Види вака swrcii,многу,ама НАЈМНОГУ на светот мразам кога ке дадам свое мислење и кога некој ке ме свати погрешно и ке ми се нафрли,дали некаде во мојот пост спомнав дека е забрането да се гласа? Ако си ја сакаш анета гласајси за нејзе,никој ниту гласа ниту ништо,се е забава за народот,велики брат за сител пример да дава вечер 2 саати во живо може за да им дозволат да ја емитуваат 2 иљади евра ке им побараат,велики брат се емитува на 6 телевизии,и тие шо гласаат вкупно се на се сите пари идат у џебот на станарите,кој 2 иљади евра кој 1ипол и на крај 50 иљади евра,се е испланирано и се е сценарио и намештаљка,затоа на крај останаа барем 1 од 1 држава така да размислете си ..
Јас не го гледам редовно,ама кога ќе го фатам го гледам Инаку,Маја (постарата,не им ги знам презимињата) испадна ?
^^Јас мислам дека ќе победи Ава или Топ. Мене Ава ми е многу грозна,премногуу...Ми се гади кога ќе ја видам,само се чудам што виделе луѓево во неа па да гласаат...
Јас мислам дека ќе победи Ава. Имам претчувство дека ќе се повтори оној Велики Брат кога победи Маријана Чврљак. А сите знаеме зошто победи таа. Да не легнеше со Немеш, сигурно ќе беше исфрлена. Би сакала да победи Анета, ама знам дека тоа нема да се случи. Така што, навивам за Топ.
Jaс мислам дека Топ ќе победи, и навивам за него. Најнормален ми е од овие што останаа. Колку сакате кажувајте колку е интересна Ава, јас повише сум по понормалните.
и јас исто од овие сто остана топ па и анета засто да не ава како ава будалеста малце ама ок не е само тоа туку мислам дека топ е најсериозен и заслужува да победи
Фаворит таа година беше стариот Дуле и човекот беше скоро до победа, кога Немеш на Маријана јавно и раскина, и така цела публика се сврте кон неа и гласаше. И самава водителка во интервју потоа кажа дека после раскинувањето гласовите за Маријана драстично се зголемиле, така да... Нема правило дека ќе победи тој што спиел со некој или направил некаков скандал.
Јас ќе си останам доследна на моето првобитно мислење. Сакам Анета да победи. А ако веќе не успее, сакам Жарко! Навивам и за него.
Јас не навивам за никого..Единствен фаворит ми беше Невена Мислам дека Ава ќе ги зезни сите и ќе победи.
Ма баш ме боли уво кој ќе победи,важно додека ние рмбаме за плата тие се изналежаа и си лапнаа по некое евро,и некој од нив ќе си земи уште 50 илјади за џабе.ако победи Сораја значи 100% е наместено а истото и за Топ важи,верувам народот гласа за тие што се интересни за гледање што не е случај со по горе наведениве,скоро па и ништо не направија,буквално се належаа,ако морам да бирам победник би одбрала некој од близнаците Жељко ми е по интересен а Жарко симпатичен,останатите се бљак на чело со Анетче наша.
Одамна не сум пишала на темава па еве *Маја кога излезе пресрекна бев најголемата будала аут *Милич онака добар беше човекот не беше лош *Маја волк доста и беше *Кога кажаа во саботата Желко,Жарко и Венди станете умрев супер што кажа Венди Ако победи Топ само тоа ќе биде наместено..и дај боже да не победи.Да не си иставам гревови на душа али тогаш кога плачеше премногу просирно ми беше за да собере гласови Иначе од другиве вечер вака сакам да бидат подредени 6.Анета(предалеку истера со тоа однесување) 5.Топ(или е предобар а тоа да беше немаше да се влезе во куќата или е преголем играч) Следниве 4 места како и даиспадната би била задоволна а најмногу вака ако испаднат 4.Сораја(во предходниве коментари некој ја критикуваше али погледнете од нејзин агол и ставрно некогаш е ов прави,мене бар многу ми е корекно девојчето и тоа она што си се држеше на страна тоа си е нејзина игра и неможе никој да ја осудува за тоа) 3.Жарко(добар дечко и секогаш саак правдата да биде задоволена али содта му е трето високо место и така брат му ако победи ќе добие нешто од парите ) 2.Ава(некој викаат дека е глупа али далеку од тоа она само сака да победи и се би направила за тоа ) 1.Желко(стварно заслужи да победи не направи ништо криво а и беше доста инатересен па незнам што повеќе од него би требало д аима еден победник во такво шоу ) Како што наслушнав најмногу гласови имале Ава и Топ.Ако победи Ава со среќа а ако победи Топ стварно ќе се разочарам во големиот брат и ќе се потврди тоа дека е НАМЕСТЕНО СВЕ! А искрено Анета ќе победи кога врба грозје ќе роди,да не се лажеме за џабе А во врска со тоа дека ако Сораја победи е наместо тоа нема врска зошто ако беше така што не победи и предходната сезона?Плус тоа скеој вечер е по најмалце два пати во опасна зона а Топ беше само еднаш и тоа најгоре мислам тоа стварно не оди! Во секој случај ќе ми фали Големиов Брат и едвај чекам да почне ново што ќе биде не вип како што кажа нашиов спикер
Од септември ќе почне обичниот Велики брат. За вечер секаде се шпекулира дека е наместено и дека Топ победува. Ако постои правда, нека победи Ава. Едвај го чекам почетокот, нормално на ОБН ќе гледам.
на обн засто? ако е за овие водителите сто зборет во право си и јас би гледала само сто немозас бидејки само сител имам
На ОБН го гледам затоа што секогаш почнува на време, нема никакви коментатори и нема никакви текстови што одат на екранот, се си е убаво и чисто на ОБН.
*е супер што ми кажа кога почнува обичниот брат *ако Топ победи да стварно е наместено јас ќе вртам на обн и на сител да видам овој нашиов спикер што ќе рече за Анета али ако промногу збори со пуштам на обн Ајде уште 10 минути и почнуваа желко до победа! или евентуално Ава,Жарко или Сораја
Со овој дел воопшто не се согласувам. Поточно за Сораја не знам, ама за Топ не е точно. Скоро на сите фаворит им е Топ. Затоа што е мирен, не оговара многу и е емотивен. Баш пред некој ден, гледав анкети по интернет. На сите им се фаворити Топ и Ава. Што значи дека не е наместено. Еве, излегла Сораја. Сега ќе излезе или Жељко или нашава. После на ред е Жарко. И на крај ќе останат Ава и Топ. Навивам за Топ, иако мислам дека Ава ќе победи.