Без полезна е дискусијата за тоа кој е паметен а кој е глуп или нормален, за мене нормален човек не може и не се пријавил во шоуво од неговото постоење. Сите ми се коефициент интелегенција амеба, нема еден нормален во ова шоу кој и би размислил да се пријави, па овие како демек некои ѕвезди, да беа ѕвезди немаше да дремат во куќа затворени толку време, ќе си се бавеа со веќе така зафатените и напорни професии и ќе си ги вадеа парите.
Кај и ја најдоа вчера таа вештерската маска на Анета Баш убаво и стоеше. Ама кога е ненашминкана и распарталена поише ми лици на вештерка,ова како дотерување и дојде
А најсмешна е кога ќе рече ВЕ САКАМ МАКЕДОНИЈОООО Кажа и кога влегуваше, и после на исфрлувањања повтори. Какво сакање, не не претставуваш нас, сама се претставуваш.
Незнам од каде ти е оваа информација дека сите биле попознати од ТОП? На когу му се познати? На мајките и татковците???? ТОП е ѕвезда број 1 од сите што се таму бидејки во СВЕТСКИ рамки е познат. Додека пак, останатите си се познати само во својата земја, а не и надвор, или евентуално само во Македонија и Босна и толку.Тој Топиќ на светски олимписки првенства земаше први места, има преку 200 медаљи и го знаат во светов. Незнам како некој може да искоментира вакво нешто? Кое ви е мерилото за позната личност??? Треба капа да му симнат сите на него таму.
Па ако чекале во редица, претходниот да заврши. Ма да човековото тело има многу дупки и може Маја да ги послужила со, освен вагинална,анална и орална дупка и со двата ушни канали, друга опција нема (евентуално хенд џоб со секоја рака посебно). Таа само се фали, ич не е згодна ниту паметна ниту сексапилна и во секој обид гледа да се соблече што повеќе, мисли дека со тоа ќе се направи секс икона, ама тешкоооо. Не гледав вчера каков циркус правеле, филм си гледав, а "шоуто" го гледам само додека менувам тв програми и од пола саат гледање не успевам да доловам ништо интересно, се се врти во круг. Овие близнациве ми се многу сомнителни, ај што имаат педерски однесувања и личат на такви, нешто психички како да не е во ред со нив, барем со тој едниот што демек ја моташе Ава. Анета испаднала (ќе испадне)? Кај`н шансе, цуриккомен Анета (не се чудете, вежбам германски), их мах нох филе филер
Aнета мислам дека се дупна од јадење кога и да гледам таа гнете бе брате хахахаха толку ли храна невидела....
^^ Нека се најаде убаво, дома нема да има да си купи, повеќе од месец дена тезга не фатила, мора да се надополни тоа . Убаво ќе беше и едно фустанче да и подареја, одамна не била на шопинг, до наредна тезга во Мелбурн кај нашите, треба во тигрестите панталончиња да пее? А плус сега ќе биде популарна во Мк ќе има интервјуа, па не бива се во иста гардероба да оди.
На Анета и помина времето и со тие австралијански турнеи, сега помладите одат. Затоа она си дошла тука по пари. Една од ретките кај кои не можеш да најдеш нешто по што ќе ти биде фаворит. Само да се јадело и оговарало, па со српскион акцент кога ќе почне да зборува за јадење, ШТА ЧЕМО ДА КУВАМО ДАНАС На едни исфрлања водителкава ја прашува нешто, оваа ќе се удавеше од јадење и уште и вика Ме затече неспремна, со полна уста храна .
Гледав вчера сите се спремаат harlem shake ќе прават сите се облекуваат во костими, Анета кутра наша кармин да ставела Сите ја чекаат, ВБ ја повикува оваа абер нема карминче битно да стави !!! Што ќе ставиш мори Ането и со кармин и без кармин си за нигде.
штооо ставрно ќе играат харлем шејк? ау тоа ќе биде интересно!! Искрено да така он е таму најпознат да али ја тоа го реков во смисла дека овој само еве да речеме 10 пати ќе истрча на олимпијада и сигурно дека некој пејач повеќе ќе го сакаш од него,а иначе тоа да али секој кој на пример ги зане Топ и Маја Н. привин ќе му текне на Маја Н. неголи на Топ мислам ако ме разбра што сакав да кажам
Не е вистина то ашто сите имаат коефициент амеба значи нема везе што они с епријавиле во вакво шоѕ дека немаат пари.Сите тука се пријавени само за една цел големи пари-на лесен и краток период.Плус да не е никој ѕвезда али како што кажаа на пример близнаците дека послем француското голем брат биле многу познати така и сите тука во српкиов голем брат за тоа се пријавени! Јас пред да почене шоуво незнаев никој освен Ава,Сораја и нашава.Шоуво за сите ќе биде еден плус и сите ќе бидат по познати а со тоа и побарани на пр. сега близнациве ќе бидат многу познати во Србија а не и ни малку вистина дека се глупи ни најмалку не се па да се пријават во голем брат како што ти викаш !
Последно исфрлување е тие што ќе останат ќе се бидат полуфиналисти.. мислам Јас сакам да излезат Анета и Маја Николиќ
Eпа тоа ни е завнично прв проблем што не знаеме што е по дефиниција ѕвезда. И затоа вакви кокошки и петли се класифицираат како ѕвезди, уште и зимаат пари што седат таму, доста што јадат, ждерат и се остало на гага. Еднта бараше пудра од 100 евра пред некое време, друга долна облека, па уште и фризери сакаат, сами незнаaт коса да измијат, вошки ќе фатат жими се каквi се во тоа косите сите-освен Славко Така да не планирам да се докажувам или да се натегам за овие, они за мене сите се амеби едноклеточни, на некои кариерата им пропаднала одмана, па сега си викаат што даш даш, а на некои ко Ава кокошката од што нема три чисти во глава немаат што да и прават, па од дома ја тренираат само за вакви реални шоуа, па да кад ке кокошка, нека биде златна. Ѕвезда нема да дојде за 1000 евра месечно да се срами тука, ќе си се бави со кариера и ќе извади по више од 1000 евра во еден ден. Оваа нашава стварно само ждере луѓе каца ќе се напраи, па нека вежба на тоа справите мутава ни една,лето иде
Какви ѕвезди бре овие? За нив и за нивните си се ѕвезди. Многу е добар новиот предлог закон на Македонската радиотелевизија каде во повеќе категории се рангирани сите македонски музичари, изведувачи, и во ѕвезди кои ќе добијат најмногу песни и пари понатака се ставени само неколку (Каролина, Калиопи...). Така да денес некои поинаку го сфаќаат поимот ѕвезда. Овие тука се далеку од ѕвезди, посебно нашиот сељак со напупчените прсти која сигурно е во најниската категорија на МРТ и Министерството за култура за тоа колкав придонес дала за македонската музика до ден денес.