Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elennaa, 22 март 2013.

1. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    До вчера коси си кубеа, беа најголеми непријателки а сега пак гушнати си раскажуваат приказни :puke:
    зборам за Анета и Маја Николиќ

2. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.765
    И јас до пред некое време бев за Анета бидејќи како што кажа Лајонес ми се чинеше најнормална таму, ама сега и мене ми стана одвратна некако, сфатив зошто така коментирате за неа. Стварно ептен е оговарачка, и ме нервира што се здружи со „филозофката“ Венди и со Маја Николиќ со која до вчера се караа. |(

3. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    мислам дека се знае кој заминува дома. ''нашата'' Анета,па и време и е,по голема брука не сум видела до сега,дволична,некултурна,ако не оговара тогаш јади,а ако не јади само се прозева и никогаш рака на уста не става,ух не можам да верувам колку е не културна,и нај многу што од кожа ме вади е човек без карактер, тргнала по умот на Венди,и што и да каже Венди оваа само потврдува Да,Да..а дали видовте кога од закачалка и падна тоа крзненото палто и оваа наместо да го крени зеде и го клоцна :x уфф гнаса една не воспитана |(

На stojanovskata и I.want.to.sleep им се допаѓа ова.
  4. angelbaby

angelbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    22
    ја сакам венди да излезе затоа што сметам дека таа има многу големо влијание врз луѓето у куќата (анета,маја н.,славко а можда и топ) затоа сакам да излезе и да видиме што ќе се случува ако неа ја нема во куќата и со кого нашето анетче тогас ќе има исто мислење :lol:

5. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Јас како што разбрав, ќе ги одвојат, нема до крај да се водат како еден, ама незнам кога ќе биде тоа :?:

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Близнаците веќе се одвоени уште од Балкан сонг кога беше кажа дека ќе ги одвојат инаку требаше во иста група да бидат

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Овој Топ многу ме нервира се прај наивен,глуми добар мисли дека со тоа ќе стигни до победа..Греој!
    Јас сакам Ава сите да ги заеби и да победи!

8. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    И јас сакам Ава сега да победи и стварно да ги заебе сите.
    Овие Анета, Венди, Маја Н, Топ, Славко се ужасни.

9. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Ќе видиш сто посто таја ќе победи најплатена е да седи таму..По 9000 евра зема..
    А нашава е одвратна..

10. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Па и да озборува Анета е правична. Што, како божем нема право да ѓи согледа реално како стојат работите после извесен период? Особено во онакви услови, во период кога се изолирани од светот во три простории и едвај одржуваат нормални односи еден со друг.
    Вие да не ќе бидете подобри? Ама реално. :!: Јас мислам дека ретко кој е денес со крстот на чело. Па, и да сакаш да бидеш праведен неможеш, бидејки општеството секогаш ќе биде тука пред тебе за да ти го покаже своето друго лице.
    Плус, има право на свое мислење. 24 часа е затворена со онаа лудача Ава, или како да ја наречам не знам. Прочитав некаде дека единствено таа била најприродна од сите останати. |(
    Па, јас да бев таква ,,природна'' уште одамна би си пресудила сама на себе...
    Несакам да испадне дека јас сум нешто идеална па и судам на Ава како вие на Анета ама чудни сте ми. Навистина...
    Океј ви беа Кики и Вики во изминатите серијали кога правеа мајмунки од себе? Да, точно е. Тие можеби не озборуваа, но од авион се гледаше дека се разгалени drama queens кои сакаат да направат шоу. Исто како и Ава сега.
    Тоа нема смисол бре луѓе...
    И јас сепак ќе си останам за Анета. Не затоа што нема смисол за хумор, мода, стил или затоа што не е со 5 тона шминка..Туку затоа што е природна, сентиментална и зрела жена. Тоа се доблести кои треба народот да ѓи сфати.
    Ама пусто македонче, саде љубов и патриоти па од тоа меѓусебно критикување и злоба дотука стасавме. :|

