Јас не гледав вчера, ај некој нека ми каже зошто плачеше Ава, само тоа го видов? И што била караницата меѓу Невена и Синди?
За караницата незнам но Ава плачеше бидејки немала пријатели во куката и сите ја избегавале сакаше да си оди дома да ја напушти куката и Урош многу ја вреѓаше и рече да му била керка или жена и така да се шета гола по куката ке ја убил ама ако така и и треба ороспија
Весна е во болница, рекоа поради тоа што не јадела, нели речле дека 1 недела нема да се приближува до кујната зошто сакала да ослабе? Ова го рече Снеже во директното вклучување , ама не знам колку е точно Другиве па,сите сакаат да си одат Ава вчера плачеше,го молеше ВБ да ја пушти да си оди. Невена по караницата со Синди, исто така сакаше да си оди, не можела да издржи да се спушта на ниско ниво. Прочитав дека и Драгутин барал да си оди. Што се пријавувале кога не можат да издржат затворени? Или ова е маркетиншки трик, сакаат само да привлечат внимание?
На Невена мислам дека Урош и се изнавика и Синди и кажваше демек таа не е во право ова она дека арно му се изнавиикал.. Безвеза многу е глупа она Синди..
Епа се пријавиле зошто никој не знае однапред какво искуство ќе биде ова, сите имале поинакви очекувања, дека ќе биде чиста забава и ништо повеќе...ама според мене изборот на луѓе годинава е промашен, никаква пријателска искра нема меѓу нив и нормално дека ќе им се оди дома. Не дека ги оправдувам целосно, треба да издржат сега кога се фатиле за орото, ама па и нормално е да се чувствуваат така.
Добиваат големи пари за секој ден поминат во куќата, и не се пријавени сами, туку им е понудено од продукцијата и телевизиите и за пари и слава прифатиле.
Kako “Pulsonline” nezvanično saznaje Vesna De Vinča jutros je u prepodnevnim časovima napustila kuću Velikog Brata, pod izgovorom da ide na izvršenje nedeljnog zadatka koji je dobila od Velikog Brata. Kako saznajemo ona je zbog privatnih obaveza morala da otputuje iz Srbije. Moguće je da će se ona vratiti u kuću na Košutnjaku. ете зошто Весна ја напуштила куќата
Некаде пак, се зборува дека имала здравствени проблеми, па затоа ја напуштила куќата на Големиот Брат.
Весна е на болница бидејќе 3 дена немаше ништо ставено во уста не дека сакала да ослаби туку за велигденските пости значи постеше и пиеше само вино и некакви минерали да ја одржаваат што според мене е претеризам има внатре луѓе кои постат нормално ама тоа нејзинотот стварно претеризам...
Вчера баш се изнервирав малку повеке од Синди...Значи жената ја проценив уште на почеток.Незнам само како не и беше жал така на "фин начин" да ја измалтретира психички Невена .Девојчето плачејки отиде во исповедалницата а згора на се оваа без срце се смее со задоволство . Инаку од сите таму во ББ Невена е само човек..Позавидливо и исфолирано суштество од Ава непостои на овој свет..арно и кажа Урош така и и треба.. вечер едвај чекам да го видам прегледот на денот да видам што се деси на забавата на Анета и како Маја влегува во ББ ...
Го знаете она чувство кога гледате нешто на тв, и вие се срамите цело време наместо луѓето кои ги прават глупостите? Емпатија...шта чу кад сам емотивац =) Неможам да се изначудам кој од кого е поголем медиокритет... Онаа Ава, загреота девојчето...Дното го допре, се избалави...А оној Урош па Мамлаз ко створен е за неа. Што беше он по вокација? бтв. прајслес беше разговорот на Анета и близнаков во базенот...кога му рече оваа у доверба дека Урош прво нејзе и се пуштал
Ајде да броиме колку пати Аве ќе плаче и колку пати ќе каже дека сака да си оди дома Значи Маја каква фрка направи, пореметена е дефинитивно. Се изнасеав на моментот Анета кога рече дека го провалила Урош дека и нејзе и се пуштал првата вечер, ама таа веднаш дистанца.
