Излегоа Венди и Маја Волк. Инаку за ова брукањево,Снеже водителкава заедно со Маријана кога излезе Венди ја прашуваа прашања,нели како и секогаш кога ќе излезе некој оди на интервју со Маријана,така и овој пат беше и Снеже пошто нели Анета постојано беше со Венди во куќата..и сега нашава(Снеже)ја прашува Венди да и објасни што е тоа морален дегенерик демек ние во Македонија не сме знаеле И исто така ја праша Венди зошто Анета цело време одговарала со да,тачно..Значи ја прави мутава,односно дека нема свое јас..ете тоа беше...
Ајдееее,бог да чува -.- Ке гледам утре на јутуб сигурно ке има,како и да е,милич излезе сеа ке нема кој да им чисти у кујна и венди излезе ке нема кој да филозофира
И мене не ми се верува дека стаса,сепак никој не гласа за нејзе,плус мора да има од секоја држава по еден,се е местенка луѓе,зарем навистина мислите дека некој гласа за нејзе?
А зошто да не гласа, да не е забрането? ...чудни луге. п.с и мене ми е чудно, ама ете си гласат лугето
потполно се согласувам со Лана, уште пред да почне шоуто од продукција знаат која ќе победи гласовите си се за берење пари за наградата од кај ќе им најде емоушн 50 000 евра живи очи. малце мозок вклучен ќе се спои сложувалката, искрено не знам кој од македонија би издвоил пари за да гласа за анета а од другиве земји чисто се сомневам некој да гласа за неа (доколку се праиме на мутави и нели гласовите имаат некакво влијание и улога). Јас мислам дека ќе победи Топиако би сакала да победи Жарко или евентуално Жељко
Бре бре бре...апла се гледа дека ова е тешка намештаљка...Сите испаднаа наша мрсна Анетка остана... Нема шанси...Ако ја наместат Сораја сурлата или Топ стапот,стварно бедно ќе биде. Џабе гледање...
читав дека сораја имала многу јаки спонзори се било под нивна контрола така да нека и се честито паричките
Вчера имаше само преглед на денот. Денес е финалето. Иначе, јас мислам дека ќе победи или Топ или Ава. Нормално, јас сум за Топ да победи. Ама ете, луѓето гласаат за Ава. Интересна била. Жарко и Жељко ќе бидат 3-4 место. Ама Жарко мислам дека ќе биде пред Жељко. А Сораја мислам дека ќе излезе одма после Анета. Или Анета а потоа Сораја.