1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Големиот брат 2013 (Big Brother) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Elennaa, 22 март 2013.

1. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Маја како Маја, пуфла испуфлосана |(
    Не ја праша на Сораја и на тој стариот човек дали сака некој од нив да оди во куката, она директ отиде, абе пуфла шо сакаш.
    Е, ке видите дека она сите ке ги скари во куката, ке биде поделена, како пред 2 години.
    Шпион магаре.

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.197
    Допаѓања:
    258.470
    Јас се откажав од гледање.
    Подебилна емисија немам гледано.
    Вреѓа ми интелегенција.
    Катастрофа!

3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.771
    Што има ново дечки, што се случува? Јас ни денеска не гледав...

4. TheGirlNextDoor

TheGirlNextDoor Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    82
    мислиш на периката?? одвратна ми е мене си мисли јака пејачка е. кој ја излажал ма дека убо ја пеј ај вил олвејс лав ју и било која слична??
    милич ми е одвратен за гледање кога се дере и глуми лудила, иритирачка ми е таа исфорсирана глума, али прее со периката на маја хахахахаха врв :D синди мие грда до небо и назад по цик цак, од гз ќе си касне зашо бившиот нејзин идел со невена од коа се скарал со неа (ако то е уопште тачно) овој спортистов ми е ок, геј активистот и невена ми се топ 3. петручи, маја волк и таа другата со мис приказната ми се тотално непотребни бе идете гледајте внуци не сте за овдека. ава ко ава ... нема потреба од коментар за неа она сама по себе е приказна. а продукцијава реално кажано се поочајни избори на ликови праи пошо луѓе се остварена и активна кариера НЕ ИМ СЕ ИСПЛАТИ да влегуваат внатре бре 6 недели, во тој период тешка пара праат работејќи. незнам зашто се чудите дека сите се од нафталин извадени тако звани ВИП ни В немаат од вери импортант персон

На sparklegirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Јас ги загледав онака од досада, тепање време и фаќање сеир :) Мене нај ок ми е Сораја највоздржана е како и што треба, а Аба нема да ја коментирам според мене таа е благо ретардирана и со пречки во развојот, жално е што и да се каже.

6. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Синојќа низ вртење по програми само наеднаш слушам ,,аааааааааааааааа ааааа аааааааа,, гледам на Сител сум застанала, а од таму Ава рика ли рика, таа Маја се расправа со Анета, па и некој од тие билизнаците се убацува, си вика шта вам би бре укучани? :D Ништо не сфатив, некој се се**ал со Ава, па и рекол не знам што.... и си викам сто пати подобро турска серија ќе гледам, отколку оваа глупост. Јас стварно не го сфаќам ова ,,ВИП,, шоу. Толку простотилок собран на едно место, луѓе со мозок како на кокошка, сВе саде старелти се собрале. :D На Сител им е страв нешто паметно да дадат, а за вакви емисии се први. :puke:

7. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Да де, Ава плачеше оти Маја ја навредила пред сите
    таму кај базентот
    , а у комбето плачеше оти Урош (така се вика тој што е со неа у опозиција?) дека ја навредил на Ава, и и кажал
    пичка ти мајчина :D
    а Ава кажа дека мајка и била многу болна :^) , и Ава рече дека кога била мала имала сообракајка и била многу долго време во кома и затоа и неможела убаво да говоре :D
    Многу ме нервира и Анета, незнам стварно во кој филм е влезена, па цело време на српски говоре. Мислам од Македонија е , не е од Србија |(

8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ава проста проста нема до каде,си го повлекувам зборот не сум за неа :lol: Само Сораја нормална и онаа Невена во цело шоу,и нашава е добра ништо не и фали и гледам тука ја критикувате зашто зборела македонски и пеела |( Па што да прави жената како да збори гледате таму сите глупи никој нема да ја разбере :D Маја испадна најголема кретенка од сите,во таа собата што ли не збореше за нив сега...абе катастрофа е.

9. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    барем српскиот да и беше српски а не цигански :rofl: предмалку ја слушав, абе глава ме заболе додека толкував што кажала :puke:

ии да штотуку го прочитав ова
    http://brkajrabota.mk/servisi/turlitava/23785-uros-ne-ednas-cetiri-pati-imav-seks-so-ava
    изгледа секоја вечер си вршел работа човекот

На Maroon5 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    ^ Па да де, Маја таму кај базентот кометираше дека Урош имал неколку пати секс во комбето.
    Инаку, денеска само во 9 ке има преглед на денот, или ке има и други вклучувања на Сител. Сабајле даваа, ама сега незнам :?:

11. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Вчера кога гледав преглед на денот (нели за завчера), некако многу жал ми падна за Ава бре, кај е глупава, наивна и сама си се докажува, па уште оваа Маја така да и збори за Урош и да ја нервира, да ја прави љубоморна. Ептен греотка ми беше Ава, само таква ја гледа што прави оваа со Урош, и незнае како да изреагира, незнае што да и каже, гревче, а се гледа дека и беше криво..
    Искрено Маја ме нервира највеќе од сите што се во куќата, цело време провоцира, тоа го приметив и кога беше во тајната соба, на Сораја и зборуваше све и свашта за другите, колку биле лоши,вакви такви. Среќа па Сораја што си остана воздржана. :lol:

12. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    јас не знам ова па како можете да го гледате :puke: :puke: :puke:
    A навистина и Даница Максимовиќ била учесник? :| Ах зошто?

13. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    ^ Сега проверив, нема никаква ДАница у В.Б :)

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  14. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Јас оваа глупост е малку да ја наречам не ја гледам за да знам :puke: Така пишува на темава, во воведот затоа прашав и мило ми е што не била таму. Не и е местото на образована актерка покрај онакви створења :D :shake:

На Maroon5 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    Има некои шпекулации по сајтовиве дека во Големиот Брат во понеделник, влегува Венди (поранешна учесничка во Фарма) која е во „војна“ со Маја Николиќ. Доколку е точна информацијава, тогаш на Маја конечно некој ќе и ги скрати крилата.

17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    леелеееее :tmi: зборови пајгат милион за ава и глупостите :?: како да бара слава ова според мене а :fubar: ццц

18. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.193
    Извинете ме, ама ова ми е нај... најпарталско шоу на универзумов, сељачка работа е ова, според мене.. |( не ми замерувајте, ова е само мое мислење.

На Srekicka, Barbica и hrcace им се допаѓа ова.
  19. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Само ке кажам дека Маја помешала наместо во БАРДОВЦИ отишла во велики брат !