Вчера започна и новата сезона на Велики брат. Македонски учесници се Дарко Петковски - Спејко од Куманово и Стојан Јакимовски или Андреа.. Гледа ли некој?
Ne mi se svigjaat rudarot,Raperot,sega bezdomnikot sto vleze. Crnogorecot e onaka,isto I Ervin- ke vidime kako ke prodolzat. Mi se svigjaat samo Vasic familijata umrev od smea so niv I Stefani malce ko maskodanka sto lici. Sestrite I Zorica se onaka, ke vidime kako ke bidat, Tina malce na NivoU mi se pretstavi I koa vleze u kukjata. Goran e okej, Spejko e ne znam prost decko, sakase neso fraerciste da se naprai, ama ispadna deka e propadnat u zivotot. Me iziritira so izjavata deka se e radi zenski poise da impresionira I deka saka plavi I glupi. Toa bese endot za da go zahejtam. Ex Stojan- sega Andrea os tetovo me iznasmea so profilot vcera za bivsata zena I psihijatarot I koga im rece na srbive deka godinava ima mn komarci u tetovo. Ivona mi e zasega dobra,fina,ubava e mn pa ke vidime kako ke se drzat. Vasic sega za sega mi se omileni, me iznasmeaa do solzi. Boki gi izruga tviterdziite I dosta I spusti na Sneze se zasmeav koa gi komentirase. Sneze kako I sekogas kako nemiena vo Glavata, so frazi I ne tolku smesni sali, u pokusaj. Vaka okej e kkao za pocetok.
Петок и Сабота од 21:00 во живо на Сител.. Обични денови после полноќ ќе даваат пресеци на денот барем така разбрав јас
Не е реално шоу ако нема Македонец кој се глупира.. Прво беше Боки 13 па Анета и сеа оваа Андреа.. Побогу нема ли нормални луѓе во државава па одат само такви и овој Спејко ептен се занесува нешто, во некој јак филм е влезен, па и Српски зборува.. се обидува де се глупира.
Koja e ulogata na semejstvoto vasic mnogu se smesni a ne go pratev celosno vleguvanjeto vo kukata i zatoa ne znam zosto se odeleni od ostanatite
Васиќи мислеа дека по цел ден ќе си седат ќе си ги гледаат станарите и ќе си грицкаат чипс ама ВБ ги за*ба им даде да бираат кој што ќе работи т.е кој ќе готви, пере и пегла, само таткото ќе ужива, ќе надгледува. Мене па не ми се толку смешни, глупости се тоа. Наоружани со злато, живееле во Германија а дошле оти немале пари се гледа дека се дојдени за да станат "славни" Што знам мене па ми се многу антипатични поготово браќата, педерчиња невидени и тоа гласчињата ко девојчиња
мислам дека поглупаво реално шоѕ од ова нема не ја разбирам поентата ке ги затворат во една куќа сите и прават глупости срамм... имаат секс пред камера и триста други глупости се е само за да се добие слава и пари ...одвратно
ајде ок нека си тераат тие внатре. ама не разбирам како можи некој да ги гледа овие бедници? да ги гледа кај што јадат, пијат, се лигават, се сексаат, се караат и други срања. ма нека ода у пм
Ајдеее Стефани и Ервин Во право беше Боки13 ко рече дека на Стефани на чело и пише дека и треба маж Уште вториот ден бе цццц па и како стенка хаххаха после па му вика шшшт Жими се до таванот ќе скокнеше мислам, на првото видео, се гледа дека одамна не ја допрела машка рака
Сите ретардирани, курви, педери, танвестити, бездомници и некој друг отпад влегува во вакви срања. За што поголема слава и пари одма се даваат, курви со тапија. Ама убаво татко ми рече, ајде тие што влагаат се глупи ама овие што ги гледаат се уште погупи изгледа. Затворени во куќа 3 месеци, само лежат, се сексaат, се караат а прв пат се гледаат меѓусебе. Од реалните шоуа најубаво е преживеан, пошто учесниците се пуштени на милост и немилост на некој остров, без јадење, пиење, без удобни шатори за спиење...околу нив инсекти, змии, животни и дури ни огон нема со што да запалат, а за да добијат јадење секогаш имаат натпревари...и заслужено ја добиваат паричната награда на крај. А овие што прават? По цел факинг ден се легнати ко свињи и само јадат ко говеда. Само човековата глупост и вселената немаат граница. Во ова шоу ако влезе некој нормален јас главта ја сечам...
http://www.idividi.com.mk/stil/woman/705599/ статијава е од 23.08.2011. читајте и ке се зачудите...луѓе бе ај шо си го сменил полот што не е работа да коментираме си сакал си го променил полот туку и уште да зборите дека за пари го направил то. мислам дека стварно нема смисла.