Неможам да верувам дека онаа глупавата крава Анета остана а Славко испадна да ти се плукнам во народот што гласа кој гласа за онаа бе аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Да бе и јас се изнервирав, ја мислам дека тиа гласови се платени, нема шанси некој нормален да гласа за неа свашта Па и овие коментаторите наши лигавеши прва класа
Кој би гласал за неа, хахаха Прво, не го гледаат толку луѓе ова шоу како што го гледаа порано. Второ, и оние што го гледаат не трошат пари на гласови, а не па на Анета која е антифаворит на сите. Продукцијата ја држи затоа што е од Македонија и некаде во полуфиналињава ќе ја исфрлат. Јас на ОБН го гледам, баш заради коментарите и тие гласајте па гласајте текстови што одат на екран.
Анета дотурка подалеку отколку што очекував. Мислев дека уште на почетокот ќе испадне, ама.. Многу ретко гледам, и ниту имам фаворит ниту антифаворит И сега читам испаднал Славко, а баш тој мислев дека ќе победи
мислев дека Анета заминува 100% и сакав да замине,и сега гледам продолжува и се зачудив ама мило ми е за Славко дека замина,за него немав некое посебно мислење,ама пред некој ден во исповедалницата кога кажа дека демек треба да порачаат авионска карта за Македонија,е тука ми го пукна филмот.Е ево ти га на .!. Славко,порачана ти е картата тебе до Црна Гора или Данска или кај и да живејш Сељак еден црногорски,оди дркај раат сега по црна гора
Баш ми е мило што излезе Славко. Цело време мислев Анетка ќе си замине ама за некое чудо големо остана. А воопшто не е интересна. Без разлика на тоа што ајде наша е, Македонка, па ајде да бидеме малку патриоти, ама не бива бе... Нема свој став, нема свое мислење... се што ќе каже Венди и таа потврдува. Јавна фаца е, барем малку да се подотераше. Не ми се допаѓа воопшто. Од почетокот си мислев супер е, ама подоцна го променив мислењето. Венди - таа пак глумица не видена е. Сега се газ и гаќи со Анета, а ќе видите кога ќе излезат што се ќе изнакаже за Анета. Премногу се преценува. Ок, паметна е, не дека не, ама се преценува. Мисли дека таа знае се...
АААААААААААААхх, сакав Анета да испадни, а Славко во никој случај. Потпадна под влијание на Венди кутриот, си го однесе за нив двете, кокошките. Ама Венди нека остани уште малку, да ги поврти сите глупавитее Ама Анетчено како се подготвила, со фармерки од 1950 година, и жолта маичка.... Фала богу знам која вечер се исфрлањата, и ќе се средам малку, можи таа ќе бееше исфрлена ии беше облечена 0!!!!!!!!!!! Катастрофа ееееее
Како што се изјаснив и предходно, Анета ми е одвратна ама зашто друг да земе поголем хонорар нека го земе таа. Венди ме е антипатична, вештерка, предавник е, и таа беше иницијатор на договорот за номинации, таа ги намести. Се преправа ко којзане колку многу е начитана и интелигентна, а благе везе нема. Немојте дечки да ми викате дека е паметна, кога е малограѓанка. Мило ми е што Славко излезе, но во текот на шоуто ми беше интересен. Требаше Венди да излезе па да видевме без неа како ќе се одвиваат работите. Позз
Иако веќе напишав дека одвај чекам да заврши големиот брат почнува да ми се допаѓа бидејки ме смее...За Анета гласам бидејки е од МК,но сиромашката е гревче...леле одвај сфака што да се прави мајка природа...Дури сега се смеам додека пишувам...ама се тешам бидејки некоја интелегенција не видов во ниту една личност може има некоја добар глас,добро тело ама дефинитивно станува збор за ептен ептен глупости на НИВОУ...Убаво е да има глупости да се смее човек но барем малку интелегенција бар да речеш е ова е добро...Искрено Ава е неповторлива незнае реченица да сврзе,а и што ке и е иако е празноглава има добро тело и не е како што вели таа фригидна...Маја Николич-кавгаџика сос педигре незнае ни да се расправа ко што треба...Сораја буцкало Тие близнаците Маја Волк-за неа неможам нешто лошо едноставно им се придружи.Топ тој толку се покажува како логистичар умен што понекогаш ми доаѓа да помислам дека нема поим како да се однесува па кутењето е злато...Тој со шеширот ми е ко страшило за бостан и кога го гледам прскам од смеа...Венди многу сака да биде водач демек ама не оди од рака...Како и да е ке си гласам за Анета никој таму не е подобар...Тоа е факт дека е шоу треба да биде интересно ама глупирање до даска богами можам само да им симнам капа...ако ништо друго неповторливи се во тресење глупости па и тоа треба човек да умее ајде нема веза
Зошто толку многу има коментари за облеката на Анета , Жената се облекува како за нејзијните средни години. Пристојно Да се разбацува да носи штикли ( како ава сораја и другите ) ке кажете курва е .. И плус не можете да судите за тоа колку е добра облеката што ја носи , секој со својот стил ...и можеби толку и биле можностите т.е толку скапа облека можела да купи . Додуша никој подобро од неа таму не се облекува .
Хахаха баш си викав синоќа ако испадне нашава и кога ќе треба да оди со Маријана да збори бруки живи, со Мак Џинс фармерчињата и тоа горе золтото елече со белата маица под него... Добро де, може не беше од Мак Џинс ама се сеќавам на времето тие имаа такви тексас дреч золти, зелени, црвени елечиња... Па одиш во реално шоу, среди се мајку му, коса среди еднаш, пегла нешто фен, четка... ма ЈОК Облеките како партал таму, не дека по дома нешто треба посебно да се носи ама сепак те гледаат толку луѓе, не иде што не иде. И јадењето... кој што прави, Анета јаде ли јаде Сега не дека никој не јаде ама прва да седнеш на маса секогаш и ждереш небаре не си видела со денови па и тоа не иде. Манири 0, Н У Л А!!!
Вчера ја затеков најавата како ден со шешир буткаше по некоја си таму и ја тресна со вратата на крај. Сега малце погледав и заклучив дека таму еден нормален човек нема. Сите до еден ми се понашаат ко неандерталци, ко штотуку да влегле во цивилизација.
Да да...вака.Денес вечер во 22 и 15 има јавни номинации и послем полноќ има преглед на денот.утре нормално преглед на денот.Четврток и петок или петок и сабота има избацување и послем во понеделник крај! Во враска со вчерашново избацување старно се разочарав што не излезе Анета!Ама мислам дека ова беше наместено Славко да излезе дека нели го криеше тоа ливчето од големиот брат.Али како било важно сакам Желко да победи,највише си го сакам а и мора да признаете дека е најкоректен!