А за близнациве немам коментар. Освен дека Жарко е многу поразличен од Жељко. Така да Жарко е всушност мојот фаворит. Згоден, интелегентен, прибран. Сите квалитети си ѓи има дечкото без оглед на неговата сексуална ориентација.
    Освен оној испад во исповедалницата кога испушти гасови :D е тоа дефинитивно не го оправдувам.
    Поздрав. :)

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121

А што божем има нешто па да не ја критикуваме...значи жената цело време иде по Венди и што зборува Венди она истото..Анета за Ава вика дека е глупа а она најглупа од сите таму ако гледавте вечера прегледот на денот кога Венди и објаснуваше нешто место Ава да ја стават Сораја и оваа глупава не сфати дека со тоа стават мисли да ја номинираат и има уште мислион други такви ситуации значу она таму е најглупа.Што има везе што е од Македонија и сеа што..значи дека ако ја не ја сакам Анета значи дека не ја сакам Македонија..значи нема везе.Значи тоа што нема мода и стил она не да нема туку како циганка се облекува.Место да ги носи секогаш тие цветни шалвари или што и да и се може да облече ацални тренерќи,фармерќи,хеланки ако веќе толку нема тело за суќна или фустан краток(не до под гс него нормална дожина од над колена).

каде виде дека е 9000 евра платен?Јас знам дека само Сораја зима 2000 евра неделно,Ава,Маја Николич и уште некој 1500 а другиве 1000 евра неделно!

да стварно Топ се прави наевен а уствари мисли дека со таа тактика ке дојде до победа али НЕМА.Зошто ко прво сите се попознати од него и нормално дека сите си имаат поголем фаворит од него!Ава она да не е толку глупа како што изгледа....дошла за победа и се ќе направи за тоа и тоа се гледа од авион али нема шанси она да победи а и да победи болје она неголи сите други освен Желко и Жарко.Јас во последни тројца сакам да ги видам Ава,Желко и Жарко или Сораја.А да победи сакам Желко зошто стварно е срцка дечкото и се се што кажал е НАМЕСТО,ништо некажал погрешно.Значи стварно му симнувам капа колку е паметен,реален,добар,мил,со добро срце,има смисла за хумор,колку знае да ги процени луѓето,не повредува луге значи се се што може да постои добро.ЖЕЛКО ДО ПОБЕДА!

На ane.bella му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Ако Анета била природна, сентиментална или праведна, тогаш очигледно се сменила дефиницијата за природност, сентименталност и праведност.
    Што ако е од Македонија, таа сигруно мене или некој од вас не претставува, си отишла за пари и во шоу кое луѓето го гледаат и критикуваат. Тоа што ете се погодила да е од иста земја од каде што сме и ние, не значи дека треба да ја бранам, од кај сака нека биде, тоа не ми е гајле. Ве молам не кажувајте дека Анета била македонски претсавник. Таа со е од Македонија но никого освен самата себе не се претставува. Точно дека луѓе не се гледаат и ценат по облеката, ама штом веќе е јавна личнопст не треба да си дозволи така да се облекува.

На anuskaNESTLE и ane.bella им се допаѓа ова.
  13. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Анета надвор,не ми е јасно која гласа за неа?Досега требасе да испадне.

14. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    го гледав преглед на ден 33,и не си верувам на сопствениве очи што гледам,до вчера лути ривалки а сега нај добри другарки Анета и Маја.Н,на крајот од видеото како се изгушнати,замуабетени,па Анета дури ја гали по косата а Маја дури се изгуби во гушкањето па дури и цицката и излезе и не се сети :x незнам дали да плачам или да се смејам :?: ај само че се прекрстам со лева рака.

