Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by Elennaa, Mar 22, 2013.

1. the.child

the.child Истакнат член

многу ми се допадна онаа изјавата од ава, да је болја од остале жене јер је догурала до крај.. вака нешто беше изјавата :) збеснав во тој момент, ептен е јака женсаква, откачена и луда, единствена ее!!!!!! :D И мило ми беше што таа остана до крај од женските, сега се надевам дека му е јасно дека се само ПОРТАРКИИИИИИ хахахаха
    и за жарко ми е многу мило, ги зафркаваше сите, ги прислушкуваше, ги потураше со вода хахахах :rofl: јак еее јак :)

2. Torte19

Torte19 Истакнат член

хахаха,оваа како да нема фустан .. Боже ,се завиткала со некоја "марама" на нејзе хахахахахаххаха смешна е стварно :mm:

3. tea4e

tea4e Популарен член

Сега слушнав дека Жарко победил.
    Најдраго ми е што Ава не победи... :D

4. ocila

ocila Истакнат член

Сите мислеа дека топ ќе победи но победил жарко...

5. nati44

nati44 Популарен член

Сакав Топ да победи, но сепак ми е мило што победи еден од близнаците :)

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Најтапа момент од цела вечер ми беше кога водителкава го измалтретира Жељко психички пред да му каже дека е исфрлен. Кога ги нареди сите и ги прашуваше прашања каде одговорот е неговото име, и као на тој начин да му укаже дека е следен исфрлен. А Жељко ко некој грев, седи настрана и чека да му дојде редот, додека другиве зборуваат за него со водителкава. Ептен беше жално.

Инаку, иако Топ беше најнормален мило ми е што победи еден од близнациве, фини дечки беа, ИАКО на прв поглед делуваа грубо и приглупи, ако им обрнеш внимание повеќе имаа што да кажат и не беа ни малце глупи, баш напротив.

Elennaa likes this.
  7. ane.bella

ane.bella Форумски идол

8. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Еве од вчерашната забава

9. vitomir

vitomir Нов член

Кажав јас дека некој од близнациве ке победи,побарајте ги моите мислења ке видите,јас сум пророк,јасновидец све знам.поздрав :D

10. vitomir

vitomir Нов член

Еве за тие што не ми веруваат. :devil:

stojanovskata likes this.
  11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

ете витомир :D :D :D :D :D

12. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Заврши ова чудото. Искрено, оваа сезона ни за сеир не ми се гледаше многу. Предосадно, се некои карање безвеза, колку да се направи некоја драма. Па после истите тие си се однесуваат како БФФ |(.

Анета ми стана страшно лигава, не знам дали и сама се осеќа колку цело време и беше како дрвен адвокат на Венди. Онаа па Венди демек некој јак филозоф, разглаба некои теории, сложени зборови како најпаметна да е, да е паметна ќе беше психолог или нешто друго а не певаљка.
    Сеедно ми беше кој ќе победи, онака го гледав. Близнаците океј ми се некако, Топ ми се свиѓаше во почеток, ама после како да се фолира малку ми изгледаше. Ава тешка ментолка, кој што сака нека каже, па природна била ова она, за мене си останува само страшно глупава особа која е можно да има некое пореметување стварно.
    Сораја ми е незнам, може да се каже дека ми беше најдобра. Сега, може и да е спонзоруша, не сум и светела со лампа за да знам ама како карактер ми се свиѓа, паметно ми делува иако имаше некои ситни бисери. Ама јако тело има човече, нека е и силиконска ама такво тело секој посакува сигурна сум :).

vitomir and stojanovskata like this.
  13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Не очекував дека ќе победи Жарко. Мислев дека ќе победи Топ или Ава.

vitomir and Elennaa like this.
  14. Valerin

Valerin Популарен член

Дали ми победи фаворитот?! :clap: Пресреќна сум. Според мене заслужи, и го обожавам! :)

15. vitomir

vitomir Нов член

Поранешните учесници во „Големиот брат“, Урош и Синди, по завршувањето на шоуто не се одвојуваат еден од друг и пред никој не ги кријат своите страсни бакнежи. Близок извор до двајцата вели дека во последно време речиси ниту во еден момент не се разделени.

Интересно е тоа што каскадерот во текот на шоуто изјави дека е вљубен во Сораја, а сега гордо се бакнува со нејзината единствена пријателка во куќата :D

16. mime87

mime87 Популарен член

Луѓе дај те бре некое клипче од забавата :) како што гледам на сликите јако било :)

17. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Јас сакав Топ да победи!

18. silk

silk Популарен член

Дознал изгледа дека Сораја правела гадости во веце, па после морале да чистат по неа :puke: . Така барем кажуваа другите, дека била многу прљава а откако ќе испокакала све во веце и ќе оставела така, си облакала кратки панталончиња и си се врткала низ цела куќа како најголема заводничка. :tmi:

19. mime87

mime87 Популарен член

не бе :D луѓе дали е можно толку да беше гадлива?а изгледаше најчиста и најсредена уффф кој ужас :puke: ,а и која иронија кога излезе Урош му рече на Синди да му ја чува Сораја :D :D :D божееее

Attached Files:

20. silk

silk Популарен член

На таа емисијата ВБ магазин сите тоа го кажаа.И Жељко и Венди и Топ...мноооогу била прљава...лом правела во веце и бегала... :puke: :puke: :puke: