^^^ А мене па ме нервира расчепатената муцка на Ава. Порадо би сакала да победеше Маја Николиќ или Синди. Али нема везе, мени је до јаја.
Јас сум за Топ да победи се слагам со Хипстер.. Само Ава да не победи, мислам провидна е веќе дека е местенка за да победи, сакам да ја заебат и Топ да обеди, па и близнакот ако победи нема да ми е криво.
Битно Анета партал направи со српскиов. Некни таа водителката кога и прозборе македонски, па и оваа кога и рече нешто од типот демек, фала богу, со некој да зборувам македонски, мислиш 100 години ја држеле у затвор и рицинус ја поеле за секој македонски збор.
Незнам која повише ме нервира. Ава или оваа ретардирана од Бекстејџ. Изгасив тв уште прееска зашто ушиве мои просто неможат да го издржат тој нејзин глас, плус тоа пренамагање со српскиот јазик, јас у кокошарник би ја сместила, а не на телевизија.
Aва како му скокна на татко и, да се заљудиш просто. Незнам дали еднаш Венди ја слушавте како зборува дека се изопачено семејство И мислиш он а команда шо да каже, нонстоп накај него гледа... А Урош од мака ќе си пукне шо не остана подолго, жално
Boki Jovanovski Dezavu i ovom serijalu VB opet ce pobediti neki Svaba!!!! Boki Jovanovski Draga Ava ti si dozivela istu moju sudbinu....steta sto nikada nije pobedio pravi igrac!!!! Боки 13
Прееска сите сме се наредиле пред телевизорот, кога требаше да кажат кој ќе излезе. Колку сме се израдувале кога излезе Ава. Јаоо. Јас почнав да летам од соба во соба, си пеев: Аванти, Аванти, Аванти! А Невена оти не е тука? Дека така излезе? Додуша и можеби се вратила во Америка... А оној Урош, во фаца е прав зајак, кога се смее.