гадна мајмунка со сплескана фаца, искомплексирана пошто е пуна со пластика. Битно ја испромовира цела облека што ја поседува, и нејзиниот газ го стави на лицитација. Спонтано секогаш седнува со напрчен газ, со кратки панталони пола во газ и со чизми до колена. Спремна е за рециклирање. Ава- е Ава е неоткриен талент. Недефинирана особа. Незнам што и е,али има талент за повеќе уметности.Пеење, зборење,глумење, плачење и тоа све у рок од 5 минути.И гајле нема. Алал да и е. Ама најјака ми беше кога Маја Н.и рече дека е биполарна личност а Ава и вика ,,а ти си манијакално депресивен шизофрен психопат,, Хахахааааааааааааааааа
Колку убаво кажано, Силк. Посебно за Анета. Ужасна оговарачка. Ако дошла во вакво шоу, нека прави нешто, а не само да јаде и да оговара без врска, најлоша е.
ane nasa rasturi so sopskana salata abe izgubija najdija samo jade zdere boze ko nikogas da ne videla zelna za vnimanie samo ogovara lele strasno me iritira nesakam vaka da zboruvam i da komentiram ama zencevo bajagi zabega glupicka sie jadnata do nemaj kade so bi rekol kili mnogu je stupidna hehehe jas mislam deka ovaa nedela ke leta ko kuferce sekoja cest za vendi kako gi vrti site okolu maliot prst
Леле како може некој што толку многу не се поднесувал како на пр. Маја .Н и Венди ( стари непријателки ) и Анета и Маја. Н, сега да се толкуу блиски. Одвратни ми се таквите лижачи. Демек Венди, којзнае колку е интелигентна, како псикијатар да е, се прави којзнае колку е паметна, а лупа глупости само. Употребува некој вокабулар кој ни таа не го разбира. На почетокот ми беше интересна ама сеа ми е досадна се онаа знае, и за секого, сите ги имала изанализирано психолошки. Седи молим те
Еве ја Венди во елемент Женава е позната по вакви настапи, без гаќи и слично, и навистина е чудно (барем за мене) нејзиното прикажување разум и морал. Разбирам јас се, ама ова е дно на дното... А Ава е позната во Хрватска по тоа што проба да намести професор од факултет дека и се пуштал, па го уценуваше за тоа (буквално го уценуваше). И нејзиниот тогашен дечко си заработи затвор за уцената, таа се спаси... Маја Николиќ е тежок пациент, позната по измислените богати љубовници и по неверојатни гафови. Женава си има реално голем психички проблем, и еве како го наплатува тоа, се бламира по Фарми и ГБ... Нашава сепак е најнормална таму, верувајте.
Номинирани за оваа недела се Анета(поради зборување за номинации) Венди(поради зборување за номинации) Славко(поради зборување за номинации) Маја Николич(мислам дека е казнета со тоа од предходната недела) Драгутин Топич Топ(највеќе гласови од станарите)
Анетка наша колку ми е смешна кога се прави паметна,чудо едно И озбилно, само оговара и јаде брее, знае ли нешто друго? Досадна е веќе, кој што прави Анета оговара... Не дека другиве се нешто понормални.. Маја си има проблем сама со себе, досаден и е животот па си праи да и биде интересно. Венди исто се прави паметна до немај каде значи, она се знае, она за се се разбира, абе што да ти кажувам... Ава.... АВА. И зашто топ најмногу номинации има? Мене човекот ми е најдобар некако, јас највеќе сакам он да победи
Од Анета ми се гади толку е одвратна, само јаде и оговара А чекајте нели Близнаците се водат како еден станар