Баш сакам, за да се посмеам, ама најслатко ќе си се посмеам. Ама за жал, нема шанси во српско шоу да дозволат Македонец да победи.
Свесна сум дека шансите да победи Анета се многу мали, ама па сакам. Не навивам за неа, од самиот старт сум за Ава (незнам зошто ), ама за еден инает сакам да победи и ич нема да ми е смешно. Македонка е, една е, Лестер победи во БГ зошто да не победи и Анета.
:up: за Витомир иначе одмна сакав да ги слишнам зборовите Анета, избачена си, напусто куќу Великог Брата
како ава ја прегрна анета хахаха оти ава не испадна па ја прегрна од срејка Sнеже дали си гладна анета лелеееее бре како да немаме водители низ македонијава
На Анета и биле слатки Ава и Жељко сеуште, иди мори отепај се! Додека беше унатре нонстоп плукаше по Ава заради Венди, инаку тебе Ава уште еден месец ќе те маткаше како сака! Глупава, брука невидена, а не кажа на македонски, ногу ти е и воа шо го дочека. Јас сум за АВА!
АВА секако. Мило ми е што веќе нема да ја гледаме кокошкава наша, брука отишла да јаде и да оговара за пари.
Да, Венди е прејака за нејзини години. Тенко половинче, цициња големи газе А ја видовте ли гола додека се бањаше со цициките? Силикони ли и се? Напнав крај Авааааааааааааааааа ајде до крај остани на врвот, и така цел месец само за неа се збори
Мислам дека е природна милфара,имам гледано спот од нејзе кај што е млада,навистина многу убаво изгледала
Секаде на балканскиве форуми одамна се зборува и шпекулира дека Топ е победникот, за жал. И никој не го сака ниту подржува.
Барбика, чоек би помислил дека Ава пари ти дала да ја пишиваш толку Цел пост само со Ава си го испишала. Јас искрено се надевам дека Топ ќе победи, парите ќе одaта барем кај малку паметен и понормален човек, и за добро дело- да си ги израсне и школкува децата. Овие не ги жалам си имаат јаки спонзори, ќе ги помачкуваат уште, додека се млади барем. (се издаде Сорајка, кој ти дава бе на поклон ајфон 5ка, ако нема некоја корист од тебе) Маја мене ми е боља плава, барем ги средила тоа шишките одвратни.
^ Пред некој ден, незнам кога беше Сораја му причаше на Жарко, како открила дека тој што и го подарил ајфон 5ката и го поврзал со нековиот меил, и се што правела му се праќало на него. Го открила, збеснала, ама после се смеела, смешно и било. Шта речи, кој поруку послати више