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Молим ти се Валерин, Анета била најдобра, мижи асам да ти баам!
    На нас ако не ни е ок, не ни е, нема ти шо да не убедиш или да кажуваш каква е, пошто сите гледаме, и ако сака да е дел од едно реално шоу, и да ја добие нашата подршка нека си го покаже карактерот и нека сврзе една асална дискусија без Венди, а не само да изиграва потрчко и да ми е срам дури и да ја гледам искрено.
    Анета е проста, простааааа, не може бе ти да одиш да пеиш по Австралија и натаму, да се пријавиш на реално шоу, да те плаќаат за седење таму, а ти да се облекуваш како бебе и уште цуцлата у муцка и фале, и не може бе она човече да биде 6 дена со мрсна коса и без шминка, тоа е на тв 24/7, 30 дена, шо ќе а кошта да се среде бе, да заличи на средена жена и да истакне женственост?!
    Извини девојко, ама тука и тоа облакање ти шо го викаш, модата, и те како игра улога.
    Не за џабе сите ја критикуваат, па и нека носе тренерки, дуксер, најобично, фармерки, хеланки и блузи, јас секој ден сум така, ама нека се среде, а не пижамите ги пикнала у блуза, влечки облекла, косата бушава или мрсна стандард, златна средина не дај Боже да најде жената. |(
    Се игра улога, а она оде доле, само заради нејзиното немање сопствен став и не личење на жена, шо нели е се шо се бара у едно релано шоу.
    30 дена се у прашање, 30 дена ако не можење бар да глуме дека е некоја си ванаби модна икона и да сепонаша како жена со сопствено јас или бар нека праве сплетки, и тоа е дел од реално шоу, ама не бе, нема кај неа никаква амбиција за опстанок таму, освен секако за тоа месото у фрижидер.
    Па кога а слушнав како му вика на другите станари цело месо го изедовте |( ...да не мислеше дека она го смотала,можеби месечарела па го омуфала преку вечер..
    шала на страна, батали патриотизам и се тоа срање, кога некој не бива, не бива и крај точка извичник.
    Може за тебе а бива, за мене не а бива, нема шо да кажуваш како не сме патриоти, не мешај ногу баби и жаби, наша била, голем машки полов орган ако е наша, колку наши има па за к*р не ги бива...
    Ти тоа не го знаеш и немаш право да го кажиш само оти не ја сакаме сељанката Анета ;)

На manja666 и vitomir им се допаѓа ова.
  16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    лелее кога било тоа :?: :?:

17. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Анета е толку проста што не ни треба да и даваме на значење, ама ајде. Не знам кој треба да добие награда за сељак на векот, она или Вучич.

18. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    :rofl: Анета не ја бивало а сите други ги бивало :rofl: не ми се верува што читам за ова т.н. ШОУ.
    Колку сериозно се зема глупирањето на личности без интелигенција, ниту еден од нив не знае да сврзе реченица и само гледаат
    гзови, цицки и курови
    да покажат.
    За срамота, ама кога сакаат вакви срања, некои си печалат на тоа.
    Па уште требало модни икони да изиграваат. Кои модни икони бе, нешто како Сораја кога ќе се расчепи на фотељата во таа соба за исповед или Ава кога ќе се расчепи, кога ќе се облечат по гаќи и прслук и му отидат на "Големиот брат" на "исповед", а тие со камерата у вагинален отвор ќе им се пикнат?
    Да бе, све се модни икони таму, на сите после ова шоу им се расцетува кариерата :lol:
    Тој наркоманот со шеширот, цело време мирен мирен само чекам кога ќе ги испокоља на спиење :rofl:
    Тоа ти е група неписмени сељачишта.

На galijan, Hipster, manja666 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    A мури Абеја :D :D

Не викам дека не е така, така ееее, сите се исти бе, курветини се исти од ист калибар, ама некогаш навечер си ги загледувам, пред спање, и некогаш ми се интересни, нормално дека салам човек нема таму, јасно е тоа, ама Анета морав да ја искоментирам, певаљката наша.

А за наркоманот рокерот, свака ти част, некогаш и мене ме плаше кога од никаде ќе фате да вреска како свиња пред колење :D

Имам прашање. Стварно Маја Волк била со 5 мажи у исто време?

20. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    еве тука ептен на крај 1час и 14мин.
    http://www.youtube.com/watch?v=6zR61z9y--E