Во кој филм е АВА ???? не ми е јасно што и е на девојата не е нормална 10000 % до синоке се жалеше дека сите ја избегувале ? и наместо да се потруди да воспостави добар конаткт со другите од куќата зорле ја уверуува публиката дека е првокласна ороспија кои потези ги прави се џаба го дига фустанот не ми е јасно не а СОРАЈА и се смее на АВА ??? ВТФ СЕ НАСМЕАЛ ЗАЈАКОТ НА МАГАРЕТО ДЕКА ИМАЛО ГОЛЕМИ УШИ да не е поарна СОРАЈА па и се смее цело време на АВА исти се и двете бре ! АЈДЕЕЕ ги потепа некоја епидемија за карање сите се испокараа бе па ова веке не личи на голем бар претходните сезони колку беше интересно со мерак да седнеш да гледаш а сега УРОШ -СИ НАПРАВИ КЕФ СО АВА И СЕГА ЈА ПРАВИ КУРВА ПА СЕЉАК ЕДЕН ШО СИ ЗАМИСЛУВА МАЈА - ДОЈДЕ И САМО ЗБРКИ ПРАВИ А НЕ Е НИШТО ПОАРНА ОД АВА СОРАЈА - ЦЕЛО ВРЕМЕ И СЕ СМЕЕ НА АВА КАКО ТАА ДА Е ДЕВИЦА, НЕКА РАЗМИСЛИ КАКО СЕ ПОНАШАШЕ ВО ПРЕТХОДНОТО РЕАЛНО БЕШЕ ПОЛОША ОД АВА АВА СЕКОЈ ДЕН ПЛАЧЕ И СЕ САКА ДА СИ ОДИ ДОМА НО НИКАКО НЕ СИ ОДИ АМА ДА БИДАМ НАЈ ИСКРЕНА ИАКО СИТЕ ВЕЛЕА ДЕКА АНЕТА КЕ НЕ ИЗБЛАМИРА НЕ СЕ СЛОЖУВАМ СО ТОА БИДЕЈКИ НЕ НАПРАВИ НИШТО ДА ЈА ЗАСРАМИ МАКЕДОНИА БОКИ 13 ПОАРЕН ДА НЕ БЕШЕ ? СУПЕР Е АНЕТА ЕДНА ОД НАЈДОБРИТЕ АМА ВО ЦЕЛИНА ВЕЛИКИ БРАТ 2013 -СРАЊЕ
Добро бре, оваа Маја нормална е? Ама не озбилно, нормална е?!? Мислам дека нема потреба да објаснувам каква е Ава. Дека сака целиот свет да се врти околу неа. Ама што толку сака да се меша Мајата? Што ја боли неа, кој колку пати и што правел? Она била искрена, на сите се` им кажувала. Ма немој да ме је.еш бре. Што не му кажеш тогаш на Урош, дека ти така си рекла? Откако влезе она, сите се испокараа. Каша попара направи. Идиотка. Сега ради неа ќе си оди и тој спортистот. А следниов заклучок мој, не знам дали ќе звучи глупаво или смешно или дебилно... ама Ава рече дека била во кома, имала некоја сообраќајка. Ако сфатив добро. Од тогаш... ? Иначе: Спојлер Анета била дисквалификувана. А тој црногорецот, ќелавиот изјавил дека Македонија не постоела... постоела само после Тито. Кога ќе до даваат тоа?
Најпрво мислев дека Ава е најлоша од сите во куката, али МАЈА божее божеее каква жена еј неможам да се изначудам, Ава барем може да се каже дека има добра душа ако ништо друго иако е малку Маја значи од самиот почеток се она знае, се она разбира, она е НАЈПАМЕТНА сите и се испод ниво, неможе со неа никој муабет да направи затоа што го прекинува уште при вториот збор??? Па уште кога влезе во куката секој со секој го испокара мислам како можат толку сите да и се клањаат не ми е јасно, уствари прашање на време е до кога