http://www.youtube.com/watch?v=963W1xvB ... r_embedded О Боже, Сораја сигурно ќе снесе јајце вечер, си мисле дека направила ногу паметна и јака работа О мури козо една вештачка Сораја сакам следна да си оде, не е Маја крива шо се на неа е вештачко како и носот фала богу, па крв и течело, оди мури скриј се! И ајде више еднаш нека заврше шоуто, фолирање фолирање, никогаш доста на маските.
Значи Маја да не и мавнеше толку силно шлак во лице немаше да и потече крв.Ало бре кај се наоѓа!!!!!!!!!!!Најбезобразна е Маја и ако убаво и врати Сораја така и треба.Зашто бе ја заустави Желко Маја требаше да и удри шлаканица на Сораја и да лета надвор!!По безобразно створење нема со сите се искара.А тоа дека Сораја имала маска не е вистина она предходната сезона се кареше со сите ама виде дека не е тоа начин па се ПАМЕТНО си кјути и управо е!
пссс јас да бев имаше да ја залепам на подот онаја Маја курветината а и оние тупоглавците во куќата од лајно подолу ги напрај и уште муабет му прат на онаја парталот па сега како нешто добра фина се прај пффффф одвартна напред Сораја
Иако не ја сакам нешто многу Маја, ама во овој случај Сораја многу лошо се испонаша.. Многу лоша реакција, а и незнам дали забележавте како одеше со газот . Јасно е дека таа е тактиката која неа ја одржува во куќата ( истакнување превише на атрибутите ако некој не ме сфати на што мислам.) А и со тоа дека нема маска не се согласувам, затоа што витинската Сораја е онаа од предходниот пат, се караше и како што кажавте виде дека така не бива па смени тактика, што значи, не е таа вистинската, туку глуми фина за да остане во куќата Се поодвратна ми станува, сакам да излезе..
Е сега се изнервирав. Гледам на страната на сител од понеделник до петок нема да има вклучување во живо во 12 и пол или кога беше.. нема да има бидејќи ќе има Зет-Домазет само ќе има вечер преглед на денот и после полноќ во живо.
аххх.. можам да замислам колку души посакаа да бидат на местото од Сораја во моментот кога ја шлакна Маја Н
И Маја и Сораја НАДВОР ..Синоќа сакав да се истепаат убаво убаво и да ги избрка ГБ. Маја прво си почна а накрај си го доби.Но колку што ме нервира Маја толку и Сораја ме нервира.Курветина,цела пластична е па згора на тоа и како се движи како оди,мајчице ! И ај веќе нека заврши зато шо стварно се одвратни Би сакала Топ да победи,по шо онака ми се гледа најнормален.
Не ми е јасно зошто гледате ако сакате да заврши?Едноставно смени канал кога ке видиш дека има Голем Брат и готово а не со сила да гледаш! Плус тоа што викате дека Сораја е пластична она да стварно има вештачки гради,нос и уста али девојката е стварно е НА МЕСТО!И што како оди така а што сеа да не треба да си го крие добриот гз...сите тоа го зборите од една причина-љубомора,кој ќе каже дека не би сакал да биде на нејзино место ДЕБЕЛО се лаже а бидејќи неможе да биде некој на нејзино место единствено нешто што ни останува е љубомората! П.С. многу поени си собра Сораја со тоа вчера што го направи!Сега баш и незнам кој би излегол од трите најпопуларни дами во куќата Ава,Сораја и Маја.Ај ќе видиме утре само едно се знае КЕ БИДЕ ТЕСНО!(ја сакам Маја да излезе доста е од нејзиното глупо понашање нека иде да си ја види мајка си која е болна од рак и во болница а не да седи во куќата и само трачари,љубомори и лупа глупости!)
Jaс прочитав дека Венди и Жарко се исфрлени од куќата Да не знае некој дали е ова точно и ако е зошто??
^Знаеш кој може да и љубомори на Сораја? Само некоја ку*ва која сака да биде како неа Освен нозете друго ништо нема добро врз неа, лицето и е гроб! грозна е и со операции... Можам да замислам каква е била без корекција на носот и усните....
На Сораја нема потреба да му се љубомори во однос на фацата бидејќи целата е пастична косата устата носот све е искорегирано а за лицето да не коментирам забелажав и дека има доста бубулици,но да се лажиме што е згодна згодна е тело има гром така да сите коменари паѓаат во вода околу тоа,не велам дека е лична но згодна е и тоа многу а во куќата не да му љубомрат туку само ја гледаат и си пукат од мака уште кога влезе во куќата на сите му падна вилицата многу добро рече еден од близнаците во куќата ги собрале најгрдите жени што можеа да се соберат,исклучок ми беше Синди која имаше и фаца и тело а сега ми е Сораја така да да не се лажиме сигурно нема да му љубоморат на Маја кепецот и на Анета кравата...
ДА да Сораја стварно не е многу убава во лице али онака средно ТЕЛО ГРОМ,ЛИЦЕ ЛОМ! ,а за Синди не ми имаше нешто убаво лице а и е ниска за модел или што и да е ! Нема везе испаднаа од една игра вчера што ја играа.требаше да седат во едни кутии и на секои 15 мин. кога ќе им каже братот требаше да мафнат со едно знаменце и они не мафнаа и затоа испаднаа од играта а не од куќата Вечер ќе биде најинтересно исфрлување до сега.Не се знае кој ќе испадне!
Е алал да и е на Сораја па и јас да сум на нејзино место би го направила истото, доста веќе беше од тоа џуџаство покварено створење време беше некој да и покаже заби а не цело време скока ко некој зајак па таа на сите им наоѓаше замерки тој имал вакво тело онакво па таа е љубоморна искомплексирана будала.На Славко не знааеше како у мадињата на човекот да му се напика.Сакав тој да остане жал ми е што го исфрлија, а инаку симпатичен ми е Жаркоо ептен да се понашаше малце по мажествено измислен е за брат му!