Ххаха Мислев оваа ќе му се залепи на Антон ама се преварив си сака оваа младо мевце Колку години е уствари Горан?? За Стефани и јас мислам дека е време да ја вратат. Мирјана леле колку е само одвратна на што личи бе тоа смеење ко нездрава, тоа имитирање животни нема никаква почит кон постари. Весна падна, се лизна и сите притрчуваат да и помогнат оваа заоѓа од смеење ко нездрава. За оваа лек е само Стефани ќе ја спушти на земја дека многу високо е крената.
Ke bide interesno da ja ja vratat Stefani duri togas ke ima festi hahaha Inaku Goran e 48god pisese na profilot negov, drugite se od 25 do 30 od via pomladite...nasiot da ne bese 28..ic ne se sekavam A inaku Goran si se nose za godinite alal da mu e jas nikogas ne bi mu dala 48 god
Мирјана ми е многу интересна. Сакам Стефани да ја вратат во куќата и да почне вистинското шоу. Со Мирјана и Барбара ќе се изедат живи. Него Луча нешто ми е смирен многу. Не беше таков пред номинацијата.
Placese,cel bese otecen i jas mislev deka se zaebavase odprvo Od koga mu gi ispolnija pesnite se razveseli,toj ti bil muzicar i nemozel bez negovata muzika da funkcionira
Дарко ми е најнеутрален станар. До душа и ретко го покажуваат. Нит се расправа, нит го номинираат. Сега дури малце излезе од сенката откако и се допадна на Тина.
Deneska ke go davaat posle Dila kaj 22:30 i posle dnevnikot po polnok so e vklucuvanjeto vo zivo na sitel,a na sitel 3 vikendot ne gi davaa neznam zosto. inaku na stranata na fb https://www.facebook.com/velikibrat?fref=photo moze da se vidat,stavaat kratki klipcinja,a na drugo mesto neznam kade gi ima...
Не можам да копирам линк од моб сум ама сеа видов дека Луча ќе ја нападне Маријана има на страната на ВБ на фејсбук