јас пак сакам ава и жељко да бидат пак заедно, мн убав пар ми се. а инаку вечер сакам да испадне маја не можам веќе да ја поднесам, мн ми е антипатична. а за венди пак да не зборам се е кажано. инаку едно големо БРАВО за Сораја ама ја плесна Маја во лице
нема везе!!! мене баш повеќе ми се допаѓа Желко....мислам освен ако не си ги помешала.За кој збориш за тој што беше Дени или другиот?За тој што беше со Ава или тој што се дружи со Сораја?
Тогаш јас имам грешка прочитано како и да е важо е што не се излезени... Неможам да ја поднесам оваа од Бекстејџ гускава
Леле луѓе Анета неможам да ја поднесам, толку ми е тромава глупа и одвратна Нема став и дури Милиќ и кажа Жива срамота е.
Ова нашава му вика на близнакот што мрчеше ко демек никој не средува низ куќата бла, бла, бла Па нисмо дошли овде да работимо бре Сакаше да каже Барем јас не дојдов да работам што вика Цацко Спијам до колку сакам, јадам колку сакам, ми дават се шо сакам и не си идам ма, не си идам Така и оваа нашава гуска Мило ми е што МАја излезе... била со Венди и Анета пријателка
Леле Маја не знаеше што збори, цело време контрадикторна де вака де така. А ги наведе Анета и Ванди за најдобри другарки зашто немаше кој други, со сите беше испокарана. Па нешто као се подсмири малце со нив на крај, (што не поштувам)па ги кажа нив. Иначе нашата не само што мисли како Венди туку почнала и во нејзин стил да се облака. Значи до толку да се било нечија марионета немам видено
За Сораја едно мислење. Уште во претходниот Велики Брат на моменти многу ја почитував заради цврстиот карактер, но на моменти ми изгледаше ептен огорчена и ги оговараше сите со кои претходно се дружеше. А сега, овој серијал кај неа има голема промена. Демек мирна, повлечена, културна, не оговара, ама се е тоа само искуство плус. Свесна е каква слика оставила претходно и сега знае како да тактизира за да не испадне лоша, ама како што кажав се е тоа само тактика. И затоа мислам дека е најлоша од сите таму, и од Маја и од Анета и од сите. Овие барем се искрени со себе и со другите за тоа кои се и што се.. мислам, Маја Н. е пациент ама барем не глуми, го покажува вистинското лице секогаш. А ова Сорајава е притаено зло, најлошиот вид...
Тоа е стара приказна, ја даваа порано, му умрел тренерот и пријател. Топ се фаворизира, тој ќе победи, штета.
Јас мислам дека Топ само глуми дека е добар. Кај него ме нервира тоа што се прави дека се знае, дека он е најпаметен и слично. За Анета се имам изјаснето дека не е лоша за разлика од близначките пред некоја година што беа. На сите кажува што мисли, опуштена си е. Можеби изгледа наивно поради тоа што зборува на српски со некој чуден акцент, но мора бидејќи не ја разбираат. Се труди жената да ја сфатат. За Сораја, како што кажа еден од близнаците(мислам дека Жељко беше), она Е убава, но има мозок како на кокошка... Немав ништо против неа се додека не се случеше инциндентот на јавните номинации. Тогаш си го покажа вистинското лице. Маја Н. не ја удри толку силно како што Сораја вели, туку само се слушна онака „шпљас“ и дека сите почнаа да викаат „Уууууу!“ и Сораја се навреди со тоа, па затоа ја лупна Маја 10 пати посилно. Не дека ја оправдувам Маја, но во овој случај Сораја беше повиновна! А исто така многу лошо испадна што Жељко и Жарко се скараа поради неа, уште еден минус за Сораја, и тако то. Ми беше фаворит на почетокот, но сега посакувам да испадне.
Истото го мислиме.. Значи она не е воопшто паметна како што се прави, не е ни толку мирна и повлечена, туку се е тоа тактика, затоа што веќе знае како било минатиот пат, тоа веќе го пишав. А и коментарите погоре дека сме и биле љубоморни на Сораја, искрено да има убаво тело , ама немам зашто да и љубоморам, се е тоа пластика, ако сакам можам да си направам пластични операции како неа и чао пријатно . Мене тоа не ми е за завист, да беше природно да, тогаш можев и да и се поклонувам за тоа тело, ама вака.. мм не
Ја уште немам гледано ваква сезона..се испокараа,се испотепаа...у секој случај-интересно за гледање ако не ништо друго Инаку се сложувам,Сораја е и те како голем тактичар,а се тоа е искуство од претходниот пат..ма немој се она е неутрална,па не ме ставајте во уста..едно друго..само седи на страна и анализира а никако не кажува во лице што мисли,се е тоа тактика