Маја како Маја, пуфла испуфлосана Не ја праша на Сораја и на тој стариот човек дали сака некој од нив да оди во куката, она директ отиде, абе пуфла шо сакаш. Е, ке видите дека она сите ке ги скари во куката, ке биде поделена, како пред 2 години. Шпион магаре.
мислиш на периката?? одвратна ми е мене си мисли јака пејачка е. кој ја излажал ма дека убо ја пеј ај вил олвејс лав ју и било која слична?? милич ми е одвратен за гледање кога се дере и глуми лудила, иритирачка ми е таа исфорсирана глума, али прее со периката на маја хахахахаха врв синди мие грда до небо и назад по цик цак, од гз ќе си касне зашо бившиот нејзин идел со невена од коа се скарал со неа (ако то е уопште тачно) овој спортистов ми е ок, геј активистот и невена ми се топ 3. петручи, маја волк и таа другата со мис приказната ми се тотално непотребни бе идете гледајте внуци не сте за овдека. ава ко ава ... нема потреба од коментар за неа она сама по себе е приказна. а продукцијава реално кажано се поочајни избори на ликови праи пошо луѓе се остварена и активна кариера НЕ ИМ СЕ ИСПЛАТИ да влегуваат внатре бре 6 недели, во тој период тешка пара праат работејќи. незнам зашто се чудите дека сите се од нафталин извадени тако звани ВИП ни В немаат од вери импортант персон
Јас ги загледав онака од досада, тепање време и фаќање сеир Мене нај ок ми е Сораја највоздржана е како и што треба, а Аба нема да ја коментирам според мене таа е благо ретардирана и со пречки во развојот, жално е што и да се каже.
Синојќа низ вртење по програми само наеднаш слушам ,,аааааааааааааааа ааааа аааааааа,, гледам на Сител сум застанала, а од таму Ава рика ли рика, таа Маја се расправа со Анета, па и некој од тие билизнаците се убацува, си вика шта вам би бре укучани? Ништо не сфатив, некој се се**ал со Ава, па и рекол не знам што.... и си викам сто пати подобро турска серија ќе гледам, отколку оваа глупост. Јас стварно не го сфаќам ова ,,ВИП,, шоу. Толку простотилок собран на едно место, луѓе со мозок како на кокошка, сВе саде старелти се собрале. На Сител им е страв нешто паметно да дадат, а за вакви емисии се први.
Да де, Ава плачеше оти Маја ја навредила пред сите Спојлер таму кај базентот , а у комбето плачеше оти Урош (така се вика тој што е со неа у опозиција?) дека ја навредил на Ава, и и кажал Спојлер пичка ти мајчина а Ава кажа дека мајка и била многу болна , и Ава рече дека кога била мала имала сообракајка и била многу долго време во кома и затоа и неможела убаво да говоре Многу ме нервира и Анета, незнам стварно во кој филм е влезена, па цело време на српски говоре. Мислам од Македонија е , не е од Србија
Ава проста проста нема до каде,си го повлекувам зборот не сум за неа Само Сораја нормална и онаа Невена во цело шоу,и нашава е добра ништо не и фали и гледам тука ја критикувате зашто зборела македонски и пеела Па што да прави жената како да збори гледате таму сите глупи никој нема да ја разбере Маја испадна најголема кретенка од сите,во таа собата што ли не збореше за нив сега...абе катастрофа е.
барем српскиот да и беше српски а не цигански предмалку ја слушав, абе глава ме заболе додека толкував што кажала ии да штотуку го прочитав ова http://brkajrabota.mk/servisi/turlitava/23785-uros-ne-ednas-cetiri-pati-imav-seks-so-ava изгледа секоја вечер си вршел работа човекот
^ Па да де, Маја таму кај базентот кометираше дека Урош имал неколку пати секс во комбето. Инаку, денеска само во 9 ке има преглед на денот, или ке има и други вклучувања на Сител. Сабајле даваа, ама сега незнам
Вчера кога гледав преглед на денот (нели за завчера), некако многу жал ми падна за Ава бре, кај е глупава, наивна и сама си се докажува, па уште оваа Маја така да и збори за Урош и да ја нервира, да ја прави љубоморна. Ептен греотка ми беше Ава, само таква ја гледа што прави оваа со Урош, и незнае како да изреагира, незнае што да и каже, гревче, а се гледа дека и беше криво.. Искрено Маја ме нервира највеќе од сите што се во куќата, цело време провоцира, тоа го приметив и кога беше во тајната соба, на Сораја и зборуваше све и свашта за другите, колку биле лоши,вакви такви. Среќа па Сораја што си остана воздржана.
Јас оваа глупост е малку да ја наречам не ја гледам за да знам Така пишува на темава, во воведот затоа прашав и мило ми е што не била таму. Не и е местото на образована актерка покрај онакви створења
http://www.youtube.com/watch?v=0UTgaEHT9i4 http://www.youtube.com/watch?v=FouoOTd5TOA Нема таква аптека и институција што може да помогне.
Има некои шпекулации по сајтовиве дека во Големиот Брат во понеделник, влегува Венди (поранешна учесничка во Фарма) која е во „војна“ со Маја Николиќ. Доколку е точна информацијава, тогаш на Маја конечно некој ќе и ги скрати крилата.
Извинете ме, ама ова ми е нај... најпарталско шоу на универзумов, сељачка работа е ова, според мене.. не ми замерувајте, ова е само мое мислење.